Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Renault Megane
hrdrive
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Renault Megane

Повідомлення hrdrive » П'ят, 27 липня 2012, 11:03

Denja, а поки коми немає, то машину в тюнінх 8-) :p
INTE®©ULLE®™

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 27 липня 2012, 17:30

hrdrive писав:Denja, а поки коми немає, то машину в тюнінх 8-) :p
Поки коми нема то і мою туда можна, я ж діскі поставив і наклейку вчіпив :D :facepalm

Figaro
Ім'я:Tarik
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » П'ят, 27 липня 2012, 19:44

окей вечерком начеркаю)
TRT

Figaro
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » П'ят, 27 липня 2012, 21:14

Кузов – викрашені ручки, молдінги в колір машини, зализані бампера викрашені в колір машини, розкатані задні арки, криша затянута в чорний колір автомобільною шльонкою, задній прямоточний баняк OBX.
Ходова – заниження перід зад – 5см, перепрокачані стойки + вкорочення штоку 2,5см, виставлена максимальна жорсткість даних стойок, поставлені шпильки, передні преферовані тормозні диски брембо, тапки R17 215/40, проставки(зад) +1,5см.
Салон – передні відкидні сідухи комбінована шкіра з купехи аккорда, перешиті карти шкірою, ціла машина обклеїна СТП+сплен, тонування зад + бока 5%(сама темна), лобовуха 25%.
Світло – лінзи дж5, фари викрашені в чорний мат ксенон 5000к, туманки 6000, задні фари обклеєні чорною прозорою шльонко.
Музика – голова піонер, колонки пролоджи, саб МТХ, конденсатор, устілок втрек(моноблок)
Тюнинг автомобиля (от англ. tuning — настройка, регулировка) — доработка или настройка технических характеристик автомобиля для улучшения его динамических качеств путем изменения или доработки его узлов и деталей. Тюнинг, в истинном значении этого слова, подразумевает доработку именно технической начинки автомобиля: двигателя (тюнинг двигателя), подвески (тюнинг подвески), тормозов (тюнинг тормозов) для того чтобы сделать автомобить быстрее, мощнее, безопаснее.
Стайлинг автомобиля (от англ. styling — стилизация) — изменение внешнего вида или салона автомобиля, для создания индивидуального стиля, выделяющего автомобиль в потоке и привлекающего внимание окружающих. Стайлинг подразумевает установку иных бамперов или спойлеров, окраску автомобиля в необычный цвет или несколько цветов, установку подсветки днища, синих "писалок", перетяжку салона кожей или алькантарой, установку качественной музыки, установку авторесничек, брызговиков SPARCO, авто-винил и другие приёмы, позволяющие придать автомобилю индивидуальный стиль и выделить его из тысяч подобных.
TRT

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 27 липня 2012, 21:27

Figaro, ти нормальний хлоп тому не ображайся, але тобі ще рано в розділ тюнінгу.

Figaro
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » Суб, 28 липня 2012, 00:34

Vusiko, дядя) ходова, салон, кузов, музон замучений, що ще осталось це мотор, або чіп або мечта 2,0...
TRT

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Суб, 28 липня 2012, 00:51

Figaro, Тарас, ти звичайно не ображайся, але з такими доробками і мою машину в тюнінг пора, бо в мене і бампера, і диски, і ходовка, і салон і музика, але нема самого головного елемента тюнінгу - мотор. Для модерів це саме головне, і я з ними розділяю цю думку, ти характеристики динаміки по суті не змінив, ходову я не рахую за тюнінг якщо це все робилось методом обрізання і перепаковки, як на мене трошки не той рівень. Машинка гарна, тут без питань, але її не в тюнінг, якби був розділ Стайлінг то так, беззаперечно, але не тюнінг. Ти звичайно не прийми в образу, але це моя думка.
П.С.: на рахунок мотору, то чіп це не тюнінг, хіба якщо це прошивка під окремі деталі які мінялись на ті які збільшують потужність...
ІМХО
Машина не жінка , помилок не пробачає

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Суб, 28 липня 2012, 08:11

Figaro, во в мене тожебуло і бампера і потім перероблені і ільші диски і чіповка і прямоток-висновок не дотягнув тим шо не занизив...Познімав ту всьо пластмасо і нижче зробив :shout
Музика то не тюнінг-в мене 2 саби і шо з того,машина не в тюнінгу :D
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Figaro
Контактна інформація:

Повідомлення Figaro » Суб, 28 липня 2012, 09:55

я поняв, тюнінгісти) але і їй не місце в стоку, модери видаліть будь-ласка тему.
TRT

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Суб, 28 липня 2012, 22:07

Figaro писав: модери видаліть будь-ласка тему.
неначинай :happy :beer
INTE®©ULLE®™

TOXA

Повідомлення TOXA » Нед, 29 липня 2012, 00:45

Figaro писав: я поняв, тюнінгісти) але і їй не місце в стоку, модери видаліть будь-ласка тему.
:facepalm нарешті дойшло... свєршилось.. ))
а вот про то шо тут чисто стайлінг з колхозом в вигляді порізаних пружин , перепакованих стойок , поміняних тормозах і т.д. то читати смішно, перед тим як таке говорити то повидяляйте як мінімум одну четверту стокових машин з розділу " Гараж наших автомобілів (тюнінг)" ..)))))
0631847864

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість