Що скажете ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є тройніки-прикурувачі, валом в кожному великому супермаркеті (епіценті, практікері, ашані)serega_l1 писав: Можливо, є якісь перехідники?
На андроід теж є, спитай в гугла. Співробітнику ставив на андроід, не памятаю, як прога називаєтьсяtopper писав: всьо класно, тільки вона під Symbian
на днях теж планую братиSpeedo писав:Взяв собі недавно Gazer H515 з нічною зйомкою. Обійшлося в районі 100 баксів. Вцілому - задоволений. Якысть звуку і відео досить пристойна![]()
Брав тут http://130.com.ua/uk/category/dvr/?gcli ... 3wod6iwAKgVusiko писав: де брав?
Це абсолютно однакові регістратори.topper писав:Можу дістати дешевше, до 850 грн. з гарантією на рік! Думаю собі брати але вагаюсь між Gazer H515 і DVR-027(H198)
serega_l1 писав: Можливо, є якісь перехідники?
serega_l1 писав: Pier, дякую, пошукаю.
маю от таке - 70 грн.topper писав: serega_l1, на радіобазарі того добра є!
Speedo писав: Gazer H515
то де такі ціни?bossjara писав: 820 грн. з карткою на 8ГБ 6классу = 880 грн.
в мене, для форумчан. Наявність у Львові, доставка 1 робочий деньSpeedo писав: то де такі ціни?
як раз таки на всяких розетках ти платиш за доставку і прочєє, а в мене алінклюзів + в разі браку мінінгіти по гарантії я беру на себе...Speedo писав: Ну а плюс доставка, то на одно і виходить +\-
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей