блін завтра валю за новим.

в чому може бути причина того ???? просто вичерпав свій ресурс чи шось помогло йому ???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це в шкодах стандартна проблема. Тільки не переплачуй за оригінал. Я собі 5 років тому поставив замінник фірми Vemo, працює дотепер справно і жодного натяку на люфт. Оригінал протримався лише 3 рокиromanbelyj писав:отакої. заїхав в гараж, заглушив мотор, чую вентилятор видає дивний звук при своєму виключенні.. ніби лопастями зачіпає щось. відкрив дивлюсь а він там ходуном ходить.
блін завтра валю за новим.![]()
![]()
![]()
в чому може бути причина того ???? просто вичерпав свій ресурс чи шось помогло йому ???
вже пробивав ціни, знайшов саме Vemo за 400 грн.oleg_lviv писав: romanbelyj написав:
отакої. заїхав в гараж, заглушив мотор, чую вентилятор видає дивний звук при своєму виключенні.. ніби лопастями зачіпає щось. відкрив дивлюсь а він там ходуном ходить.
блін завтра валю за новим.![]()
![]()
Це в шкодах стандартна проблема. Тільки не переплачуй за оригінал. Я собі 5 років тому поставив замінник фірми Vemo, працює дотепер справно і жодного натяку на люфт. Оригінал протримався лише 3 роки
ты же работаеш с пленкамиcentral писав: А не лучше бы было фары покрыть темным лаком по пластику? Эт так для обсуждения всетаки лак поменьше света заберет
якраз таки ввечері плівка на задніх стопах ролі ніякої не грає. Гірше видно в день.romanbelyj писав:так як я вже писав, вечором і вночі практично не їжджу, тому фари поки мене не цікавлять.
от зараз думаю над затяжкою плівкою криші і переходом на 15-ті тапки
+1LEgEnDA писав: Але про лак я промовчу...![]()
може й такLEgEnDA писав: А, і криша, то вже папсово трошки.
виглядати воно полюбасу буде прикольно, але, так само як і чорні фари, виглядає вже попсово бо кожен третій так їздить...romanbelyj писав: шоб бачити як то буде - треба пробувати. методом тику. головне шоб сильно по кишені не било
але погодься шо дуже багато такого зараз, шо з якоюсь певною фігньою кожен третій їздить бо так модно а не тому шо то потрібно.LEgEnDA писав: виглядати воно полюбасу буде прикольно, але, так само як і чорні фари, виглядає вже попсово бо кожен третій так їздить..
дякую за інфуdgrifon писав: Геометрические параметры дисков, рекомендованных Skoda Auto
5Jx13 H2 ET35
5Jx14 H2 ET35
6Jx14 H2 ET43
6Jx15 H2 ET43
6.5Jx15 H2 ET43
Типоразмеры шин
155/80 R13
165/70 R13
165/70 R14
185/60 R14
195/50 R15
напевно шо так і будеRamon писав: Став 195/50 і все буде норм)
буду шось б/у шукати в норм стані, бо зараз диски буду брати і на нові 4 гуми грошей не хватитьcdrom писав: в цьому розмірі нові шини по халявній ціні:
195/50 R15 KINGSTAR Road Fit SK10 82V - 360грн
195/50 R15 DEBICA Presto 82V - 390грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей