Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Текст [Львів]
Gleb
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ДТП!!! Текст [Львів]

Повідомлення Gleb » П'ят, 13 липня 2012, 23:59

Slim_1,
13 липня до IA ZIK звернувся постраждалий велосипедист Олександр, який розповів про факт ДТП та висловив хвилювання з приводу того, що справа може бути «спущена на гальмах».

Як розповів львів’янин, того вечора він разом із 9-річним сином їхали на велосипедах вздовж вул. Любінської у напрямку аеропорту.

«Біля світлофора ми дочекалися зеленого світла і рушили прямо. Син проїхав, мене наздогнав автомобіль BMW п’ятої серії чорного кольору. Автомобіль вдарив бампером в заднє колесо велосипеда. Я втратив рівновагу і впав на асфальт, втратив свідомість. Коли я прийшов до свідомості, син стояв біля мене і плакав. Я підозрюю, що я на декілька секунд просто був відключений», – розповів постраждалий.

За його словами, водій BMW мало того, що не надав жодної допомоги, а ще й почав «наїжджати».

«Водій вийшов з машини. У нього відламався номерний знак, який був у пластикові рамці. Він позбирав уламки цієї рамки і почав говорити до мене з наїздами: «Що ти тут їздиш, заважаєш їздити, мені бампер розбив!». Я тоді кажу: «Раз розбитий бампер, викликаємо ДАІ, швидку». Він тоді сів у машину, не подав ні аптечки, ні нічого. Я, присівши на бордюр, викликав швидку, міліцію. Приїхали вони оперативно, за декілька хвилин. Мене забрала швидка, у машині провели деякі маніпуляції, забрали мене в лікарню», – розповів пан Олександр.

За словами чоловіка, у лікарні йому діагностували забої та струс головного мозку. Також встановили, що він був тверезий. Пан Олександр також розповів, що подальше оформлення ДТП відбулося у присутності його кума, якого він викликав, аби той забрав дитину.

«Як розповів мій кум, приїхали працівники прокуратури, відсторонили працівників ДАІ від оформлення протоколу, оформляли все самі. Поприїжджали свідки, знайомі водія, які казали, що вони стояли на зупинці, на переході і бачили, що велосипедист різко виїхав перед машиною, потім загальмував, одним словом, велосипедист-камікадзе», – розповів Олександр.

Він також висловив стурбованість щодо того, де зараз шукати свій велосипед.

«Я залишив велосипед на асфальті. Як розказав мій кум, приїхав евакуатор забрав BMW на арештмайданчик та мій велосипед. Вчора ми їздили на арештмайданчик, там сказали, що ніякі BMW та велосипед туди не доставляли. Гірський велосипед, досить недешевий, пропав наразі безвісти», – бідкається чоловік.

Інспектор ВДАІ міста Львова Ірина Пилат у коментарі IA ZIK повідомила, що факт такого ДТП дійсно був зареєстрований працівниками ДАІ, однак перевірку проводить прокуратура. «Прокуратура міста Львова забрала матеріали цієї справи, тому що водій BMW є працівником одного із державних органів», – пояснила Пилат.

Прес-секретар прокурора міста Львова Уляна Гавришків повідомила IA ZIK, що за кермом згаданого BMW був суддя одного із районних судів міста Львова.

«11 липня близько 21.00 год. автомобіль під керуванням судді одного із районних судів Львова наїхав на врегульованому пішохідному переході вул. Любінська-Окружна на мешканця міста, який їхав на велосипеді. За цим фактом прокуратура міста Львова проводить перевірку у порядку ст. 97 КПК. Після огляду місця події, велосипед і автомобіль скеровані на арештмайданчик», – повідомила Гавришків.

Як стало відомо IA ZIK, ДТП вчинив суддя Франківського районного суду Львова.
http://zik.ua/ua/news/2012/07/13/358734

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Суб, 14 липня 2012, 10:40

8 липня близько 15.15 год. на автодорозі Киї-Чоп поблизу Бродок внаслідок зіткнення іномарки та автобуса травмувалося четверо людей – подружжя і двоє їхніх дітей.

За інформацією управління ДАІ у Львівській області, водій автомобіля «БМВ», 37-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення із автобусом «БАЗ», що рухався у попутному напрямку.
Джерело.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » П'ят, 20 липня 2012, 10:04

Вчора зранку в Розвадові,Х5 з цементовозом не розминувся,напевне йшов на обгін і не встиг.Х5 відновленню не підлягає

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » П'ят, 20 липня 2012, 19:25

на Франка від пляцу Пруса в напр. центру стоять всі рейкові, бо на їх шляху ДТП: Аутлендер і ще 2 іномарки з наклейками "Дріфт". Пишу тут, бо фото не вийшло.
Вкладення
200720121303.jpg
Хочеш миру - готуй Parabellum

Enter

Повідомлення Enter » П'ят, 20 липня 2012, 22:00

Щодо вчорашнього ДТП біл Миколаєва http://lviv.expres.ua/news/2012/07/20/55321
Я думав все на багато критичніше

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Суб, 21 липня 2012, 00:09

Не зовсім ДТП,але ненаю де писати :facepalm сьоня на митниці в Краківці,бусіки з Такс-фрі в знак якогось там протесту заблокували виїзд з "зеленого коридору" почалась якксь потасовка під час якої пострадало лобове в 9-ки....а далі почався хаос
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 21 липня 2012, 10:34

Sluva, :facepalm

Enter

Повідомлення Enter » Суб, 21 липня 2012, 12:31

Зранку на перехресті с.Заклад-Миколаїв будинок на колесах догнав добряче шоху,з шохи зробив квадрат :shock
Також в ночі с.Рудники, Рено Трафік зніс телеграфний стовп і дерево,водій не вижив

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 21 липня 2012, 16:18

на ВВ-Кульп. 2108 і Опель корса допрактикувалися у проїзді кільця, зараз там меґо-тягучка. А ми з Зелею пасивно взяли участь у ДТП на Хуторівці: ми їхали у лівому ряді, праворуч чорна машина дочекалася, поки ми проїдемо і перелаштувався для розвороту в нашу смугу, не врахувавши тої деталі, що просто за нами їхав Ланос... хуторівка за нами захлопнулась. :)

topper

Повідомлення topper » Суб, 21 липня 2012, 16:40

gribkoff777, :D :facepalm

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Суб, 21 липня 2012, 16:46

gribkoff777, Ше забув кульпар на світлофорі пирпічатався пирожок в опель вектру :facepalm

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 21 липня 2012, 17:01

zelja писав: Ше забув кульпар на світлофорі пирпічатався пирожок в опель вектру :facepalm

zelja, ти про тему "ДТП-фото" щось чув? :facepalm

rusmaks
Ім'я:Руслан

Повідомлення rusmaks » Нед, 22 липня 2012, 09:47

Enter писав:Зранку на перехресті с.Заклад-Миколаїв будинок на колесах догнав добряче шоху,з шохи зробив квадрат :shock
Бачив я вчора в обід ту "шоху" на перехресті, то просто "піпець". Цікаво чи з водієм все гуд?

Коли повертався до Львова, то у напрямку Миколаєва ще 2 авто злетіли з траси. Біля однієї з машин (здається Ауді) була швидка.
Дорога жесть при такій погоді, але на це зважають не усі.

gribkoff777
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Пон, 23 липня 2012, 11:32

Маршрутка з теми "ДТП-Фото"
http://zik.ua/ua/news/2012/07/23/359975
У Львові маршрутка перекинулась, бо тріснула ресора, – управління транспорту
Як зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, ДТП на Сихові, у результаті якої перекинулася маршрутка з людьми, сталася через те, що в автобусі тріснула ресора. Машина перевернулась на зустрічній смузі.

Стан чотирьох осіб, які постраждали у ДТП на Сихові, – середньої важкості, стабільний, без загроз життю. Про це повідомив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я, інформує прес-служба ЛМР.

«До нас поступило 6 осіб. Ще одна особа сама звернулась за медичною допомогою. Двоє осіб після отримання медичної допомоги пішли додому. Загалом зараз у 8-ій лікарні госпіталізовано 4 особи. Стан їх стабільний, без загроз життю. У більшості осіб – забої різних частин тіла», – уточнив Володимир Зуб.

Як зазначили в управлінні транспорту та зв’язку, ДТП трапилась неподалік Сихівського моста.

«В автобусі тріснула ресора, машина перевернулась на зустрічній смузі», – уточнили в управлінні транспорту та зв’язку.

Маршрут автобуса, який потрапив у ДТП – №23.

Нагадаємо, сьогодні, 23 липня, у Львові в мікрорайоні Сихів, поблизу готелю «Сихів», близько 7.00 перекинулася маршрутка з людьми.

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 23 липня 2012, 11:47

gribkoff777, імхо триндять. Та й на фотках не видно нічого страшного з ресорами.

А якщо це навіть правда, то тим більше зальот для маршрутчиків. Якщо у аналогічної колимаги це станеться на приміських маршрутах - буде все значно трагічніше.

Це ж Богдан, ні? Підтримали українського виробника? :facepalm

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Вів, 24 липня 2012, 08:12

Близько 8-30 на Санта-барбарі...на самому розвороті пр. Червоної Калини не розминулась маршрутка і Ланос. В останнього морда добряче потовчена....коли проїжав, то мєнтів ще не було і вже маршрутка була пуста, напевно ДТП сталось в +\- 8.00
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

topper

Повідомлення topper » Вів, 24 липня 2012, 08:33

Вчора на Стрийській(№22) маршрутка втовкла лівий стоп і підрівняля крило в Mercedes... Той мерс там ше стоїть з аварійкою на задньому шклі :roll

rocker
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення rocker » П'ят, 27 липня 2012, 13:10

в Солонці знову збили на смерть на пішохідному переході дівчину... 3-є дівчат переходило дорогу, одна машина зупинилась, щоб пропустити, а ніссан тііда вирішила проскочити -- смерть на місці.

topper

Повідомлення topper » П'ят, 27 липня 2012, 22:12

rocker, бачив там дайці якраз мабуть під"їхали і чорна машинка стояла з листям на проїжджій частині...А шо то за корок на об"їзній від Пустомит до кільця Городоцька-Зимна Вода ?

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 30 липня 2012, 12:43

В суботу в 17:21 чуть не став учасником ДТП.
центр Любіня перед спиртзаводом, на дорогу вискакує півень, я відторможуюсь, зустрічна SUPERB валить, валить, потім починає робити екстренне гальмування, виляючи то вправо, то вліво, зупиняється.За нею те саме робить ще одна машина, теж зупиняється,але десь 20% тої машини вилетіло на мою смугу.як тільки я подумав шо вже все закінчилось, ланос на повному ходу влітає в ту машину в зад.
дядько на тій машині ше добре регульнув ситуацію, в момент удару викрутив руль вліво і відпустив тормоз, получив удар, ну і зупинився в 30-40 см перед моєю мордою.
в нього розлуплений бампер, в ланос морда добре вдарена, капот доміком

п.с. півень не постраждав :angel
Work hard! Play hard!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей