Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну думаю автор не 10 метрів їхав за даним авто,так що може судити ,а так :"стопи не горять,повороти теж,стиль їзди ужасний."(с)topper писав: DNK, доречі, а чому у "виродках" дане відео?
DNK писав: якщо не памятаєш номера свої то глянь в техпаспорт шоб в гараж не йти
а я маю пропозицію для вас хлопці, щоб ви закотили свої губоньки! я не зобовязана ні перед ким виправдовуватисьSluva писав: Підтримую пропозицію,Оля йдеж в гараж,
відать теж обганяв того синього так самоSluva писав: Ну думаю автор не 10 метрів їхав за даним авто,так що може судити
Якось в тій темі одноклубника бакланили за подвійну суцільну, перевищення швидкісного режиму і чомусь зам"ялось(мабуть статус члена зробив свою справу)Sluva писав: Ну думаю автор не 10 метрів їхав за даним авто,так що може судити ,а так :"стопи не горять,повороти теж,стиль їзди ужасний."(с)
Так і це замнеться і забудеться,просто від Олі вимагалась чітка відповідь ВОНА чи не ВОНА за кермом даного жипа,а вона замість того щоб сказати НІ це не я,або ТАК це я починає зїжджати і умнічати без відповіді на чітке запитанняtopper писав: Якось в тій темі одноклубника бакланили за подвійну суцільну, перевищення швидкісного режиму і чомусь зам"ялось.А тут роздули качелі
все чьотко без стопів без поворотів,я от думаю чого ж то тупа європа не їздить так,може взагалі якісь [цензура] придумали і повороти і стоп сигнали,і їзду не по центрі полоси а як найближче до центральної лінії.Але то шераз доказує,шо навіть на форумі автомобілістів багато кому насцяти на правила і культуру на дорозі,тому така і в нас їзда,ніхто ж мені не засигналив знач їду нормально.topper писав: DNK, доречі, а чому у "виродках" дане відео? Там ж видно шо нікого не підрізали, не сигналили нікому. Всьо чотко, технічно. Таке враження, шо в тебе забрали лопатку в пісочниці.
може він їй якраз і сигналив шо ні поворотів ні стопів немає в автомобіліSally писав: так от на зелене я влізла перед одною машиною шоб обїхати того шо стояв дорогу перекривав, а той на своєму жахливого оранжевого кольору нісанчику якомусь міліпіздричному посигналив мені типу куди це я так нагло. а в мене вже тягнулась рука до аварійки нажати подякути!
Не подумай шо я когось захищаю але якшо бути об"єктивним то судячи з відео ти їхав не біля правого краю дороги, а прямо за тою білою машиною. Давай починати будемо з себеDNK писав: все чьотко без стопів без поворотів,я от думаю чого ж то тупа європа не їздить так,може взагалі якісь [цензура] придумали і повороти і стоп сигнали,і їзду не по центрі полоси а як найближче до центральної лінії.Але то шераз доказує,шо навіть на форумі автомобілістів багато кому насцяти на правила і культуру на дорозі,тому така і в нас їзда,ніхто ж мені не засигналив знач їду нормально.
куйня я вчора на кільці ВВ загубив поріг (пластмасову накладку) ну музика лабала ніх не чув, і ніхто не посигналив , вертався я назад знайшов його на самому кільці в клумбі....Sally писав: Thug, я так раз їхала, гулку зачепила і тягнула за собою, а мені всі сигналили і ріками махали
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей