Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Gleb, і шо то змінить? 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
topper, А то, що ніхто там не висаджує кеглів перед перехрестям, є зупинка.. Сьогодні, якщо вийде знімлю відео на телефон.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Gleb, чекаємо відео!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
І світлофор цей повинен з пішохідним синхронізуватися!Gleb писав: ніхто там не висаджує кеглів перед перехрестям, є зупинка..
Транспортний - зелене, пішохідний червоне. І навпаки...

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
-
Зняв два відео: Перше зі сторони Франка, де видно як в трамвая і автобуса, тільки що загорілося зелене. Зправа включається теж зелене(хоч того і не видно, але повірьте), це видно по червоному світлу у пішоходів, ну і + машини рухаються не на червоне....
Далі з другого відео толку мало, трафік замаленький був, не мав часу чекати.. Але і тут видно як маршрутка їде зі сторони Франка, коли зелене горить на Кн.Романа..
Далі з другого відео толку мало, трафік замаленький був, не мав часу чекати.. Але і тут видно як маршрутка їде зі сторони Франка, коли зелене горить на Кн.Романа..
- may
Цікаво - по Франка в центр теж зелене, чи це закінчують проїзд перехрестя!?.Gleb писав: Зняв два відео
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
теж, ну тут логічно впринципі що зустрічні напрямки одночасно мають зелене, а от з кн. Романа ... взагалі не логічноmay писав: теж зелене

Машина не жінка , помилок не пробачає
- may
спецом сьогодні в центр поїхав по Левицького, через це перехрестя...Jarevych писав: взагалі не логічно
Одночасно починають їхати з двох сторін з Франка і з кн.Романа!
Герцина і Левицького иають окремі цикли.
Бардак!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
я про то і говоривmay писав: Бардак!

ладн, то все добре, але з тим треба щось робити... треба пісульку писати

- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
накинув шаблон звернення, хто має якісь ще ідеї - доповнюйтеJarevych писав: треба пісульку писати
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
підполковнику Васильківу Федору Федоровичу
вул. Перфецького, 19, м. Львів, 79053
гр. ______________________
адреса________________
ЗАЯВА
У Львові на перехресті вулиць Франка-Кн.Романа-Левицького-Герцена встановлено світлофори, режим роботи яких не забезпечує можливості безпечного, врегульованого проїзду даного перехрестя. Спостереження за роботою світлофорів показало, що для транспортних засобів, що рухаються по вул. І.Франка і для транспортних засобів, що рухаються по вул.Кн.Романа від центру одночасно вмикається зелений сигнал світлофора. Це створює безлад і аварійні ситуації при перетині цього перехрестя, призводить до ДТП і значних заторів у русі транспорту.
Відповідно до п.3.14 Інструкції по діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 р. №111, контроль за обладнанням вулиць і доріг, технічними засобами регулювання дорожнього руху є завданням та функціями підрозділів ДПС
Згідно ст.14 Закону України «Про дорожній рух» учасники дорожнього руху мають право на безпечні умови дорожнього руху та отримання інформації про умови дорожнього руху.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст.ст. 2, 5, 20, Закону України «Про інформацію», ст.ст. 3, 4, 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»,
ПРОШУ
В передбачений Законом строк:
1) Провести ґрунтовну всебічну перевірку викладених в даному зверненні фактів
2) Якщо будуть виявлені порушення в схемі роботи технічних засобів регулювання дорожнього руху – видати відповідним комунальним організаціям приписи на усунення цих порушень
3) Надати мені письмову відповідь про результат розгляду заяви і результат проведеної перевірки
Відповідь прошу надіслати на мою адресу, вказану вище. Копію відповіді прошу відправити на e-mail __________
19.07.2012
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Yuzer, ріспект 

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Yuzer, гарно, молодець, але думаю варто додати, що у випадку проведення перевірки і висновком якої буде "в нас все нормально, вчіть пдр", то хай дадуть пояснення про проїзд, офіційне... щоб кожен міг себе захистити на підставі оф. документа 

- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
так якщо такий буде, то в розясненні точно не буде " світлофори включаються одночасно .... "все гуд, так має бути"..."Jarevych писав: на підставі оф. документа
а скоріше всього " вмикаються згідно ГОСТУ і т.д"
і яким чином такі розяснення поможуть ???
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
ROVA, ну в розясненні повинні написати черговість проїзду яку придумав собі якийсь накурений проектанат... на то воно і розяснення 

- Yuzer
а як такий варіант?
ЗАЯВА
У Львові на перехресті вулиць Франка-Кн.Романа-Левицького-Герцена встановлено світлофори, режим роботи яких не забезпечує можливості безпечного, врегульованого проїзду даного перехрестя. Спостереження за роботою світлофорів показало, що для транспортних засобів, що рухаються по вул. І.Франка (зокрема трамваї і маршрутні т/з) і для транспортних засобів, що рухаються по вул.Кн.Романа від центру - одночасно вмикається зелений сигнал світлофора (транспортні засоби з перпендикулярних напрямків перехрестя починають рухатись одночасно). Це створює безлад і аварійні ситуації при перетині цього перехрестя, призводить до ДТП і значних заторів у русі транспорту.
Відповідно до п.3.14 Інструкції по діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України від 27.03.2009 р. №111, контроль за обладнанням вулиць і доріг, технічними засобами регулювання дорожнього руху є завданням та функціями підрозділів ДПС
Згідно ст.14 Закону України «Про дорожній рух» учасники дорожнього руху мають право на безпечні умови дорожнього руху та отримання інформації про умови дорожнього руху.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст.ст. 2, 5, 20, Закону України «Про інформацію», ст.ст. 3, 4, 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»,
ПРОШУ
В передбачений Законом строк:
1) Провести ґрунтовну всебічну перевірку викладених в даному зверненні фактів
2) Якщо будуть виявлені порушення в схемі роботи технічних засобів регулювання дорожнього руху – видати відповідним комунальним організаціям приписи на усунення цих порушень
3) Якщо порушень в даній схемі не буде виявлено, прошу роз'яснити порядок проїзду даного перехрестя
4) Надати мені письмову відповідь про результат розгляду заяви і результат проведеної перевірки
Відповідь прошу надіслати на мою адресу, вказану вище. Копію відповіді прошу відправити на e-mail __________
19.07.2012 р.
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
-
Yuzer, Нормально, надіюсь вони пояснять, що там за бардак твориться.
- Yuzer
якщо текст підходить, то давайте декілька листів відправимо, може більше толку буде. Я можу завтра відправити. Бажано слати заказним листом (коштує біля 3грн)
- may
Jarevych писав: треба пісульку писати
Це довгий і непродуктивний шлях...Yuzer писав: Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
ДАІ тільки узгоджує такі речі.
Хоча і мають право видати припис відповідним службам! (Положення про ДАІ).
Але!
Незрозуміло хто винний!? Проектанти, чи експлуатаційники!
Треба в мерії підняти проект і вже ТАМ відразу вирішити кого нагинати!!!
Якщо хомут в проекті - потрібно виправляти!
А якщо проект гуд - і якийсь дядя Бодя налаштував неправильно?
всяке в гондурасі буває...
Вже після кіпішу з дорожниками, якщо не виправлять, - в ДАІ, щоб вживали заходи впливу...

П.С. ДАЙці відпишуться - це не наша парафія...
Востаннє редагувалось Чет, 19 липня 2012, 16:03 користувачем may, всього редагувалось 1 раз.
- Yuzer
Як "не наша", якщоmay писав: П.С. ДАЙці відпишуться - це не наша парафія...
Якщо знаєш інший варіант, до кого звернутись - давай пропозицію, обговоримоконтроль за обладнанням вулиць і доріг, технічними засобами регулювання дорожнього руху є завданням та функціями підрозділів ДПС
Цей "проект" хіба не у даі "відділ організації дорожнього руху" ?may писав: Треба в мерії підняти проект і вже ТАМ відразу вирішити кого нагинати!!!
І такого листа можна відправити одночасно і у даі і у мерію !
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей