омг, бачив я його на дорозі, то подумав шо він вдаренийOKurylyshyn писав: А як вам такий екземпляр?Засік під готелем Опера.Не знаю як кому, але мені зовсім не сподобався такий тюнінг.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
омг, бачив я його на дорозі, то подумав шо він вдаренийOKurylyshyn писав: А як вам такий екземпляр?Засік під готелем Опера.Не знаю як кому, але мені зовсім не сподобався такий тюнінг.
Запик в хорошем состоянии, сел и, поехал.
Тип кузова: Седан
Цвет кузова: Золотой
обмен на пистолет ТТ и два патрона - на случай если тебе одного не хватит что бы застрелиться!
Myself писав: обмен на пистолет ТТ и два патрона - на случай если тебе одного не хватит что бы застрелиться!
Це лачетті - колишня рекламомашина енергетика Burn. Для цього його так і скалічили. Він раніше обклеєний рекламою і їздив. Страшна потвораLEgEnDA писав:ппц ото чувак нанюхався який то придумав
Myself писав: обмен на пистолет ТТ и два патрона - на случай если тебе одного не хватит что бы застрелиться!
Габарити? Та він стопи певно на перід поставив, а фари на задtopper писав: Хєр його знає шо то за хрест світився разом з габаритами![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей