Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
МПЗС і ДД
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
VETERAN, комутатор це пів біди ! а коли модульна катушка здохне така як на ланосах чи на інокорчах ото буде проблема + ціна 500 р приблизно незавжди є в кишені ! або в БЗ датчик хола , який в свою чергу нетак просто поміняти! тому я і незбираюсь наразі знімати БЗ , воно мені там немішає !
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: МПЗС і ДД
звідки такі ціни.. і нащо тобі той модуль. калинокатушка 190 грн нова. і чого це вона має згоріти. всі інжі з нею їздять. і нічого, якось масово не втикають.pavlolvov писав: а коли модульна катушка здохне така як на ланосах чи на інокорчах ото буде проблема + ціна 500 р приблизно незавжди є в кишені !
- pavlolvov
- Контактна інформація:
vovka, без обід , але читай пости попередні ! мені нічого нетреба окрім як завести авто на тому всьому що я зібрав в тому числі і на калинокатухі!
а те що ти писав в попередньому пості то це була відповідь на питання VETERAN-а який писав "А якщо та вся трахомунь відмовить десь на автобані, або ще гірше - в незалюдненому місці?
Рекомендую возити в багажнику повний комплект контактного запалення.
калино катушка негорить а модульна щей як !от згорить 1-3 циліндр тоді попробуй заведи !! і де ти її на трасі візьмеш? навідь необовязково їй горіти :мікротріщина або обірваний чи перебитий ВВ провід злегкістю виведе з ладу модульну катуху або якийсь лапух який вирішить провірити який циліндр троїть знявши провід зі свічки!!!!
а те що ти писав в попередньому пості то це була відповідь на питання VETERAN-а який писав "А якщо та вся трахомунь відмовить десь на автобані, або ще гірше - в незалюдненому місці?
калино катушка негорить а модульна щей як !от згорить 1-3 циліндр тоді попробуй заведи !! і де ти її на трасі візьмеш? навідь необовязково їй горіти :мікротріщина або обірваний чи перебитий ВВ провід злегкістю виведе з ладу модульну катуху або якийсь лапух який вирішить провірити який циліндр троїть знявши провід зі свічки!!!!
Востаннє редагувалось Пон, 16 липня 2012, 18:26 користувачем pavlolvov, всього редагувалось 1 раз.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Контактна інформація:
ну а до чого тоді ти згадав про 500 грн ? цього ж непотрібно.. от я і відписав.pavlolvov писав: а те що ти писав в попередньому пості то це була відповідь на питання VETERAN-а який писав "А якщо та вся трахомунь відмовить десь на автобані, або ще гірше - в незалюдненому місці?
от можеш вважати що я теж відписую VETERAN - щоб він знав що не 500 грн, а 190-250 (залежно де брати), і що це катушка з інжа, і вона так просто не втикає. принаймні не частіше чим на інжекторних машинах :) а комутатори теж штатні, які їздять на всіх девятках і масових поломок теж нема. вінницькі VTN наприклад.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
я був на базарі коли купляв свою 3-х вивідну за 200 грн
4-х вивідна з комутатором всередині така як на шеві ниві і ланосах мені сказали 450-500 грн яж це з пальця невисосав так сказали!!!!
або ми один одного нерозуміємо!!!
4-х вивідна з комутатором всередині така як на шеві ниві і ланосах мені сказали 450-500 грн яж це з пальця невисосав так сказали!!!!
або ми один одного нерозуміємо!!!

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Контактна інформація:
та нє, ну все правильно. модуль дорожчий. в мене знайомий за нього взагалі відвалив 1200 грн (GM)!pavlolvov писав: 4-х вивідна з комутатором всередині така як на шеві ниві і ланосах мені сказали 450-500 грн яж це з пальця невисосав так сказали!!!!
просто навіщо в принципі купувати модуль (4 вивідний) для мпсз ? простіше взяти комутатори і калино катушку. модуль як виходить з ладу то весь. і готуй 500 грн.
а катушка з комутаторами одночасно з ладу не виходить. мені воно видається надійнішою і дешевшою конструкцією. хоть і проводів більше.
знаю що так неможна робити, але 100 разів так робив короткочасно на своїй калинокатушці. не вмерла ))pavlolvov писав: з ладу модульну катуху або якийсь лапух який вирішить провірити який циліндр троїть знявши провід зі свічки!!!!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Взагалі не розумію для чого ті модулі глюкаві, надійності менше, ціна більша, іскра така сама.
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, ситуація така ; завів на БЗ, на блок підключив прямий +12 в менеджері тахо 900 об, ацп темп вольт-1,8 , розхід- 0,5 і при підвищуванні газу збільшується, якщо прибавити чуть обертів тахо перестає показувати + постійно перемигує чек по три раза! це помилка ДПКВ! на всяк случай відключив світлодіод бо на форумі писали що через нього може + вертатись тиндиками на плату !для тесту витянув. прорбував просушку свічок -працює !значить все підключено нормально .завтра попробую якимось макаром зняти з передньої кришки на посадочному місці ДПКВ хотяб 0.5мм щоб сів нижче тойсть ближче до шківа , щоб було 0.8-1.2!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
УРА!!!! НАКІНЕЦЬ ТО ЗАВЕЛАСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! потім відпишу шо було!!! "ДЄЛО БУЛО НЕ В БАБІНІ" як то кажуть!!!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
значиться так: цілий день практично мучались заводили, перезвонили всі дроти ,міняли місцями пари циліндрів фанарь. підставили ще один комутатор , завели на БЗ а на maya дали прямий плюс , і на дроти вв свічки на масу! при заведеній машині в менеджері тахо 900об на свічках є іскра , вроді все гуд, перепідключили на калино катуху -незаводиться і тахо 0 об:facepalm
рішили схитрити і знову завели на БЗ і плюс на маю, на заведеній машині витягували по одному вв проводу і підключали на калино катуху поки не перехватили все запалення на maya
і о чудо машина працює на холостому вже на maya:shock ! питання в іншому - коли заглушили -завести неполучилось
тахо 0 об !при крутінні стартером нема сигналу ДПКВ! злості небуло меж! як так все вроді впорядку! під кінець робочого дня дійшли до висновку дякуючи моєму прерозумному напарніку Міші шо є проблема в самому проводі до ДПКВ хотя він і звониться ! короче переривши старі проводки ми найшли два куска двожильного екранованого дроту від ДПКВешок спаяли до купи і провели на місце! це був вже край -пік сходження з розуму і я казав вже як зараз незаведеться то буде ср-ка! і о чудо з пів тика мотор запрацював ! оказалось дуже мінімальне січення дроту на старому шнурі був десь на око 0.15- 0.20 а на старій проводці практично 0.75 !значить губився сигнал!
ОТАКІ ТО ПИРОГИ! завтра буду бавитись з калібровками бо на тих що скачав з архіву машина тупить !конкретно!

рішили схитрити і знову завели на БЗ і плюс на маю, на заведеній машині витягували по одному вв проводу і підключали на калино катуху поки не перехватили все запалення на maya

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я тобі то сказав одразу як ти мені росказав історію з відсутністю сигналу при крутінні стартером... Ну а з БК розібрався? Давай тепер відкатуй криві у всіх режимах, ДАД настрой гарно, холостий і тд, а і ще одне, зазори на свічках поміняй!pavlolvov писав: дійшли до висновку дякуючи моєму прерозумному напарніку Міші шо є проблема в самому проводі до ДПКВ
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, дякую тобі ще раз !!!!!
з БК нерозібрався , тай часу небуло. ніхто недає дупля які дроти і куди треба перепінувати! давай шось підсказуй
вчора їздив незнаю на яких калібровках і машина конкретно тупила, приїхав додому і залив 4 різних калібровки ! зараз їзжу на стоковій 60-2 від інжової півторачки , їздить все гуд навідь зранку без підсоса завівся і їхав нетупить недьоргається але при першому прокруті є клин двигла , на другому прокруті вже нема!ага ще поставив в розріз ДАДу фільтр так як ти і казав!і планую з плюсом розібратись -тойсть на блок через реле з замка, а + на катушки і комутатори хочу теж через окреме реле з прямим плюсом!!!
Fobos, а скільки коштують ВІР 373 по ціні?????????
з настройками ще побавимось , якщо неполучиться то прийдеться тебе потурбувати!!!

з БК нерозібрався , тай часу небуло. ніхто недає дупля які дроти і куди треба перепінувати! давай шось підсказуй

вчора їздив незнаю на яких калібровках і машина конкретно тупила, приїхав додому і залив 4 різних калібровки ! зараз їзжу на стоковій 60-2 від інжової півторачки , їздить все гуд навідь зранку без підсоса завівся і їхав нетупить недьоргається але при першому прокруті є клин двигла , на другому прокруті вже нема!ага ще поставив в розріз ДАДу фільтр так як ти і казав!і планую з плюсом розібратись -тойсть на блок через реле з замка, а + на катушки і комутатори хочу теж через окреме реле з прямим плюсом!!!
Fobos, а скільки коштують ВІР 373 по ціні?????????
з настройками ще побавимось , якщо неполучиться то прийдеться тебе потурбувати!!!

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, Прошивка бк осуществляется при помощи ПК и кабеля СОМ( с контактами 2-3,3-2, 5-5).
http://maya-auto.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=336
це про нього !
http://maya-auto.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=336
це про нього !
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, напевно що так ????
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Контактна інформація:
а ти нульовий кут виставив ?pavlolvov писав: бо на тих що скачав з архіву машина тупить !конкретно!
- pavlolvov
- Контактна інформація:
перепайка сигнальних контактів 2-3,3-2 на ком порті на БК нічого недала !!! нет звязи ! і все!
шо робити фіг знає. блін !
може хто має Кабель або розєм "Мама"-"Мама" DB9 (для підключення напряму к ПК/ноутбуку USB-COM), з контактами "nullmodem" (2-3,3-2,5-5) ! шнур usb-com є але на ньому "папа" і на БК "папа" і треба їх зєднати разом!!!фото подібне як три поста вище!
Fobos, це 10 за 1 шт??

шо робити фіг знає. блін !

Fobos, це 10 за 1 шт??
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, цей БК 2,1 непідходить до мая v2 ! він був розроблений під v1 , в нових блоках інші пакети даних!
а у нас ніхто некатається з v1 ?можу продати ! мені толку з нього!
вчора кстаті знімав колектор впускний , просверлив отвір під штуцер , нарізав різьбу і вкрутив штуцер, тахометр підключив через катушку з реле
наржались з Михою з того як релюха тарабанить при різних обертах.
тепер по настройках , холостий хід -ацп дад 0,4 , розхід 2, угол 25, клинів вже вроді нема але зранку без газу і підсосу незаведеш ! ше поки бавимось з настройками.
а у нас ніхто некатається з v1 ?можу продати ! мені толку з нього!
вчора кстаті знімав колектор впускний , просверлив отвір під штуцер , нарізав різьбу і вкрутив штуцер, тахометр підключив через катушку з реле

тепер по настройках , холостий хід -ацп дад 0,4 , розхід 2, угол 25, клинів вже вроді нема але зранку без газу і підсосу незаведеш ! ше поки бавимось з настройками.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість