Бугор - це круто!)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені тоже вже один умнік доказує то другий деньukrmail писав: вгорів трохи з людей , які заради свого жлобства були готові погнути свої автомобілі
Бугор - це круто!) економимо !) нічого нікому не платимо ) нехай ніхто не приїжджає до нас! нафіга нам той дріфт , правда Інжектор?)
Після нагородження всі бажаючі могли туда попасти :)hitlos писав: Доречі хоті лось попасти в парк. Могли зробити в перерві якийсь допуск для людей на пів годинки в парк.
от власнеFormula1 писав: Після нагородження всі бажаючі могли туда попасти
То як в кінотеатрі : Ще титри не пішли , а вже всі встали і рванули до виходу щоб бути першимиrybkaandrew писав: от власнеа то всі собі сіли і поїхали додому
![]()
а тепер жаліються шо на машини не дали поглядіти
а автографи поставити на тих плакатіках тоже вже не було понту лишатися ?Formula1 писав: але і з пілотами пофоткатись
Можеш закинути цы фотки в быльшому розширенны???LEgEnDA писав:вот ще пару моїх фоток
чому про це не повідомив ведучий ? всі самі мали здогадатися ? :)Formula1 писав: Після нагородження всі бажаючі могли туда попасти
а причому тут люди ? взагалі недумаю що люди на горбах якось суттєво змінусували касу оргам. народу і так було достатньо, аж забагато. площадка не розрахована для такої кількості.ukrmail писав: нічого нікому не платимо ) нехай ніхто не приїжджає до нас! нафіга нам той дріфт , правда Інжектор?)
можливо і планує а можна і зразу купити готову тачку Міллера 23 000$, але для чого як можна дивитись і безкоштовно до того всього!vovka писав: я так дивлюсь тут стільки фанатів дріфту. а от повболівати нема за кого.
хтось взагалі в найближчі пару років тут планує строїти щось дріфтове ?
хонди cbr 600rr одна 04-06 року, друга 07tiko писав: Що за мотицикли були в тих тіпів?
Thorn писав: tiko, stunt bike
LEgEnDA писав: хонди cbr 600rr одна 04-06 року, друга 07
Вовка +1vovka писав:чому про це не повідомив ведучий ? всі самі мали здогадатися ? :)Formula1 писав: Після нагородження всі бажаючі могли туда попасти
йому хіба тяжко було це сказати ?
нетреба звинувачувати людей )) я наприклад теж свалив, бо думав що той подіум теж треба буде дивитися за 100 метрів від паркану. а так би подивився і машини і нагородження.
я думаю пілотам теж приємно коли на нагородженні присутня велика кількість людей.
а причому тут люди ? взагалі недумаю що люди на горбах якось суттєво змінусували касу оргам. народу і так було достатньо, аж забагато. площадка не розрахована для такої кількості.ukrmail писав: нічого нікому не платимо ) нехай ніхто не приїжджає до нас! нафіга нам той дріфт , правда Інжектор?)
я так дивлюсь тут стільки фанатів дріфту. а от повболівати нема за кого.
хтось взагалі в найближчі пару років тут планує строїти щось дріфтове ? :)
дозволю собі тебе спитати, а з чим ти порівнюєш? з роликами з ютубу? Рівень українськиих дріфтерів дуже високий, багато хто закордоном бере призові місця.YuraDOC писав: ІМХО те, що зараз паоказує наш чемпіонат не варто 150грн., але сам їду і плачу, бо альтернативи немає. Емоції скоро вляжуться, особливо у тих хто був на такому івенті вперше, і багато хто тверезіше подивиться на подібні події. Не "гоніть" на інших, в стані афекту
а так і буде... так шо було б добре якби модери то скоренько потерлиDNK писав: стидно шо то вони ше будуть читати і потім роказувати шо лтк олені жаліють шо були на дріфті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей