для мене це круче ніж Евро, і круче ніж круто !!!

дуже чекаю...
надіюсь Топ фюєл буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага щасTotal писав: надіюсь Топ фюєл буде
vovka писав: наразі ще неясно чи хтось взагалі приїде з серйозних європейців, але сама по собі подія серйозна.
Сегодня подтвердили участи 9 пилотов из Европы большинство из Хорватии .
Будет ехать автовоз из 9 машин
з такими машинами в рази цікавіше за всякий дріфт ))) і ше й дешевше для глядачів раза в три. 60 грн вхід. або 50, якщо пішки і машину лишити десь подаліslim_painter писав: я розумію що драг це не цікаво
а може хтось планує їхати якимось мікроавтобусом?? пасажири наберуться 100%_Ramp_ писав: хто планує їхати машиною ?
Коли буде цікавити твоя думка тобі її скажуть ....AntikvAr писав:Драг скучний ацтой навіть якщо вхід туди буде безкоштовний
хто мені скаже мою думку ? ))) не будь такий серйозний, моє повідомлення здебільшого адресувалось Вовці і несло жартівливий характерTotal писав: AntikvAr написав:
Драг скучний ацтой навіть якщо вхід туди буде безкоштовний
Коли буде цікавити твоя думка тобі її скажуть ....
AntikvAr писав: моє повідомлення здебільшого адресувалось Вовці і несло жартівливий характер
на 09 , у хонди випуск на 60 тру6і вуха замучитьvovka писав:AntikvAr писав: моє повідомлення здебільшого адресувалось Вовці і несло жартівливий характер![]()
Total, ти на 09 чи на хонді плануєш ?
та ладно.. я з 63 трубою туда минулий раз їхавTotal писав: у хонди випуск на 60 тру6і вуха замучить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей