то тіпа всі такі лахи стоять в лівому ряді а дехто асобєнний по правому обганяє і лізе потімпо перед батька...індіго хрєнові...якшо так кожен буде мутити то нафіг то ПДР???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну то не читай! за одно і флудити не будеш і бздури писати!LEgEnDA писав: ти почитай спочатку свої казочки, аж смішно читати)
хай там стоїть до усрачки, а я не впущу, бо я маю перевагуMiss Mercedes писав: б тобі Олю не тіки посигналила а ще вийла і вліпила позавуха
Sally писав: звичайно я вважаю, що я особлива!
Miss Mercedes писав:
пацани ну підженіть вже хтось біту
в житті, з чоловіками й т.п...Sally писав: пс: звичайно я вважаю, що я особлива! і тобі рекомендую так вважати про себе
Жінка за рулем, як зірка))) Ви її бачите, а вона вас ні!Sally писав: звичайно я вважаю, що я особлива! і тобі рекомендую так вважати про себе
Formula1 писав:Sally писав: біля світлофору хтось когось засаджувавSally писав: любуйся моїм задом без дякуюSally писав: тоді всім буде приємно
Sally писав:так що заспокійся
страшно подумати що будеMiss Mercedes писав:Sally, дєтка зустрінемось на дорозі
жаль що в мене мотор всього лиш 0.6...але і він майже не рішає, якшо треба наказати когось можна маневрами наказати...cdrom писав: страшно подумати що буде
пропонуєш їм фекаліями обкідуватисьpikach00 писав: Або можна так
мій белаз - мої правилаtiko писав: купив камаз, не жалію. нікого не жалію...
Miss Mercedes писав: жаль що в мене мотор всього лиш 0.6...але і він майже не рішає, якшо треба наказати когось можна маневрами наказати...
ух як всі возбудилисьpikach00 писав: Ну шо дівахи, дайош бій топлес у грязюці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей