Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Який автомобіль(В Львові)на ваш погляд є найбільш тюнінгован
- Myltik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Прівет,мені просто цікавить який автомобіль на вашу думку можна назвати "Тюнінг Львова"?
Наприклад в насв Тернополі єбагато але найкраща це Audi A4 2.8 і BMW 3 Нажаль фотографії я щось не зміг скинути
Наприклад в насв Тернополі єбагато але найкраща це Audi A4 2.8 і BMW 3 Нажаль фотографії я щось не зміг скинути
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
RS
Дякую.. Приємно чути.
І ще мені дуже подобається що в твоєму списку немає жодної БМВ.... а є дві Япошки!!! :lol:
Востаннє редагувалось Пон, 31 жовтня 2005, 00:24 користувачем Andre, всього редагувалось 1 раз.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Кліо чи Сімвол голубий? Бо якшо Сімвол то я взагалі його за таврію рахую
. А про Сivic червоний купе я сам забув. Але його власник якийсь лопух , йому батя вроді просто готовий купив , а малому пофіг. Хоть мотор там до сраки , якщо я бачив там ззаду барабанні тормоза , значить там неякий не ВТІ а шось просте
.
І звук вихлопу стоковий. Там чисто стайлінг + лопух за рульом
.

І звук вихлопу стоковий. Там чисто стайлінг + лопух за рульом

- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- T@R@S
- Контактна інформація:
їздить такий великий пік-ап білий на ТАшних номерах - ото колхіда - єдина у львові:) А ще декілька раз світився хаммер новенький. біла 99-лімузин, аще зовсім недавно бачив 99 всю стайлінговану з великими обвісамиі бамперами але там не львівські номера були. машинка МГ. бмв фантома. бмв червона китайська правда вже якась вбита вона. субару ве ер ікс ВІПа здається. москвич перероблений старенький, 07 в пікапа - байкери зробили. Горбатий запорожець на базі гольфа.
Додано через 1 хвилину 27 секунд:
що з форумом і смайлами - глючик якісь?
Додано через 1 хвилину 27 секунд:
що з форумом і смайлами - глючик якісь?
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Formula1
А ну ка різкни здоровічком
Мій тато мав 6 БМВ і всі 5-ки від акули 78 року до Е39...
І потім я мав Е28 М535і і Е34 М20 2,5 -
Я навіть з батьком перевертався на швидкості 170 на Брюховицькій трасі гвинтом три обороти, але дякувати Богу і БМВ лишилися всі живі.
-- всі вони класні, були. І я всім казав, що японські авто то консерні банки, а в БМВ бляга грубша, вони важчі надійніші... і дурний був. Жодна БМВ не виграла жодної Ф1 (за рік) Жодна БМВ не дістала 5 зірочок на краштестах НСАП. Факти.
Не сперичаюсь, хороша нова БМВ це суміш кілограму золота і кросівок Рібок, але. Є багацько але. Нові Бумерки занадто дорогі а старі занадто дорогі в ремонті і дешеві при здачі на шрот
Тому скажу, на сьгоднішній десь, я вважаю що БМВ це так як і мерседес, це заслужена марка, зі своїм стилем, дизайном, традиціями, і т.п. Але по зрівнянню з Японцями це параша. На будь яку Беху, в країні цвітучої сакури і сходячого сонця є кращі Варіанти:
BMW JP
3-SERIES Honda Accord
5-SERIES LEXUS GS 300, MAXIMA, CAMRY
7-SERIES LEXUS LS 470, HONDA LEGEND
Z-SERIES HONDA S2000
X-SERIES LEXUS RX330, MURANO,INFINITY, PRADO
А ну ка різкни здоровічком

Мій тато мав 6 БМВ і всі 5-ки від акули 78 року до Е39...
І потім я мав Е28 М535і і Е34 М20 2,5 -
Я навіть з батьком перевертався на швидкості 170 на Брюховицькій трасі гвинтом три обороти, але дякувати Богу і БМВ лишилися всі живі.
-- всі вони класні, були. І я всім казав, що японські авто то консерні банки, а в БМВ бляга грубша, вони важчі надійніші... і дурний був. Жодна БМВ не виграла жодної Ф1 (за рік) Жодна БМВ не дістала 5 зірочок на краштестах НСАП. Факти.
Не сперичаюсь, хороша нова БМВ це суміш кілограму золота і кросівок Рібок, але. Є багацько але. Нові Бумерки занадто дорогі а старі занадто дорогі в ремонті і дешеві при здачі на шрот
Тому скажу, на сьгоднішній десь, я вважаю що БМВ це так як і мерседес, це заслужена марка, зі своїм стилем, дизайном, традиціями, і т.п. Але по зрівнянню з Японцями це параша. На будь яку Беху, в країні цвітучої сакури і сходячого сонця є кращі Варіанти:
BMW JP
3-SERIES Honda Accord
5-SERIES LEXUS GS 300, MAXIMA, CAMRY
7-SERIES LEXUS LS 470, HONDA LEGEND
Z-SERIES HONDA S2000
X-SERIES LEXUS RX330, MURANO,INFINITY, PRADO
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн