Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вібрації при швидкості 100-120 км/год
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
є ше варіант поміняти місцями колеса Зад-Перід! і подивитись результат!!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: вібрації при швидкості 100-120 км/год
ну вот я напевно завтра так і зроблю... але я раніше якраз по правій стороні міняв місцями колеса, ну але напевно спробую ще раз :)pavlolvov писав:є ше варіант поміняти місцями колеса Зад-Перід! і подивитись результат!!
я ще думаю, може просто перебортувати шини і поміняти їх мясцями на різні диски

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
були і в мене сильні вібрації починаючи від 100км/год. і до 140.
диски рівненькі, відбалансовані. болти всі рідні ЖМовські
так от після заміни рульової рейки (на майже нову), тормозних дисків (були криві) і колодок вібрації до 150км/год.пропали
але зараза трохи є при 150-180... з одного боку списую то на покриття дороги, а з іншого боку, на таких швидкостях рідко їжджу, тому можна болт забити. ну і резина б/ушна в мене, може чуть кривувата.
диски рівненькі, відбалансовані. болти всі рідні ЖМовські

так от після заміни рульової рейки (на майже нову), тормозних дисків (були криві) і колодок вібрації до 150км/год.пропали

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
у мене знову є вібрації, після заміни дисків і нової резини пропали, а тепер знову є, менше звичайно але, про вібрації при гальмуванні вже мовчу, явахує з того, а про вібрації при русі все таки єдиний варіант то пів-осі.
Ford?
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
BOXER, то в тебе очко вiбруе на такiй швидкостi. 3абий болт.
- motor87
- Ім'я:Ostap
Маю таку саму проблему. Кидає кермом при гальмуванні, чим вища швидкість тим більше, якщо на 100 різко гальманути руль вириває з рук. [цензура], брав бліни новими, перші 200-400 км було гуд, далі гірше, очевидно китайське ге, доречі гріються скажено, пищать. Не впевнений чи ЦО відповідне, хоча на поперечні коливання це не повинно впливати. Словом я вже боюсь купувати "щось не найдорожче". Що можете сказати про бліни Zimmermann? Хто ставив, відгуки? Підробки? Як відрізнити?
І останнє, загальна ушатаність суппорта(люфти направляючих, виробітка) може псувати блін?
І останнє, загальна ушатаність суппорта(люфти направляючих, виробітка) може псувати блін?
- BOXER
я власне їх поставив в четвер, проїхав наразі (в основному по трасі) 150 км. поки шо все гуд)) через місяць-два скажу більше. спілкувався з кількома людьми, які торгуються тормозілками, то сказали, шо по суті нема різниці між АТЕ і Отто.motor87 писав:Що можете сказати про бліни Zimmermann? Хто ставив, відгуки?
імхо, воно і псувати може і биття сторювати.motor87 писав:І останнє, загальна ушатаність суппорта(люфти направляючих, виробітка) може псувати блін?
Sad, but true.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
я в бусі всю ходову перебрав,барабани проточили,лівий підшипник і ступиця поміняні,права піввісь поміняна,лівий тришип поміняний і далі вібрація при нагрузці в р-ні 80км год.Може то в коробці шось 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
і я знов пожаліюсь, колеса міняв всі які мав, всі пробував, і всеодно вібрації є... то більші, то менші, то при гальмуванні в всьому діапазоні, то при 90-120. незнаю, може то всі ті диски шо я ставив не є сильно рівні, а може і через внутрішні гранати, бо вони зараз вже так калатають разом з диференціалом шо то ппц
москалі кажуть шо є нормальні нові, треба шукати, заказувати, міняти і дивитись шо буде...

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
AnGeL, при русі верняк через пів-осі або гранати, більше варіантів немає, хоча заміна дисків у мене трошки виправила ситуацію, але не повністю, просто напевно якось так попало в баланс.
motor87, кароче я більш ніж упевнений, що спарва таки в супортах або супорті одному, у мене більше варіантів немає, у мене вже 3ій комплект блінів гальмівних, останнім тисячі 5-6 пробігу, фірмові TRW і колодки також, я відчуваю прекрасно і на сервісі коли проточував попередні рази пересвідчився, що крутить правий блін, лівий також мінімально, але думаю то не відчувалось би бо все було в межах норми, кароче я буду міняти супорт і ще раз проточувати бліни, або я незнаю, може направляючі нові купити чи що, я не впевнений як правильно поступити, бо новий супорт до форда коштує шалених грошей. Попередні бліни крутило Brembo і LPR
motor87, кароче я більш ніж упевнений, що спарва таки в супортах або супорті одному, у мене більше варіантів немає, у мене вже 3ій комплект блінів гальмівних, останнім тисячі 5-6 пробігу, фірмові TRW і колодки також, я відчуваю прекрасно і на сервісі коли проточував попередні рази пересвідчився, що крутить правий блін, лівий також мінімально, але думаю то не відчувалось би бо все було в межах норми, кароче я буду міняти супорт і ще раз проточувати бліни, або я незнаю, може направляючі нові купити чи що, я не впевнений як правильно поступити, бо новий супорт до форда коштує шалених грошей. Попередні бліни крутило Brembo і LPR
Ford?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
в мене вібрації після 90, але чомусь мені здається що це диски, які не дуже рівні і ЦО там більше, а проставочні кольца я не ставив, але оскільки з такою швидкістю я їздю дуже рідко то я забив болт)
Машина не жінка , помилок не пробачає
- BOXER
Jarevych, та купи кольца за 50 грн. і буш знав 

Sad, but true.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
BOXER, а ше відкатати всі штири кулка за 600 грн?

- BOXER
Jarevych, для початку кольца. відкатати по 70 грн./колесо, не ачкуй, старайся до весілля встигнути

Sad, but true.
- motor87
- Ім'я:Ostap
Fobos, от я не розумію, чому крутить блін навіть якщо суппорт поношений? Типу колодки затискає на перекос? Точити більше не ризикую, мені на сільмаші такого наточили одного разу, що руль не міг втримати. Я сумніваюсь в якості своїх блінів, китай якийсь, але якщо ти кажеш що ТРВ крутить, ну я тоді не знаю навіть...тобто купувати нові бліни гроші на вітер. Тре дзвонити до Розума питати по чому суппорт.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
де атають 16-и по 70 грн/олесо? + розбортувати, забортувати, відбалансувати, помалу набігає немалоBOXER писав: Jarevych, для початку кольца. відкатати по 70 грн./колесо

- BOXER
на колесо.львів.юа 85+18+15 = 118 грн. :) ну і по рулю вібрують тільки передні, так шо для початку 236 грн. + 40-50 кольца і не так всьо страшноJarevych писав: 16-и по 70 грн/колесо?

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
motor87, якого нафік Розума, у нього ціни космічні, підійди до мене я тобі любі нові запчастини порішаю набагато дешевше. А точити треба не на сільмаші, точити треба на машині, бо він тоді точиться взборі зі ступицею і всім якщо воно трошки криве навіть, а на станку тобі проточать , а ступиця трошки крива і буде бити, хоча мені проточували на машині 2 рази, спочатку атлічно все, притирається 10-20км потім гальмує класно, а через тисячу знову бля вібрує
Ford?
-
- Ім'я:Назар
вібрації при тормозінні зникли після заміни задніх тормозних барабанів!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей