Дякую кепТадей писав:Доречі, на Сокар є підкачка коліс, порохотяг і чистка килимків.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую кепТадей писав:Доречі, на Сокар є підкачка коліс, порохотяг і чистка килимків.
Та ні, рекламою якось не займаюсь. просто пояснив, що не треба бігати по кілька разів довкола машини зі шлангом, а можна ще почистити килимки.HacK писав:Тадей, непальона реклама?
"а как ето?" (с)OKurylyshyn писав:а ви адаптиви скидаєте?
Блін, я можливо поясню по простому, але суть така.BOXER писав:"а как ето?" (с)
Так то воно так,але тоді мені прийдеться наново навчати її роботі на холостих,а з другої сторони мені здається що мозги в машині самі адаптуються під новий бензин і стиль їзди,для того їх туда і вліпилиOKurylyshyn писав:Якщо хочеш правильно перевірити як себе машина поведе машина після зміни якихось з параметрів, наприклад палива, треба збити адаптиви попереднього палива, це робиться зніманням клеми мінуса з акумулятора на певний час, від 30хв і до кількох годин
точно підмітив, заслонка сама адаптовується, і лямбда теж нюхає і корегує, а також Аддатив і мультиплікатив вносять свою лепту.Sluva писав:мені здається що мозги в машині самі адаптуються під новий бензин і стиль їзди,для того їх туда і вліпили
тільки всі заправки бадяжать по своєму :)George734 писав:А про 92 бенз, то нема різниці де заправляти, він на всіх заправках наш, що на сокарі, що на вог, що на укрнафті, що на окко.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей