Хочеться почути відгуки про цю місцину!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500, для мене пляж - це з 08.30 до максимум 12.00, і то ласти-маска, м'яч тощо, блінчиком лежати не можу навіть 5 хвилин.jetros писав:я по характеру як "шкварка" на пляжі лежати не можу
Варіант "Бухати" не підходить?jetros писав:Чим себе заняти(крім дружини) цілими днями, крім моря, шо є цікавого в окрузі міста?????
Походу саме дороге місто в тому районіMick писав:Хто що може сказати про Несебр?
апартамети там ніколи не проблема,просто турфірма хоче собі кассу збритиMick писав:Як там з апатаментами? легко чи важко знайти?бо в турфірмі сказали що можна і не знайти апартаментів,не віриться звісно але все ж.
у Поморії є декілька контор "Rent a car", думаю, у СБ точно знайдуться теж.Miss Mercedes писав:Може хтось підкаже на рахунок оренди авто в Болгарії?
jetros писав:Я дійсно автобусом
сумніваюся, що вийде, бо автобусом їхати - це петляjetros писав:хочу відпочити і тілом
Не наю ніколи не цікавило.... Але те що не на кожній заправці є можливість аправки газом це факт...По бензину то 90% у них на самообслузі в плані що ти приїхав вставив пістоль і лиєш бєнзу відразу скільки тобі треба,а потім йдеш розраховуєшся...Я заливаю до повного на ВОГ за 100-150м від Україно-Румунського кордону в Порубне(Тереблече) і потім біля Албени на кільці там є велика заправкаOKurylyshyn писав:Народ, а як в Болгарії з заправками СПБТ?
Нашим тулиш пару рублів,іншим [цензура] чиє там імя...DNK писав: Якщо в мене техпаспорт не на моє ім,я ,що мені робити,як перетинати кордон
забий...OKurylyshyn писав: Народ, а де взяти євроаптечку?
+100500gribkoff777 писав: сумніваюся, що вийде, бо автобусом їхати - це петля
і я піл.ять хочу туди,але відать не судьба мені цього рокуz@k писав: Блін хочу в Булгарію
А шо не так з ним? Буду в сонячному березі з 18серпня!Miss Mercedes писав: їду в Сонячний берег
Буду біля Сонячного берега у Святому Власі з 25гоDBF писав:
А шо не так з ним? Буду в сонячному березі з 18серпня!
Коли і кудою їдете?instalator писав:Доброго дня.
Плануємо в поморие в кінці липня, можливо є бажаючі, їдемо своїм авто,перший раз, сину 2 роки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей