Пусть каждый из вас гордится своей машинкой и чтоб она никогда вас не подводила!!! Зелёного цвета на светофоре, гладких и ровных дорог!!!! Ну и конечно не терять жажды скорости...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДякуємоKsjuhka писав:Мальчики я поздровляю ВАС с днем автомобилиста!!! :)
Пусть каждый из вас гордится своей машинкой и чтоб она никогда вас не подводила!!! Зелёного цвета на светофоре, гладких и ровных дорог!!!! Ну и конечно не терять жажды скорости...Целую всех и поздравляю!!!!
я наверное в таком случае был бы уже мульти-милионеромМалий писав:Бажаю, щоб за кожну хвилину, проведену в пробці кожному платили по 10$
я наверное в таком случае был бы уже мульти-милионеромМалий писав:Бажаю, щоб за кожну хвилину, проведену в пробці кожному платили по 10$
А от я наприклад в пробці познайомився з класними дівчатами, вони були на Форд Пума а я на своїй, от ми ми рухались один біля одного, потім пішли в Вероніку на каву, круто було, такшо пробки це не так вже й стрьомненько ... :lol:Малий писав:Бажаю, щоб за кожну хвилину, проведену в пробці кожному платили по 10$
А взагалі: зеленого світла, хорошого пального, гладенького асфальту, якісних запчастин і поступливих даїшників. ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД ЖИТТЯ І ЇЗДИ.
21043 SW писав:Вот эта девушка отметила День автомобилиста и пошла домой:
http://www.startua.com/blin/foto/pic16544.asp
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей