Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто може відремонтувати мою автомагнітолу Panasonic 3403?
- Денис
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Вчора в мене згоріла вихідна мікросхема в автомагнітолі.Думаю,що це саме вона,тому що через лінійний вихід звук є,а от через неі,на передні динаміки,тиша.
По можливості напишіть координати сервісного ценру Панасонік у Львові,або приватних майстрів,хто би взявся за мою автомагнітолу?Плііз.
По можливості напишіть координати сервісного ценру Панасонік у Львові,або приватних майстрів,хто би взявся за мою автомагнітолу?Плііз.
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
в мене сьодні сталась запара тоже.. мафон грав грав, потім я вийшов, виключив. прихожу, машину завів, маг втигнувся а звуку нема.. там цокаєш волюму а він не грає ) а еквалайзер , ту ті стовбчики тіпа, скачуть тіпа музон грає там )) вот такий ппц (
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
-
Хааа ! Я навіть не хотів заікатись з такими відповідями (про те що може коротити проводка...). А ви всі троє попались на такий глюк...
Йома йо так це навіть не поломка ! А не правильна організація прокладки проводки по автомобілю. І скажіть, що ви використовували провода які ішли в комплекті з динаміками ?
:
Йома йо так це навіть не поломка ! А не правильна організація прокладки проводки по автомобілю. І скажіть, що ви використовували провода які ішли в комплекті з динаміками ?

-
- Ім'я:Андрій
доречі, маг JVC KD-LX111R (хамелеон) як виключений то як заглушка в панелы виглядаэ.

http://www.kapital-ltd.dp.ua/jvc/car_CD ... lx111r.htm
хтось шось добре скаже про нього?

http://www.kapital-ltd.dp.ua/jvc/car_CD ... lx111r.htm
хтось шось добре скаже про нього?
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість