Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Prelude 2.0 Turbo
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
приїжжай до нас на драг)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Honda Prelude 2.0 Turbo
Kritik,
ну тільки ж написав 

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Контактна інформація:
Re: Покатушки. Сезон 2012
это провал
AnGeL, незалежно від того чи ти приїхав а бмв не приїхали, незалежно від того що всі знали що ти будеш тільки в той день, незалежно від того чи є ще 328 у Львові ти будеш програвшим чи засцавшим, не парся кароче

количество слов не определяет качество речи...
- Vomont
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
і розбери преля по частинамandriy320e30 писав:AnGeL, залий нормальну бензу тіпа мустанг 100 .і дунь 1бар сміло якшо
карти прописані тай будеш мав поза 200конів

- Sem
- Ім'я:SаШОК
- Номер:8333
- Контактна інформація:
Когда Паша со мной тягался,так и сделал дунул 1 бар или больше,меня объехал,но мотор втыкнул.andriy320e30 писав:AnGeL, залий нормальну бензу тіпа мустанг 100 .і дунь 1бар сміло якшо
BMW ///М Power
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
я так поняв він тоді дув в сток мотор з високою степіню.Sem писав:Когда Паша со мной тягался,так и сделал дунул 1 бар или больше,меня объехал,но мотор втыкнул.andriy320e30 писав:AnGeL, залий нормальну бензу тіпа мустанг 100 .і дунь 1бар сміло якшо
а зараз там ковані поршні з низькою степіню.
TURBO -POWER
- AnGeL
andriy320e30 писав:а зараз там ковані поршні з низькою степіню.

- Контактна інформація:
то недуже важно .головне степінь низька . та турбіна і так більше 240конів не продує а поршні і шатуни полюбому витримають до 280-300кс при нормльних настройках
TURBO -POWER
- AnGeL
andriy320e30, я знаю шо хондовське залізо має великий запас, і книжку ту яку ти мені скинув тоже прочитав, і розумію шо воно то витримає, але спочатку хочу повністю підготувати все, як я й писав.
- Контактна інформація:
постав собі вприск води на інтеркуллер буде дєло. можна любий бачок і чотири
форсунки умивача
форсунки умивача
TURBO -POWER
- AnGeL
andriy320e30, :) я вже над тим давно думаю
вже знаю шо моторчик від десятки добре брати, він потужний досить, і знаю шо в воду бажано додавати 15-20 % медицинського спирту, і шо підключити то треба через якийсь датчик температури повітря + примусову кнопку зробити
але всеодно треба інтеркулер більший і ефективніший 

- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
AnGeL писав:andriy320e30, :) я вже над тим давно думаювже знаю шо моторчик від десятки добре брати, він потужний досить, і знаю шо в воду бажано додавати 15-20 % медицинського спирту, і шо підключити то треба через якийсь датчик температури повітря + примусову кнопку зробити
але всеодно треба інтеркулер більший і ефективніший

jdm" as [цензура]!!!
- andriy320e30
- Контактна інформація:
але турболаг значно збільшиться коли поставиш більший куллер .AnGeL писав:але всеодно треба інтеркулер більший і ефективніший
TURBO -POWER
- AnGeL
andriy320e30, не значно збільшиться, або незбільшиться взагалі, якшо поставити не стільки більший, скільки ефективніший і більш продуваємий. бо той що зараз стоїть - мало того шо він типу бюджетний, малий, ще й вхід має 2" а пайпи 2,5", + пайпи дуже довгі, і затримка в мене і так велика, правда після 4000 (так як і книжка пише
) вона пропадає, а при менших оборотах вона в районі 1-2 секунди.
+ я хочу щоб вхід був симетрично посередині кулера а не внизу так як зараз є, щоб продувка була рівномірна.
типу такий
бо зараз типу отакий стоїть

+ я хочу щоб вхід був симетрично посередині кулера а не внизу так як зараз є, щоб продувка була рівномірна.
типу такий
бо зараз типу отакий стоїть
- Ім'я:Володя
підключати треба від наддуву а не температуриAnGeL писав: і шо підключити то треба через якийсь датчик температури повітря
- AnGeL
Vomont, причому тут надув? якраз від температури... он є готова така біда, тільки шось вона якась явно занадто мудра як на мене... http://www.drive2.ru/cars/subaru/forest ... 151770823/
ну і ціна канєшно на таке
пояснюю чому від температури а не від надуву.
основною роботою того зрошування буде захист від можливої детонації при сильній спеці, або в великих навантаженнях. тобто наприклад якшо температура впускного повітря перевищуватиме допустимо 70 градусів, вмикатиметься зрошувальна система, незалежно від того який надув, бо така температура може бути досягнута і в безнадувному режимі. якщо робити від надуву, то воно і в 5 градусів тепла в дощ буде вмикатись при надуві, і в таких випадках буде зовсім непотрібним. також можна самому контролювати ту температуру впускного повітря при якій спрацьовуватиме система. ну і наприклад для гонок вручну примусово вмикати її. для чого робити такі супер-пупер модні мозги для того я взагалі не розумію.
тепер про кулер, на рахунок того більший чи не більший. провівши деякі розрахунки дійшов висновку шо тей що є таки замалий навіть для 0.5 бар надуву.
зразу опишу розрахунок, так для справки, може кому цікаво буде почитати...
розхід повітря брався при 6000 об/хв, а для атмосферного 2-літрового мотору це є 0.0005*6000*2=6 куб.м/хв, де 0.0005 - об'єм 1 циліндра в куб.м, 6000 - оберти двигуна, 2 - коефіцієнт який враховує що за один повний оберт наповнюється 2 циліндри. при надуві 0.5 бар цей розхід на половину більший тобто 9 куб.м/хв. ну і надалі берем розрахунок з перспективою дути 1 бар, тобто 12 куб.м/хв.
виходячи з даного графіка

при умові що в мене туде типовий інтеркулер, необхідна площа прохідного січеня 150 кв.см.
тому при товщині ядра 65 мм (а переважно вони такі і є) необхідна висота дорівнюватиме 150/6.5 = 23 см. для надуву 0.5 бар висота повинна бути 18 см. а зараз стоїть висотою 15 см. вже не кажучи про звуження на вході з 2.5" до 2".
звісно чим тонший інтеркулер найти тим краще, тому що при однаковому прохідному січенню лобова площа буде більшою.
ото якось так коротше. там ще є багато нюансів, але в те все вже вникати не будем, бо реально крутий інтеркулер, з високим ККД, коштує як мій мотор
ну і ціна канєшно на таке

пояснюю чому від температури а не від надуву.
основною роботою того зрошування буде захист від можливої детонації при сильній спеці, або в великих навантаженнях. тобто наприклад якшо температура впускного повітря перевищуватиме допустимо 70 градусів, вмикатиметься зрошувальна система, незалежно від того який надув, бо така температура може бути досягнута і в безнадувному режимі. якщо робити від надуву, то воно і в 5 градусів тепла в дощ буде вмикатись при надуві, і в таких випадках буде зовсім непотрібним. також можна самому контролювати ту температуру впускного повітря при якій спрацьовуватиме система. ну і наприклад для гонок вручну примусово вмикати її. для чого робити такі супер-пупер модні мозги для того я взагалі не розумію.
тепер про кулер, на рахунок того більший чи не більший. провівши деякі розрахунки дійшов висновку шо тей що є таки замалий навіть для 0.5 бар надуву.
зразу опишу розрахунок, так для справки, може кому цікаво буде почитати...
розхід повітря брався при 6000 об/хв, а для атмосферного 2-літрового мотору це є 0.0005*6000*2=6 куб.м/хв, де 0.0005 - об'єм 1 циліндра в куб.м, 6000 - оберти двигуна, 2 - коефіцієнт який враховує що за один повний оберт наповнюється 2 циліндри. при надуві 0.5 бар цей розхід на половину більший тобто 9 куб.м/хв. ну і надалі берем розрахунок з перспективою дути 1 бар, тобто 12 куб.м/хв.
виходячи з даного графіка

при умові що в мене туде типовий інтеркулер, необхідна площа прохідного січеня 150 кв.см.
тому при товщині ядра 65 мм (а переважно вони такі і є) необхідна висота дорівнюватиме 150/6.5 = 23 см. для надуву 0.5 бар висота повинна бути 18 см. а зараз стоїть висотою 15 см. вже не кажучи про звуження на вході з 2.5" до 2".
звісно чим тонший інтеркулер найти тим краще, тому що при однаковому прохідному січенню лобова площа буде більшою.
ото якось так коротше. там ще є багато нюансів, але в те все вже вникати не будем, бо реально крутий інтеркулер, з високим ККД, коштує як мій мотор

- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
AnGeL, кого ти вчишAnGeL писав:Vomont, причому тут надув? якраз від температури..

- AnGeL
b_andriy, а шо тут такого??? я здається нижче аргументував чому так а не так... тут мені раніше впарювали шо вихлоп можна стоковий лишати, шо те шо я роблю нічо не дасть