Вступ : завжди цікавили машини і час до отримання прав рахував по секундах .
Отримав права і тут зразу 1-ша машина ВАЗ 21081

Шукаючи в неті машини та дивлячись на ціни - прихватило трохи серце

Ідучи з друзями на пиво активно розвивалась розмова на тему автівок яка закінчилась "польськими номерами"

Думаю усім відомо шо в польщі bmw e 36 (моя мета на даний момент

Так от плавно перейшовши до теми , потребую допомоги , а саме порад тих хто дійсно шось знає а не "просто собі кілішує" .
1-ий варіант був продати "васьмеру" думаю мінімум за 2 тис. у.о. + докласти взяти беху в хорошому стані а польських номера . Одразу свої мінуси , 10 днів а то і 5 як ходять слухи це дуже мало ... ні на море нікуди навіть не рванеш . Консульська фігня якась ? типу раз на місяць ? звучить набагато краще але чіткої інфи ніде так і не знайшов (тобто куди звертатись , які документи і кому скільки "на лапу" ).
2-ий варіант це розмитнення , якщо ця ж сама бмв е 36 1.6 приблизно 96-98 р. біля 2000 у.о. з польщі , скільки вийде розмитнити і поставити на реєстрацію тут ?
3-ій варіант можливо таки "васьмерку" робити ??? (від порад шо , як і з чого почати не відмовлюсь)
4-ий варіант який мене найбільше цікавить - найти голий кузов без дверей капоту і т.д. зареєстрований в Україні з тех.паспортом навіть трошки битий чи ржавий довести до пуття до нього пригнати польську машину і тупо все переставити на кузов який зареєстрований тут , чисто теоретично отримаєм беху на українських без розмитнення і т.д. , але чи це законно реально і в яку суму я попаду?
Прохання порадити шось суттєве по цим пунктам