Sluva писав:Я вже походу приїхав![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sluva писав:Я вже походу приїхав![]()
7-го числа буду там. Звідти - на Мукачево. Сюди їхав через Сібіу, Трансфагарашан - трохи збоку, я його "на закуску" лишив :)Толян писав:А хто їхав з Болгарії через Трансфегераш? Куди далі краще їхати? Наприклад, на Мукачево чи на Сучаву?... Цікавить випробуваний маршрут
На Мукачево однозначно, Сібіу-Клуж-Зелау-Сату Маре-Хелмеу-БерегвоТолян писав:А хто їхав з Болгарії через Трансфегераш? Куди далі краще їхати? Наприклад, на Мукачево чи на Сучаву?.
нєа, на Виноградів :)Sluva писав:Берегво
Можливо,просто мене минулого року через Берегово везлиgribkoff777 писав:нєа, на Виноградів
завтра я там посліджу.Толян писав: Проїхався по Трансферегашу
Васа,яке Сібіуgribkoff777 писав:В Сібіу поворот?
Я 23-24 липня, Ви в яке місто?Денис писав:Щось тема занепала,напевно вже всi вiдпочили? Так хто все ж таки плануе iхати у Болгарiю 21-22липня?
Толян писав:gribkoff777, Sluva правильно пише. Якщо їдеш з сторони Бухареста, то саме так. Після Curtea de Arges ще кілька сіл - і починається серпантин. Я ночував в готельчику в передостанньому селі, а зранку - на Трансф. До речі, там нас перед перевалом затримали на 20 хв - знімали рекламу Пежо.
Плануй так щоб після обіду ,крайняк під вечір ти вже був біля Curtea de Arges ,на крайняк біля Пітешті,їзди там на 6-7 годин врозвалочку,ну а стартувати на Трансфагараш я так думаю сраня ідеал,yurik_lviv писав:напиши коли краще стартувати в якій годині?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей