+100500Morozov писав:Смішно коли всі їдуть тільки в правому а влівому пусто...
Пост пофіг, валив якось поза 100 там

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500Morozov писав:Смішно коли всі їдуть тільки в правому а влівому пусто...
І це пишуть форумчани ЛТК,клубу який пропагує дотримання ПДР,ввічливості на дорогах,чого тільки вартують теми ,,Виродки на дорогах,, ,,,Я паркуюсь як ідіот,, ,теми про ДТП І ПЕРЕВИЩЕННЯpikach00 писав:+100500Morozov писав:Смішно коли всі їдуть тільки в правому а влівому пусто...
Пост пофіг, валив якось поза 100 там
о тут ти хлопче неправий,я своє зубилко як починаю від Городка розганяти то на тому пості якраз би пі сотню малоб дійтиpikach00 писав:Olexandr, topper, то ви просто розігнатись не можетеПишіть краще в тему паркуюсь як ідіот
![]()
![]()
Так по львову там де файна дорога зправа то їду там. ліва тоді коли є перешкоди з правої, а ще пропускаю пішоходів, зупиняюсь на жовтий та червоний сигнал світлофора. за містом в населених пунктах їду також 79 (після 80 наступає аднміністративне покарання у вигляді стягнення бабла)Morozov писав:Смішно коли всі їдуть тільки в правому а влівому пусто...Ти і по Львову їздиш тільки у правій полосі
Myself писав:gribkoff777, ціхо, ціхо - дійшов![]()
це не смішно, це дуже класно, є можливість обігнати потік, а не коли всі їдуть 60 і в правому і в лівомуMorozov писав:Смішно коли всі їдуть тільки в правому а влівому пусто...
Ти і по Львову їздиш тільки у правій полосі ?
Як альтернативу, можна створити окремий канал для Тюнінг-клубуВсім привіт!
Пропоную підключитися до інтернет рації!
Потрібно:
1) Телефон(андроід,айфон,блекбери,виндовс мобайл ОС), нетбук.
2) Мобільний інтернет
3) Бажано гарнітура, для зручності
4) Програма Zello (безкоштовна)
http://zello.com/
5) Встановлюємо, проходимо швидку реєстрацію,далі в опціях знаходимо "добавить канал" та шукаємо канал "Автоканал Львів" (сьогодні я створив його), приєднуйтесь, дуже зручно, чим більше людей буде користуватись тим буде цікавіше та більше інформації про дороги нашого міста та області, Так що розповідайте всім друзям та знайомим!!!
тема тут: viewtopic.php?f=6&t=30428gribkoff777 писав:треба окрему тему запилювавти
вони приїхали відпочивати і не треба їм заважати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей