Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дорога зі Львова до Одеси
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Felix, а як стосовно дайців? Багато їх по дорозі?
- mikeng
- Ім'я:mikeng
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Дорога зі Львова до Одеси
Igor2011, за заправки не парся, їх купа
я на ОККО, ВОГ заправлявся, але будь-яка нормальна думаю "рішае"
я на ОККО, ВОГ заправлявся, але будь-яка нормальна думаю "рішае"
- Igor2011
не зрозумівПетро писав:Швидкісний режим в межах 110-130 до Умані

- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Більша швидкість менше ямIgor2011 писав:не зрозумівПетро писав:Швидкісний режим в межах 110-130 до Умані, а кажуть, що там дорога погана?

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Igor2011, то минулого року так їхав,не так було жалко машину,ям менше було 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Для всіх умніків, які азабочіні гонками і зашиті в свої комплекси рекомендую уважно почитати первинний пост автора і його основне запитання:
Крім того, зі всіх постів автора вбачаєьбсмя, що він не проявляє інтересу до того парку в Умані (і на мою думку, правильно робить). Це його право. Оюлині хочеться на море і все
А якщо хосьо хоче їхати в Крим і раді того заночувати в Саках.... то напевно я шось не панімаю тоді
але то вже не моє діло 
А вже потім размишляти про гонки. Я лише пояснив (сподіваюсь доступно), що без всяких гонок така дистанція долається без порблем без ночівлі (навіть не перевизуючи щвидкості 110).Igor2011 писав:чи варто зупинятися на ночівлю в Умані, хоча не хотів би?
Крім того, зі всіх постів автора вбачаєьбсмя, що він не проявляє інтересу до того парку в Умані (і на мою думку, правильно робить). Це його право. Оюлині хочеться на море і все

А якщо хосьо хоче їхати в Крим і раді того заночувати в Саках.... то напевно я шось не панімаю тоді

- Igor2011
ну такКоба писав:Більша швидкість менше ям, місцями можна топити але місцями гуп, стук, бах
![]()
![]()

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
ти знаєш, сам був здивований ,але цього разу їх реально менше, аніж було впопередні роки ,коли я їздив...Igor2011 писав:Felix, а як стосовно дайців? Багато їх по дорозі?
Нє ,вони є звичайно, але я повторю ще раз - я в склах ніколи не перевищував 80, а та трасі 110. Тільки коли виїхав на Київ -Одеса, то там згорки спідометр пару раз показав 130 :)
- Igor2011
вгадав 100%Felix писав:вбачаєьбсмя, що він не проявляє інтересу до того парку в Умані (і на мою думку, правильно робить). Це його право. Оюлині хочеться на море і все![]()

- Igor2011
ясно, теж треба так притримуватися, хоча часом буває всякеFelix писав:я в склах ніколи не перевищував 80, а та трасі 110

- Коба
- Контактна інформація:
За всі поїздки в Одесу патрулів за всю дорогу попадалось 5-6 шт. Один раз зупинили бо порушили, забув чи в Літині чи в Летичеві в місті двохполосна дорога і ліва полоса тільки на ліво, а треба було їхати прямо, знак провтикали бо висить високо, а розмітки не було, - 100 грн.
Ще скоріше до введення "нових" штрафів піймали за перевищення на трасі Київ-Одеса але не посміли начальника ДПІ оштрафувати на 17 грн.

Ще скоріше до введення "нових" штрафів піймали за перевищення на трасі Київ-Одеса але не посміли начальника ДПІ оштрафувати на 17 грн.

© Джон Рей
© Джон Рей
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
до речі - так, там є один за одним два такі світлофори, де лівий ряд тільки наліво і даішники пасуть там постійно - тому треба бути дуже уважнимIgor2011 писав:Літині чи в Летичеві в місті двохполосна дорога і ліва полоса тільки на ліво, а треба було їхати прямо, знак провтикали бо висить високо, а розмітки не було
-
Не розумію деяких товаришів які кажуть, що вимучуються нічною поїздкою...
В Крим їздив три рази (не кажучи про інші напрямки) - останнім часом вибираю маршрут тільки "нічний" (а якщо є діти, а у мене вони є - то їм взагалі легко буде по в дорозі пересплять).
Якщо перед поїздкою віддихнути, поспати пару годин і не нажератись в пузо - то дорога буде не такою вже і важкою.
Нє ну конечно якщо Ви перед поїздкою попередні дві ночі спали по 4 години, попрацювали на стройці в кума в якості бетономішалки, потім розгрузили машину цементу і сівши за руль і поїхали машиною - тоді зрозуміло, що тут хоч гвозді вставляй в очі - не поможе.
Вночі всі далекобої відпочивають - а значить дорога розгружена. А тягучки ой як замучують.
І як це можна змучитись на відрізку дороги Львів - Житомир - щоб вже і спатись хотілось і рулити бажання відпадало - це фігня маршрут.
Я вибираю маршрут ніч - відсутність тягучок, ДАІ-ців, легше дітям - сплять, не палю кондюк - економим бенз, час прибуття - день отримуємо можливість скупатись в морі і пошукати житло.
Ні - це день - жарить в лобове, бешені тягучки які виснажують будь здоров, палимо кондюк, дітям в машині починає надоїдати (мульти не помагають), ДАІ пасуться і таке інше.
Вибирай сам! А потім нам розкажеш. :)
В Крим їздив три рази (не кажучи про інші напрямки) - останнім часом вибираю маршрут тільки "нічний" (а якщо є діти, а у мене вони є - то їм взагалі легко буде по в дорозі пересплять).
Якщо перед поїздкою віддихнути, поспати пару годин і не нажератись в пузо - то дорога буде не такою вже і важкою.
Нє ну конечно якщо Ви перед поїздкою попередні дві ночі спали по 4 години, попрацювали на стройці в кума в якості бетономішалки, потім розгрузили машину цементу і сівши за руль і поїхали машиною - тоді зрозуміло, що тут хоч гвозді вставляй в очі - не поможе.
Вночі всі далекобої відпочивають - а значить дорога розгружена. А тягучки ой як замучують.
І як це можна змучитись на відрізку дороги Львів - Житомир - щоб вже і спатись хотілось і рулити бажання відпадало - це фігня маршрут.
Я вибираю маршрут ніч - відсутність тягучок, ДАІ-ців, легше дітям - сплять, не палю кондюк - економим бенз, час прибуття - день отримуємо можливість скупатись в морі і пошукати житло.
Ні - це день - жарить в лобове, бешені тягучки які виснажують будь здоров, палимо кондюк, дітям в машині починає надоїдати (мульти не помагають), ДАІ пасуться і таке інше.
Вибирай сам! А потім нам розкажеш. :)
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
asteroid, з житомира на сквиру то ше те зрізання.
Був там.
Іншого разу зрізір трохи далі через Брусилів - фастів. Попадаєш в місто ...
Іншого через поворот на Макарів (але направо) - фастів (обїздна).
Останній варіант довший але нема режиму газ - гальма - бля яма - газ...
Відпгвідно по розходу вийде те саме але дорога рівніша - ціліша ходова й диски - вищий швидкісний режим.
Саме тому обираю житомир а не хм-вінниця.
Єдина опа це нможливість затарити ящик Прокурівського щоб на морі люксовий запас свого свіжого натурального пива.
Коба, щодо "більша швидкість - менше ям". Ти спочатку про радіс своїх дисків напиши :) на свому жипі а потім з нас пришпилюйся.
Ну іна кінець, шумахєру від умніка.
ТС просто міг не знати про парки в умані, білій церкві тому йому більше інфи для роздумів. Я всюди дописував ІМХО.
щодо Саак. То в мене заїзд в пансіонат в судаку пообіді.
Вже в котре приїзджаю вечером на день раніше й поселяюсь щоб й вечером купнутись й зранку поки на автобусах приїде решта заїзду я вже в морі.
Але, як тут писалось, машина не вагонтпотяга, хочу запитати: "яка різниця?". Крім того що в вагоні ти собі став походив, пмвка бахнув, карти/нарди кинув... А в машині як інвалід без права на рух 17 годин сидиш??? Яка користь й вигода? Пейзаж з вікна кращий????
Саме тому довгі поїздки планую з заїздами кудась. Був з сімєю: київ, умань, біла церква, запоріжжя... Вде пискв зпради чого.
Запорізька січ. Зі львову 1000км й стільки ж назад. Рахуй вартість задоволення. По дорозі з криму - коло 200км. Їхати на умор ну [цензура]. Як би жона сіла за кермо вдень щоб я поспав то я їхав би вночі. А так. Погуляли по запоріжжі де й опупенний плавучий бассейн й єдиний в європі дитячий ботанічний сад... Цеж час , виснага... Ну [цензура] - взяли й заночували.
Сааки - аквапарк "бананова республіка". Тому й планую або туда або на тарханкут заїхати вдень щоб вечером бути в [цензура].
То що вечір-ніч їхати по україні, влень в Сааках, а підвечір лише в Судаку?!?! Я що такий ... галичанин що крім лємбєргу в украіні є лише море тому все решта не варта моєї уваги???
"Во поьща, європа - є шо подивитись а в нас - ... гондураси всі хто навколо львову?"
ще раз повторюсь що все ІМХО.
Був там.
Іншого разу зрізір трохи далі через Брусилів - фастів. Попадаєш в місто ...
Іншого через поворот на Макарів (але направо) - фастів (обїздна).
Останній варіант довший але нема режиму газ - гальма - бля яма - газ...
Відпгвідно по розходу вийде те саме але дорога рівніша - ціліша ходова й диски - вищий швидкісний режим.
Саме тому обираю житомир а не хм-вінниця.
Єдина опа це нможливість затарити ящик Прокурівського щоб на морі люксовий запас свого свіжого натурального пива.
Коба, щодо "більша швидкість - менше ям". Ти спочатку про радіс своїх дисків напиши :) на свому жипі а потім з нас пришпилюйся.
Ну іна кінець, шумахєру від умніка.
ТС просто міг не знати про парки в умані, білій церкві тому йому більше інфи для роздумів. Я всюди дописував ІМХО.
щодо Саак. То в мене заїзд в пансіонат в судаку пообіді.
Вже в котре приїзджаю вечером на день раніше й поселяюсь щоб й вечером купнутись й зранку поки на автобусах приїде решта заїзду я вже в морі.
Але, як тут писалось, машина не вагонтпотяга, хочу запитати: "яка різниця?". Крім того що в вагоні ти собі став походив, пмвка бахнув, карти/нарди кинув... А в машині як інвалід без права на рух 17 годин сидиш??? Яка користь й вигода? Пейзаж з вікна кращий????
Саме тому довгі поїздки планую з заїздами кудась. Був з сімєю: київ, умань, біла церква, запоріжжя... Вде пискв зпради чого.
Запорізька січ. Зі львову 1000км й стільки ж назад. Рахуй вартість задоволення. По дорозі з криму - коло 200км. Їхати на умор ну [цензура]. Як би жона сіла за кермо вдень щоб я поспав то я їхав би вночі. А так. Погуляли по запоріжжі де й опупенний плавучий бассейн й єдиний в європі дитячий ботанічний сад... Цеж час , виснага... Ну [цензура] - взяли й заночували.
Сааки - аквапарк "бананова республіка". Тому й планую або туда або на тарханкут заїхати вдень щоб вечером бути в [цензура].
То що вечір-ніч їхати по україні, влень в Сааках, а підвечір лише в Судаку?!?! Я що такий ... галичанин що крім лємбєргу в украіні є лише море тому все решта не варта моєї уваги???
"Во поьща, європа - є шо подивитись а в нас - ... гондураси всі хто навколо львову?"
ще раз повторюсь що все ІМХО.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
Теж завжди люблю іздити вночі,меньше машин,легше дихати,а якшо колоною,або хочаб двома машинами як намене цікавіше.Діти легше набагато переносять дорогу вночі.На рахунок заправки,то завжди дозаправлявся в Умані на Лукойлі,а поісти непогана кухня вже перед Одессою зправа(непамятаю назву,Вітерець вроде,але заклад непропустиш)
- Коба
- Контактна інформація:
MAECTP0, це ж звичайно жартMAECTP0 писав:Коба, щодо "більша швидкість - менше ям". Ти спочатку про радіс своїх дисків напиши на свому жипі а потім з нас пришпилюйся.

+ 1 також там завжди заправлявся, якраз баку мені туди вистачає.Olexandr писав:На рахунок заправки,то завжди дозаправлявся в Умані на Лукойлі,
п.с. До речі в Софіївці два рази був, коли повертався з Одеси, є де погуляти, що подивитись але краще брати гіда.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Чувак по моєму ти в танку,людина написала що її НЕ ЦІКАВЛЯТЬ парки і інші історичні цінності нашої держави,йому треба добратись з місця А в місце Б з якнайменшими втратами часу.MAECTP0 писав:MAECTP0
Не смердить катлєтами,вареними яйцями,чужими шкарпетками,працює кондиціонер,зупинився де хочеш і коли хочеш,не закривають туалети ну і тп. і тд.MAECTP0 писав:машина не вагонтпотяга, хочу запитати: "яка різниця?"
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Igor2011, в Одесу тільки так!!!

до речі коли виїзджаєш, бо я в середині липня теж збираюсь...

до речі коли виїзджаєш, бо я в середині липня теж збираюсь...
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sluva, я не навязую свій маршрут, а пояснюю як правильно використовувати автівку.
Те саме на відпочинку. Тур на катері до Ялти з підйомом на іПетрі на 3-х ... 100грн. :рука в морду оператора. Сіли в машину й, максимум , за 200 були й в ялті й на айпетрі й на водоспаді й в печері. Коли хотіли й скільки...
А те щодо свєї машини зручніше бо конфортніше - де хотів там став. То, перепрошую, нафіга? Раз нічого не цікавить?! Попісяти?! Банки порожні в салон. Адже тре ба якнайшвидше заїхати :)
в потягу - шкарпетки??? Все брав окреме купе на нас трьох й всі [цензура]...
А тернопільщина-уйоптвоюманьщина вперший раз вночі з її "мінами". :рукаписок. Успіхів.
Тут були різні варіанти запрпоновані. Всі все почули. Зробили висновки. Тому: всі щасливої дороги - ні ями, ні жезла. Й гарного відпочинку
Те саме на відпочинку. Тур на катері до Ялти з підйомом на іПетрі на 3-х ... 100грн. :рука в морду оператора. Сіли в машину й, максимум , за 200 були й в ялті й на айпетрі й на водоспаді й в печері. Коли хотіли й скільки...
А те щодо свєї машини зручніше бо конфортніше - де хотів там став. То, перепрошую, нафіга? Раз нічого не цікавить?! Попісяти?! Банки порожні в салон. Адже тре ба якнайшвидше заїхати :)
в потягу - шкарпетки??? Все брав окреме купе на нас трьох й всі [цензура]...
А тернопільщина-уйоптвоюманьщина вперший раз вночі з її "мінами". :рукаписок. Успіхів.
Тут були різні варіанти запрпоновані. Всі все почули. Зробили висновки. Тому: всі щасливої дороги - ні ями, ні жезла. Й гарного відпочинку
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Поправка: тур на катері судак - Ялта - іПетрі (з пару годинним заїздом по пляжам для збору решти бажаючих) не 100грн на 3-х а 1000!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей