Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лада 2101 1.5 МПСЗ MAYA v2.rev4
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Fobos, -Юра привіт! слухай є питання по блоку , я забув спитатись в того тіпа чи були активовані якісь доп функції на тому блоці мая ! версія плати REV 4 !ніде нічого непише ! як це оприділити?
для інформації : все нове некористоване ,запаковане і повний комплект! + БК теж новий і повний комплект і прошитий під маya!
для інформації : все нове некористоване ,запаковане і повний комплект! + БК теж новий і повний комплект і прошитий під маya!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Моя машина моя ровесниця!!!
pavlolvov, які додаткові функції? Блок 4 ревізії, останній, написано на платі.
Ford?
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
дай ссидку де його продаютьpavlolvov писав:ще в неті нарив такий
- pavlolvov
- Контактна інформація:
b_andriy, то було на одному з форумів ляноса! ссидки нету бо непотріб періодично витираю , сорі! погугли конд для ляноса може шось найдеш!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
сьогодні накінецьто зрушилось з місця процедура переходу на МПСЗ!!!
було встановлено передню кришку мотора з літьйом під датчик ДПКВ і сам датчик + реперний шків 60-2! також купив 2 фішки на комутатори , фішку на калинівську катуху, і фішку ДПКВ ! надіюсь до кінця тижня змонтую всю проводку і встановлю блок MAYA і бортовий комп !наразі обдумую верогідне місце для блока , або бардачок або десь під панель тицяти ! +треба дроти ВВ і Калинівську катуху прикупити!
один з плюсів в БК це можливість підключатись ком портом напряму до блока MAYA, контролювати і управляти ним !
і питання до Юри : а датчик температури з кронштейном той шо на інжевих сімках двохконтактний ставити чи патом подумаєм???

було встановлено передню кришку мотора з літьйом під датчик ДПКВ і сам датчик + реперний шків 60-2! також купив 2 фішки на комутатори , фішку на калинівську катуху, і фішку ДПКВ ! надіюсь до кінця тижня змонтую всю проводку і встановлю блок MAYA і бортовий комп !наразі обдумую верогідне місце для блока , або бардачок або десь під панель тицяти ! +треба дроти ВВ і Калинівську катуху прикупити!

один з плюсів в БК це можливість підключатись ком портом напряму до блока MAYA, контролювати і управляти ним !
і питання до Юри : а датчик температури з кронштейном той шо на інжевих сімках двохконтактний ставити чи патом подумаєм???
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
pavlolvov, став, але я незнаю точно який треба, але корекція по температурі дуже корисна штука, можна замутити як в інжах на холодну щоб тримало вищі оберти за рахунок вищих кутів.
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, Вже тримав той кронштейн якщо можна так сказати з датчиком температури на два контакти в руках! 50 грн б/у на зеленій! він до блока прикручується івідходить на радіатор верхом а низ вроді на термостат.
А по суті: хотів сьоня почати проводку мутити , тіко порозбирав а тут роботи навалило на цілий день
Так все вечором назад і позбирав ! а завтра кухню мають привести
, тому перенос на наступний тиждень*
А по суті: хотів сьоня почати проводку мутити , тіко порозбирав а тут роботи навалило на цілий день

Так все вечором назад і позбирав ! а завтра кухню мають привести

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Давненько нічого неписав! а змінилось багато.
Другий тиждень катаюсь на новому -як для авто сімейства "жигулі" класика запаленні в народі МПСЗ ! довго ввагався серед виробників даного запалення і рішив всетаки зупинитись на МПСЗ MAYA нашого, тим більше Львівського розробника , Славіка! є така погана звичка в мене , як щось собі задумаю - то я це зроблю чого б це некоштувало
вивчивши всі нюанси що зі встановленням , що по самому блоку і компонентам по блоку почав з проводки , яку зібрав в домашніх умовах перед тим спланувавши що блок вже буде стояти в бардачку, де його непомітно сильно і доступ до нього буде нормальний! походу монтування проводки було куплено;
1 кришку передню двигуна під датчик ДПКВ 150 грн
2 калинокатушку 200 грн
3 сам ДПКВ 60 грн
4 дроти вв 110 грн
5 кронштейн з датчиком температури ОР 100 грн
6 клеми ,розєми, контакти,лампочка з корпусом для чек мотора десь 80 грн
7 сам блок з БК обійшовся 1000 грн
комутатори 2 шт вже були на машині і один з них використовувався на
БЗ.
шнур для датчика ДПКВ спочатку купив від мікрофона , після чого в результаті я неміг завести машину протягом 3 днів тому що січення провода було приблизно 0.15 кв і сигнал від датчика був настільки слабий що блок просто несчитував оберти КВ! прозвонили всю проводку , передивились всі клеми , що тільки в голову нелізло! дякуючи Fobos Юрі який підсказав на платі перепаяти перемичку з положення ДУІ і ДНО на 60-2 ! бо я навідь блок нерозбирав
але всеодно наміри завести були марними! довго мучавшись дійшли висновку шо винний дріт ДПКВ! тому прийшлось трошки покурочити проводку опелівську і з неї замастирили дріт ДПКВ! і о чудо , вона завелась!
всю проводку від МПСЗ ретельно заізолював , і запустив в гофру , постаравшись акуратно вкласти по бортах ! заодно прийшлось і рідну трохи перебрати вже раз туди заліз.
дійшло діло до підключення тахо ! поскільки вихід на нього слаботочний як я зрозумів з пояснень то наші тахо які працюють від потужного імпульса пахати небудуть ,прийшлось доробляти, благо інструкція по тюнінгу прилагається в мануалі. Робив так : взяв реле просте , з нього потрібна тільки катушка , підвішуєм + на один кінець від замка а другий врізаєм в дріт від блока до тахо , тойсть імпульс який проходить до тахо підсилюється катухою
і він почав працювати.Перед тим як всю начинку виламати з релє трошки поржали бо коли завели машину релє стиркочало як пропелер особливо як натискав на газ!
на даній стадії я обкатую МПСЗ-шку , тестую у всіх режимах ,дещо підкориговуємо підключаючи ноут через менеджер , на якому всі необхідні прибори по яким і оріентуюсь, в основному там розбирається напарнік Мішка він більше в тому шарить хотя я теж задніх непасу!
планую поставити ще БК , то шо купив разом з блоком непідійшов! бо блок новий і система передачі даних в ньому змінилась і він неконектиться , пише- нет связи!
фотки ще неробив бо часу як завжди нехватає , думаю на цьому тижні зроблю! А так я впринципі довольний , машина їде відчутно шустріше, сподобалась підтримка холостого ходу , тойсть при любих нагрузках фари пічка і тд змінюючи криві уоз тримає задані оберти двигуна ,є можливість міняти настройки ,прошивки які вдосконалює і оновлює розробник,самому налаштовувати двигун під себе змінюючи калібровки уоз так як вам треба в любих параметрах , але тому ще треба вчитись і розбиратись що куди і як! пока їзжу
БЗ теж незнімаю поки , буде напевно як аварійне ,на всяк случай!
пс: нюансів було походу зборки багато всі і незгадаєш ! але є і приколи : коли десь відкриваєш капот на заведеній машині і люди дивлячи що на трамбльорі нема дротів ВВ кажуть : непоняв -а як воно працює !
і вже потім як поясниш роздупляються , хоть і недокінця де пес заритий!!!!!!

Другий тиждень катаюсь на новому -як для авто сімейства "жигулі" класика запаленні в народі МПСЗ ! довго ввагався серед виробників даного запалення і рішив всетаки зупинитись на МПСЗ MAYA нашого, тим більше Львівського розробника , Славіка! є така погана звичка в мене , як щось собі задумаю - то я це зроблю чого б це некоштувало

1 кришку передню двигуна під датчик ДПКВ 150 грн
2 калинокатушку 200 грн
3 сам ДПКВ 60 грн
4 дроти вв 110 грн
5 кронштейн з датчиком температури ОР 100 грн
6 клеми ,розєми, контакти,лампочка з корпусом для чек мотора десь 80 грн
7 сам блок з БК обійшовся 1000 грн
комутатори 2 шт вже були на машині і один з них використовувався на
БЗ.
шнур для датчика ДПКВ спочатку купив від мікрофона , після чого в результаті я неміг завести машину протягом 3 днів тому що січення провода було приблизно 0.15 кв і сигнал від датчика був настільки слабий що блок просто несчитував оберти КВ! прозвонили всю проводку , передивились всі клеми , що тільки в голову нелізло! дякуючи Fobos Юрі який підсказав на платі перепаяти перемичку з положення ДУІ і ДНО на 60-2 ! бо я навідь блок нерозбирав

всю проводку від МПСЗ ретельно заізолював , і запустив в гофру , постаравшись акуратно вкласти по бортах ! заодно прийшлось і рідну трохи перебрати вже раз туди заліз.
дійшло діло до підключення тахо ! поскільки вихід на нього слаботочний як я зрозумів з пояснень то наші тахо які працюють від потужного імпульса пахати небудуть ,прийшлось доробляти, благо інструкція по тюнінгу прилагається в мануалі. Робив так : взяв реле просте , з нього потрібна тільки катушка , підвішуєм + на один кінець від замка а другий врізаєм в дріт від блока до тахо , тойсть імпульс який проходить до тахо підсилюється катухою

на даній стадії я обкатую МПСЗ-шку , тестую у всіх режимах ,дещо підкориговуємо підключаючи ноут через менеджер , на якому всі необхідні прибори по яким і оріентуюсь, в основному там розбирається напарнік Мішка він більше в тому шарить хотя я теж задніх непасу!

фотки ще неробив бо часу як завжди нехватає , думаю на цьому тижні зроблю! А так я впринципі довольний , машина їде відчутно шустріше, сподобалась підтримка холостого ходу , тойсть при любих нагрузках фари пічка і тд змінюючи криві уоз тримає задані оберти двигуна ,є можливість міняти настройки ,прошивки які вдосконалює і оновлює розробник,самому налаштовувати двигун під себе змінюючи калібровки уоз так як вам треба в любих параметрах , але тому ще треба вчитись і розбиратись що куди і як! пока їзжу

БЗ теж незнімаю поки , буде напевно як аварійне ,на всяк случай!
пс: нюансів було походу зборки багато всі і незгадаєш ! але є і приколи : коли десь відкриваєш капот на заведеній машині і люди дивлячи що на трамбльорі нема дротів ВВ кажуть : непоняв -а як воно працює !

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
ось деякі фотки!!!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Гарна і наполеглива робота вітаю. Бік можливо підключити просто дещо треба вдосконалити незабаром я тобі під скажу як.
P.S. Не копати за прав опис айпедик сам собака пише
P.S. Не копати за прав опис айпедик сам собака пише
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
ося фото ! шкода що зробив їх перед тим як помити машину і мотор! 

- Вкладення
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
мої косяки походу роботи:поставивши кронштейн з датчиком температури нерозрахував відстань до пропелера охолодження і що він на високих обертах відгинається назад
проїхав 15 км в інтенсивному русі і пара з під капота !перетерло верхній патрубок !
замотав скотчем ,залив води і поїхав додому! потім все поміняв!!!! шкода тільки антифріз хепо!
3 рази розмотував проводку ! шукали проблему -чому незаводиться!
в тестовому режимі вкл просушку свічок коли напарнік підставляв свічки до вв дротів
вислухав все що тільки можна
встановлюючи передню кришку мотора невідцентрував шків !після чого все прикрутивши незміг поставити шків на місце -бо незалазив
пришлось розбирати знову!!!!
більше непамятаю! це все пишеться не для смішок
а щоб народ неповторював чужих помилок

3 рази розмотував проводку ! шукали проблему -чому незаводиться!
в тестовому режимі вкл просушку свічок коли напарнік підставляв свічки до вв дротів

встановлюючи передню кришку мотора невідцентрував шків !після чого все прикрутивши незміг поставити шків на місце -бо незалазив

більше непамятаю! це все пишеться не для смішок

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- mister_X
- Подякували: 1 раз
ех... тащуся я від гарних білих копійок.
респект за догляд машинки
респект за догляд машинки

- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, mister_X, Дякую!
Fobos, Ти мав наувазі БК? І шо там з айпедиком?
Fobos, Ти мав наувазі БК? І шо там з айпедиком?

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
у мене тепер нова ідея Х! хочу перейти на тросіковий газ ! тяги газу в топку! хочу плавності і нехочу заїдань!!!
сьогодні обдумували всю систему . можна піти не дуже простішим шляхом і купити педальний блок (педалі газу) від шеві ниви ! але він коштує десь 250 грн або від інжової 07. а далі впринципі все просто : кронштейн на клапанній кришці і кронштейн возвратної пружини дросельної заслонки, шоб відтягувало назад ! Будем думать!!!!

сьогодні обдумували всю систему . можна піти не дуже простішим шляхом і купити педальний блок (педалі газу) від шеві ниви ! але він коштує десь 250 грн або від інжової 07. а далі впринципі все просто : кронштейн на клапанній кришці і кронштейн возвратної пружини дросельної заслонки, шоб відтягувало назад ! Будем думать!!!!

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
мені одному здається, що машинка вартує переносу в тему "тюнінг" ? 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Liuskywalker, дякую ! але я тим незаморочуюсь! мені і тута прикольно!!!
а тепер подєлу : фото! достунішого і зрозумілішого вже нема!! і шоб неказали шо вкрав ссилка от сюда http://www.vaz2101.org/showthread.php?t=12888&page=2

а тепер подєлу : фото! достунішого і зрозумілішого вже нема!! і шоб неказали шо вкрав ссилка от сюда http://www.vaz2101.org/showthread.php?t=12888&page=2
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
pavlolvov, так все-таки взяв 07 інж педаль? Де і пачьом?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- pavlolvov
- Контактна інформація:
ще ні ! думаю завтра доповзу до базару і візьму! а встановлювати то практично недовго!!!!! ох шось я загорівся це поставити ,по дорослому! хоть вже казав собі що більше ніякого тюпінгу небуду робити , а рука так і тянеться до МАРАКУЙЇ 

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість