http://auto.newsru.com/article/29Mar2012/Gibdd_cards
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну хз, є ж якісь норми в правилах. Кого гребе чи тримаєтсья чи ні?weber писав:. А розмітка на бруківці і так не триматиметися.
Та, а знак кільце висить тільки для правої полосиpikach00 писав:Уступи дорогу тільки в лівій полосі..
Для лівої вистачає знаку дати дорогу. Тому все ок там.Коба писав: Та, а знак кільце висить тільки для правої полоси
Те, що те кільце не робили із циркулем то не біда, але при вїзді на нього дорогу таки треба уступати
gribkoff777, в такому варіанті, виїзд з кільця правою смугою просто ідеальний, ніхто не заважатиме. Але в нас так не є...gribkoff777 писав:У Бургасі (Болгарія) на всіх кільцях розмітка на смугах - внутрішнє-далі по кругу, зовнішнє -- цензур праворуч :)
weber писав:Але в нас так не є...
розмітка там зроблена самою бруківкою - пара смуг по середині виступає і йде "не строєм". По самому кільцю. Хіба на прямій "Городоцька" немарозмітки нема..
pikach00 писав:в Данії помітив класну шнягу, при пповоротах на перехрестях розмічена траекторія руху. Без проблем два ряди повертають.
gribkoff777 писав:У Бургасі (Болгарія) на всіх кільцях розмітка на смугах - внутрішнє-далі по кругу, зовнішнє -- цензур праворуч
weber писав:gribkoff777, в такому варіанті, виїзд з кільця правою смугою просто ідеальний, ніхто не заважатиме. Але в нас так не є...
MAECTP0 писав:я лиш пропоную до того що є зобовязати праву смугу зїзджати на першому ж виїзді.
Що саме навпаки? З лівої в праву зїхати чи їхати по кільцю за годинниковою стрілкою а не проти?!?!?
Morozov писав:Наприклад мене, і багатьох інших (форумчан) цілком влаштовують і чинні пдр,
pikach00 писав: при пповоротах на перехрестях розмічена траекторія руху.
Цей знак для дороги, а не для смуги!pikach00 писав:Уступи дорогу тільки в лівій полосі..
Правим рядом на 270/360грzelja писав:"дякую що пропустив"
з кільця з'їзджати в праву смугуDark Wind писав:Сьогодні попався розвожчік піцци))
Gleb писав:zelya, то напевно норма в нас, так проїзджати кільце
"Я маю право... всім запабло робити... галичаниTwister писав:zelja, таке завжди![]()
недаремно тема проїзду кільця процвітає..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей