Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
МПЗС і ДД
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Блоки Maya собираются на печатной плате, изготовленной промышленным способом.
В блок встроен высококачественный датчик абсолютного давления Freescale с диапазоном измерений 20-250кПа
При заказе вы выбираете:
Поддержка ДД (датчика детонации). На плату устанавливается контроллер детонации, и активируется функция обработки ДД.*
Поддержка ДФ (датчика фазы). В этом случае в блоке активируется опция поцилиндровой раздачи искры, и устанавливается соотв. перемычка.*
Тип блока (ДХ, ДУИ+ДНО, 60-2/36-1, 6+1). Это определяет конфигурацию перемычек на блоке. При необходимости вы можете изменить конфигурацию самостоятельно, перепаяв соответствующие перемычки.
Количество цилиндров. Для 5-6-8 цилиндровых двигателей запаиваются дополнительные резисторы на плате. Вы можете запаять их самостоятельно.
Адаптер USB-RS232. Если у вас нет такого адаптера, вы можете его заказать у нас.
http://maya-auto.com/zakaz/zakaz-bloka-maya/
fobos питання до тебе ! а функція дпкв в тому блоці вже є чи її теж тре активовувати? тойсть дд треба " дх я так поняв нетреба " датчик фаз мені нетреба " і дад моторола вже в ньому!
В блок встроен высококачественный датчик абсолютного давления Freescale с диапазоном измерений 20-250кПа
При заказе вы выбираете:
Поддержка ДД (датчика детонации). На плату устанавливается контроллер детонации, и активируется функция обработки ДД.*
Поддержка ДФ (датчика фазы). В этом случае в блоке активируется опция поцилиндровой раздачи искры, и устанавливается соотв. перемычка.*
Тип блока (ДХ, ДУИ+ДНО, 60-2/36-1, 6+1). Это определяет конфигурацию перемычек на блоке. При необходимости вы можете изменить конфигурацию самостоятельно, перепаяв соответствующие перемычки.
Количество цилиндров. Для 5-6-8 цилиндровых двигателей запаиваются дополнительные резисторы на плате. Вы можете запаять их самостоятельно.
Адаптер USB-RS232. Если у вас нет такого адаптера, вы можете его заказать у нас.
http://maya-auto.com/zakaz/zakaz-bloka-maya/
fobos питання до тебе ! а функція дпкв в тому блоці вже є чи її теж тре активовувати? тойсть дд треба " дх я так поняв нетреба " датчик фаз мені нетреба " і дад моторола вже в ньому!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Re: МПЗС і ДД
і друге якщо памятаєш !проводка я так зрозумів в комплекті нейде?
і порядок дій і покупок зч
блок мая-десь 140зе
дд
кришка передня під датчик
дпкв
катушка калини
комутатор
шків реперний
вв дроти
і напевно проводка???
і після того всього ще заглушка трамбльора з направляючою для зажима шестерні пром валіка!
і порядок дій і покупок зч
блок мая-десь 140зе
дд
кришка передня під датчик
дпкв
катушка калини
комутатор
шків реперний
вв дроти
і напевно проводка???
і після того всього ще заглушка трамбльора з направляючою для зажима шестерні пром валіка!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
pavlolvov писав:fobos питання до тебе ! а функція дпкв в тому блоці вже є чи її теж тре активовувати?
ото все і є фактично ДПКВ. просто дпкв бувають різні. у ваза 60-2 або ДНО-ДУИ (на старих 08 колись було.. 2 датчика.. начала отссета і углових импульсов. в мене зараз так. ставиться в штатні місця 08 коробки).pavlolvov писав:ДУИ+ДНО, 60-2/36-1, 6+1
- pavlolvov
- Контактна інформація:
vovka, то все понятно !питання чи є така функція як дпкв під реперний шків , бо на сайті словами це неописано ? яж 08 коробку нетикну собі на жигуля ? і чи проводка є в комплекті чи тре від інжової 07 купляти! я нето шоб набридаю а це вже ідея фікс і я загорівся конкретно!!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Кароче Паша, подзвони краще мені, бо писати багато і я не повністю розумію що тобі потрібно в результаті, скоро буду ставити MaYa на жигуль можливо вийде тобі підглянути процес. Стосовно проводки тільки відпишу, в комплекті ідуть штекери і клеми, дроти купити 0.5-0.75 в любому магазині профільному, потрібно +12, масса, екранований дріт від ДПКВ, дріт на тахометр, 2 дроти на комутатори, дроти від комутаторів до катушки калинівської, дроти ВВ для катушки цієї, 2 роз"єма для комутаторів, на яких буде тільки +12, масса і дріт від блока ну і на катушки відповідно. Кароче нічого складного зовсім, за день збирається,заводиться і валить, дуже велика перевага того, що нові блоки майі мають вбудований ДАД, ну і якщо не помиляюсь, то можна замовити блок з бошовськими комутаторами вбудованими одразу, але то все в інивідуаьному порядку здається.
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
pavlolvov, MaYa може використовувати любий датчик положення колынвала, ДУИ (Датчик Углоых Импульсов) + ДНО (Датчик Начала Отсчета), ДПКВ 60-2 стандартний ВАЗовський, 36-1 фордовський та ы впринципы шкыв з любою кількістю зубів і пропущених, є можливість вручну виставити ту ількість в менеджері.
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, усьо тепер ясно !!!дякую
а коли орієнтовно будеш то все ставити ? бо в суботу свалюю за кордон і буду аж після євро!нехочу в тому дурдомі знаходитись!!! 

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- vovka
- Контактна інформація:
08 коробку і нетреба.. 60-2 то шків (60 зубів, і 2 вибитих..)! на вазах такий. в жигуля інжекторного тоже є шків 60-2. тіки коштує новий 400 грнpavlolvov писав:яж 08 коробку нетикну собі на жигуля ?

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
pavlolvov, думаю не раніше чим тим приїдеш будем це робити, бо там поки ще робота є крім запалювання.
Ford?
-
- Контактна інформація:
Їжджу на такій: http://www.vladimir-b523pc.narod.ru/blo ... a_versiya/
Враження позитивні, краще тяне на низах, октан корекція, та й ціна нормальна, ~100грн.+ MAP сенсор (100-250грн.)/
Враження позитивні, краще тяне на низах, октан корекція, та й ціна нормальна, ~100грн.+ MAP сенсор (100-250грн.)/
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Paull, ні ні ! це взагалі не те що я хочу, я хочу позбутись трамбльора і перейти на багато іскрову мікропроцесорну систему запалювання !я вже оприділився що хочу від запалення , осталось остаточно опреділитись яке 1-( МПСЗ російського вир.)
2-( на базі январь 5.1)
3-або місцевої розробки( МПСЗ maya) практично функціонально вони ідентичні , є софт для прошивки на оф сайтах ,багато хороших відгуків по всіх виробниках , можна підключати БК з яких можна коректувати і редагувати параметри! на рахунок января ще неуточнив .
є ще один варіант мпсз "приз" але це під БЗ ну і ціна напорядок нижча.
2-( на базі январь 5.1)
3-або місцевої розробки( МПСЗ maya) практично функціонально вони ідентичні , є софт для прошивки на оф сайтах ,багато хороших відгуків по всіх виробниках , можна підключати БК з яких можна коректувати і редагувати параметри! на рахунок января ще неуточнив .
є ще один варіант мпсз "приз" але це під БЗ ну і ціна напорядок нижча.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
январь тут взагалі не конкурент, зміст його використовувати для керування запалюванням, як купити телевізор і слухати тільки звук, а екран виключити, ну і плюс до всього январь в реальному режимі не просто редагувати, а MPSZ-ZH и MaYa повністю онлайн, перевага MaYa перед MPSZ-ZH очевидна, вбудований ДАД, використання двух комутаторів які не являються дифітцитом на відміну від використання двоканального комутатора у мпсз та і є управління ЕБН і різні виходи які можна налаштувати для себе.
Ford?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, ладно Юрка ти мене вмовив
Maya значить Mаya ! прийдеться тоді трохи грошей доскирдувати і по трохи все це діло скупляти! январь відпадає бо мені тут знавці теж сказали що в оналайна віна непаше ,тай і коштує прилічно!

Maya значить Mаya ! прийдеться тоді трохи грошей доскирдувати і по трохи все це діло скупляти! январь відпадає бо мені тут знавці теж сказали що в оналайна віна непаше ,тай і коштує прилічно!

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
значить так
Блок Maya с ДАД Motorola(105$)+
Подтримка датчика детонації (20$)+
Адаптер USB-RS232 (чип FTDI) (12$)=140$
БК десь -400
дд- 45
КЗ 2112-200
ДПКВ-50
шків-240
кришка передня-120
комутатори 2- є
єпхх- є
ВВ провода десь- 80
в сумі десь 300 вічно зелених

значить варіант один купити блок і підключити тимчасово через ДХ і рідну КЗ !потом в процессі докупляти все що осталось монтувати але їздити далі , а коли все вже буде встановлено перекомутувати на ДПКВ і настроїти остаточно ! і тішитись

Блок Maya с ДАД Motorola(105$)+
Подтримка датчика детонації (20$)+
Адаптер USB-RS232 (чип FTDI) (12$)=140$
БК десь -400
дд- 45
КЗ 2112-200
ДПКВ-50
шків-240
кришка передня-120
комутатори 2- є
єпхх- є
ВВ провода десь- 80
в сумі десь 300 вічно зелених

значить варіант один купити блок і підключити тимчасово через ДХ і рідну КЗ !потом в процессі докупляти все що осталось монтувати але їздити далі , а коли все вже буде встановлено перекомутувати на ДПКВ і настроїти остаточно ! і тішитись

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
pavlolvov, краще зробити одразу і нормально. І незнаю чи тобі потрібен той ДД, гарно виставиш кути собі, можеш зробити декілька наборів кривих і поставити тумблер, переключати їх та і без БК можна обійтись.
Ford?
- vovka
- Контактна інформація:
тоже не в курсі нашо той бк і дд. якшо вже таке станеться що залив поганий бенз то включиш тумблером собі завідомо іншу криву під гірший бензин.
от і економія майже 100 баксів.
от і економія майже 100 баксів.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
до яких датчиків обовязково потрібно екрановані дроти? найшов остатки проводки від жопеля век б там є екрановані з фішками провода! до дпкв тре 100% а ше до чого ? і друге яку порадите катушку-модуль поставити від 12 чи газелі?
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
pavlolvov, катушку став калинівську, а дроти екрановані треба до ДПКВ, більше життєво важливих датчиків немає, до комутаторів прості дроти можна.
Ford?
- vovka
- Контактна інформація:
катушки "від 12" не існує, там модуль. тому не переплутай.pavlolvov писав:і друге яку порадите катушку-модуль поставити від 12 чи газелі
катушка підходить, модуль не підходить.
таке треба
http://avtopasker.ru/goods/31067.htm
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
vovka, на MaYa V2 можна і модуль
Але не раджу, калинівську катушку здвоєну і все, можеш навіть на шроті від іномарки любої купити з форда наприклад, вона 150грн коштує, правда напевно дроти ВВ дорожчі будуть.

Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей