Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
- Danko
- Ім'я:Danko
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
У мене сімейне авто а не драгстер. Минулого року - Іванофранківськ, Тернопіль, Рівне -Гонки... З Соломійкою на відпочинок в шацьк - кругом бігом 600км накапало, 2 рази в Карпати... по 400км кожен раз. Усюди куда треба їду. На море Було б з ким, щоб двома машинами компанією їхати відразу би погодився... Так як люблю у чужих містах світитись тачкою... мені це подобається, коли таврія завжди зімною. :)
NISMO DRIFT TEAM///
- Koval
- Ім'я:Назар
Re: Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
ІМХО ти як мінімум не правий, щось статись може в любої машини, а в таврії всі запчастини стоять з різних заводських машин, тому якшо довести то всьо до ладу, то вона і 5000 км проїде без зупинку, при тому що в перерві ще пару драгів проїде. минулого сезону 9-ка їздила 500км на2 циліндрах і з 15 виїжали і нічо їхали з нормальним розходом і щеб 3000 км проїхали,тільки заправляй, а більшість "інно" не завелись би навіть, бо куча помилок в комп. би посипалось, такщо тут все дуже спорне на рахунок рискнув не рискнув проїхати 3000 км, звичайно кращеб той весь "Візуал Тюнінг" в мотор запхав,Ефект більший був би...ІМХОPioneer писав:та читайтеж не між рядками я маю наувазі не те що іменно на нтаврії це також машина я згідний я про те що наприклад на даній данковій таврії так званому бойовому драгстері думаю просто не доїдете бо полюбому щось станеться вот так як ти і написав потім дотягнули на тросі) я про це мав наувазі коли машина як дана повністю перероблена мотор не її купа снастів не від неї)vovka писав:та будь хто.. а шо там заважає їхати 3000км ? колись і на 21 волгах їздили на море і нічо. просто то таврія.. ну такий тип машини.. ясно шо на фоні бмв там їхати незручно.. але якось люди їздять на тавріях і на вазах і на волгах , і на зілахPioneer писав:а тепер скажіть хто ризкне таврією вальнути туда і назад 3000км?я от на днях 500км проїхав на вазі .. і нічо.. якби не тюнінгований компютор то ше би 500км своїм ходом проїхав (а так прийшлось на шнурку)
трошки тяжче чим на форді бо нема кондюка, не такі зручні сідушки, трохи шуму більше... але загалом нема ніяких проблем. сів та й їдеш.
![]()
просто ті хонди вже професора на заводі зарядили. є ж і багато паражнякових хонд які нікуда неїдуть. аналогічно як і вази в стоці.AnGeL писав:просто з 15 і стокові хонди виїжджають, тому то якось так для мене..
WEST MOTOR SPORT
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
жаль що таке я тільки на словах чую а насправді такого як ти пишеш не існує)Koval писав:ІМХО ти як мінімум не правий, щось статись може в любої машини, а в таврії всі запчастини стоять з різних заводських машин, тому якшо довести то всьо до ладу, то вона і 5000 км проїде без зупинку, при тому що в перерві ще пару драгів проїде. минулого сезону 9-ка їздила 500км на2 циліндрах і з 15 виїжали і нічо їхали з нормальним розходом і щеб 3000 км проїхали,тільки заправляй, а більшість "інно" не завелись би навіть, бо куча помилок в комп. би посипалось, такщо тут все дуже спорне на рахунок рискнув не рискнув проїхати 3000 км, звичайно кращеб той весь "Візуал Тюнінг" в мотор запхав,Ефект більший був би...ІМХОPioneer писав:та читайтеж не між рядками я маю наувазі не те що іменно на нтаврії це також машина я згідний я про те що наприклад на даній данковій таврії так званому бойовому драгстері думаю просто не доїдете бо полюбому щось станеться вот так як ти і написав потім дотягнули на тросі) я про це мав наувазі коли машина як дана повністю перероблена мотор не її купа снастів не від неї)vovka писав:та будь хто.. а шо там заважає їхати 3000км ? колись і на 21 волгах їздили на море і нічо. просто то таврія.. ну такий тип машини.. ясно шо на фоні бмв там їхати незручно.. але якось люди їздять на тавріях і на вазах і на волгах , і на зілахPioneer писав:а тепер скажіть хто ризкне таврією вальнути туда і назад 3000км?я от на днях 500км проїхав на вазі .. і нічо.. якби не тюнінгований компютор то ше би 500км своїм ходом проїхав (а так прийшлось на шнурку)
трошки тяжче чим на форді бо нема кондюка, не такі зручні сідушки, трохи шуму більше... але загалом нема ніяких проблем. сів та й їдеш.
![]()
просто ті хонди вже професора на заводі зарядили. є ж і багато паражнякових хонд які нікуда неїдуть. аналогічно як і вази в стоці.AnGeL писав:просто з 15 і стокові хонди виїжджають, тому то якось так для мене..
візуал тюнінг це так для душі для відокремлення він є практично в кожного другого хоть і мінімальний а в мотори не кожен хоче пхатися наприклад я в свому авто не бачу потреби їде не погано а схочу драг корча продам куплю щось дешевше і буду ладити гроші.
Данко ти не прав це далеко не сімейна машина, це двох місний драгсер яж сидів в ньому і не реагуй тільки нєрвно але якщо поїхати нею в шацьк такою як вона є то коли будеш вертатися назад то відпочинок весь марний, сімейне авто це комфортне авто, я нівякому разі не критикую тебе і не кажу що машин поганий просто страюсь донести вумнікам деяким на форумі що є різні типи авто і брєд сумашетший писати що таврія наказала бмв на світлофорі чи по трасі, я щераз повторюсь я немажу даний проект назвати таврією! це тесаме що взяти чері QQ запхати мотор від R1 і казати чері зробила іномарку модну!
народ рівняйте адекватно я вам вже пояснював візміть сток на сток хто кого? а потім маєм Данка машину і дайте наприклад на CRX 11 кусків і тоді знову гонка???
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Vovka ти говориш за Волги чи 08, я особисто краще б стоковою всімкою поїхав маршрутом Львів- Харків, ніж наприклад тюненою 08 з коротким 7 рядом і парою 4.3, мене б зхарило слухати всю дорогу рик мотора на 5 тис обертів і дзвін металу без шумки
так само як писав піонер, нехай стокова бмв буде повільніша на квотері, але нею по трасі їдеш 120-200км.год і в х..е..р не дуєш, тому тут драгстер явно в прольоті.
В кожної машини своє призначення, Данкова таврія будується для перегонів і цілком очевидно що там їй і місце. Інша річ як би їхала Хонда чи БМВ в яку зарадили 11 кусків це велике питання

так само як писав піонер, нехай стокова бмв буде повільніша на квотері, але нею по трасі їдеш 120-200км.год і в х..е..р не дуєш, тому тут драгстер явно в прольоті.
В кожної машини своє призначення, Данкова таврія будується для перегонів і цілком очевидно що там їй і місце. Інша річ як би їхала Хонда чи БМВ в яку зарадили 11 кусків це велике питання

Impossible is Nothing
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
хочеш спорт - забудь комфорт
мир усім

мир усім

- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
+100500 то бойовий тазік признаю, і далеко не сімейне авто,Pioneer писав:народ про що ви говорите? нікому не в образу але не рівняйте звичайний міський авто і драг кар мінімальний, який то таврон? скажіть що там від таврії ? кузов? + якщо навіть якась хонда втековська проста чи інакше авто не вийде з 15ти але вню сів і поїхав на море чи куда небуть а тепер скажіть хто ризкне таврією вальнути туда і назад 3000км?
давайте дивитись реально на речі власник молодець що старається але не пишіть єрунди що от тавріє зробила бмв чи щось інакше, дайте мені 11 кусків я запхаю собі купровський мотор з коробкою поставлю вали впуск випуск і давай дасвіданія![]()
такщо освідомте реальнісь таврія бойова драг машина і з того всього мені цікаво глянути на заїзди Данка , Назіка, Алана, і ще кількох машин а решта це все стоки з мін доробками і не рівняйте їх, в мене 150 коників але то ніпрощо не говорить починаючи навіть з того що вага мої машини з шумками ітд близько 1700кг і я навіть близко неспорю що Данко мене обїде але обїде бойовою машиною а не таврією!
такщо робіть висновки :)
"є кінські сили які їдуть а є кінські сили які машину продають....." автор невідомий.
моя має без малого 200 л/с, но я навіть на старт не стаю.
Quattro
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Кінські сили продають машини, а Ньютон-метри виграють гонкиZiro-cool писав:є кінські сили які їдуть а є кінські сили які машину продають....."

Impossible is Nothing
- Дмитриус
- Ім'я:Дмитриус
Вот тут согласен на все 100 %!mister_X писав:хочеш спорт - забудь комфорт![]()
мир усім
И Pioneer абсолютно прав!
Маю всякi вкуснастi...
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
ну практично так,T5-R писав:Кінські сили продають машини, а Ньютон-метри виграють гонки
Дмитриус, ще один здравомислячий.
Quattro
- Koval
Pioneer писав:жаль що таке я тільки на словах чую а насправді такого як ти пишеш не існує)
тикни "пальцем" що саме не існує.... це все що я написав факти!
WEST MOTOR SPORT
- Koval
таврії до драгстера ще дуже далеко, вона зроблена під "стріт клас" а не під спорт, це як мінімум не драгстер навіть з цієї точки зору...драгстери їздять на "лафетак"
а якщо для когось 7 ряд, і вали з підьомом 11+ це вже драгстер, то це лол. в нього навіть підвіска не є жостка щоб сказати що то "табуретка"...
а якщо для когось 7 ряд, і вали з підьомом 11+ це вже драгстер, то це лол. в нього навіть підвіска не є жостка щоб сказати що то "табуретка"...
WEST MOTOR SPORT
- YuraDOC
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Ziro-cool писав:ну практично так,
Таки трохи не так, всетаки продуктивність, чи правильніше сказати кількість "сили" яку видає двигун за одиницю часу краще виражають к.с., фактично вони виражають роботу яку виконує двигун за одиницю часу...
Одним словом це все запутано, якщо ти маєш хороший високообертовий двигун, який має багацько коней, недостаток крутного дуже гарно компенсується трансмісією, а зокрема передаточними числами.
Яскравий приклад всюдисуща Хонда, а самий яскравий це S2000.
F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм, і нехай хтось скаже, що його 240 кобилок погану везуть цей чудовий родстер!

Важливо що у тебе на колесах, а не на колінвалі...
(O==[][]==O)
- Koval
YuraDOC писав:F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм,
та не такий вже і нікчемний

WEST MOTOR SPORT
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
ПрІКАЛІСТИ! я пишу по фактах... Таврія моя їздить по місту, на роботу, в шацьк ,на море, в карпати, в нічних гонках приймає участь і в драгах... Я Ж НАПИСАВ- ЦЕ СІМЕЙНЕ АВТО ЯКЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ У ВСІХ МОЖЛИВИХ ЦІЛЯХ... :)

У мене машина повністю обезшумлена і поставлена не дешева акустика, включаючи 2 підсилювача і саббуфер. Циркачі ви...В ній менш кофмортніше ніж у ЛЕОНі але це є мій сімейний авто в який я сідаю і їду з коханою куди завгодно...Danko писав:У мене сімейне авто а не драгстер. Минулого року - Іванофранківськ, Тернопіль, Рівне -Гонки... З Соломійкою на відпочинок в шацьк - кругом бігом 600км накапало, 2 рази в Карпати... по 400км кожен раз. Усюди куда треба їду. На море Було б з ким, щоб двома машинами компанією їхати відразу би погодився... Так як люблю у чужих містах світитись тачкою... мені це подобається, коли таврія завжди зімною.

NISMO DRIFT TEAM///
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
будеш мав свою сім'ю поймеш шо таке сімейне авто, особливо коли є дітиDanko писав:ЦЕ СІМЕЙНЕ АВТО
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
плюсуюсь тищу раз!b_andriy писав:будеш мав свою сім'ю поймеш шо таке сімейне авто, особливо коли є діти
для мене вже бумеве перестає таким бути, бо з"являється потреба в мікроавтобусі
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Danko, те, про що ти кажеш, називається - сраковозка :)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
бо то 2 куба.. в атмосферниках дуже тяжко добитися росту крутного в абсолютних числах. у мене в форді аналогічно під 200 нютонів, але 150 сил а не 240 (в тої хонди кстаті на 6000 оборотів сил аналогічно як в мого форда на 6000 :)) ).. а мощу всі дістають збільшенням оборотів і все одно впираються в один і той же рівень +-.YuraDOC писав:F20C видає порівняно нікчемний момент, близько 2000Нм
- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
слово "сімейне" походить не від того шо сімя ним володіє
сімейне то комфортне, якно не двохмісне
, більш менш велике авто, куда поможна запакуватися 3 або 4 людини запакувати багажник речима і махнути в тур делекий)))

сімейне то комфортне, якно не двохмісне

~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Скільки потрачено грошей на безпеку ? ЯкщоDanko писав:100% поза 10тисяч доларів... + машину я купив за 3,000доларів
При такому глибокому підході до тюнінгу і збільшенню потужності готуйся, що ти не зможеш просто їздити по дорогах загального користування. Таврія конструктивно не планувалась для такого.Danko писав:У мене сімейне авто а не драгстер
Не страшно возити рідних для тебе людей ? Це небезпечно не тільки для тебе, і для інших учасників руху.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей