200 грн і такі самі в тебеasteroid писав:нехай налагоджує виробництво

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
200 грн і такі самі в тебеasteroid писав:нехай налагоджує виробництво
Знакомый киллометраж в сутки :)Vusiko писав:Я кожен день на Броди літаю. пробіг в середньому по 300 км.
Сорри не знаю какого Вы роста но помоему там шея должна бытьVusiko писав: Голові так приїмно лежати
Понравилась фразаVusiko писав: Голові так приїмно лежати між цицьками
Это самое главное.А на будущее исходя из денежек в кармане присмотритесь к анатомическим сиденьямVusiko писав:Зручніше стало однозначно
Суть не в гарній чи поганій сидішці. В машині сидіння сконструйовані так щоб тільки спина торкалася спинки. Голова і шия мають бути на відстані і тільки при ударі підголовник має рятувати шию від перелому. Але при таких пробігах я відчував сильні болі в шиї і плечах, а тепер все кудась зникло і дійсно зручніше стало. А сідушки в мене вже роздовбані. При моїй вазі 110 кг по 40 раз в день залазити і вилазити з машини не кожна сідушка витримаєBlack писав:P.S. Я не говорил что в форде плохие сидушки
БМВEnter писав: береш в мене 7
Шось мало, десь пару років ділосьEnter писав:Пользуется сайтом: 3 года
в мілан?Vusiko писав: треба заїхати до еблектрика
Без кондиціонера йому він не потрібнийhrdrive писав:Vusiko, я думаю ти знаєш де мб купувати
всьо він шаритьhrdrive писав:Vusiko, ти нічо не шариш в тому житті
сьогодні то признавzelja писав:машина без кодюка то вафля
згідний, сьогодні по дорозі в Камянець би розтаяв якби кондюка небулоzelja писав:машина без кодюка то вафля
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей