Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
який прикол давати хабар більший за суму штрафу?
чи він вже не перший раз за пянку попадається і світило позбавлення прав???
чи він вже не перший раз за пянку попадається і світило позбавлення прав???
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
х.з., не розпитував, йому і так невесело, видно таки був запашок, інакше не думаю, що вони б до нього вчепилися 

Судячи з цього інтервю у м Львові немає алкотестерів !
Тобто всі люди які продували якісь прилади на території м Львів були просто розведенні львівськими даішниками !!!
(не стосується випадків з коброю)
дивитись з 2.20
Тобто всі люди які продували якісь прилади на території м Львів були просто розведенні львівськими даішниками !!!
(не стосується випадків з коброю)
дивитись з 2.20
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
той дк чим далі тим гірше 

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Дякував (ла): 0
Schulz, Ну от і маєш відповідь на своє питання, їдь і забирай в псів бабло, міні тебе щоро жаль 

Жульєн,
І тим не менше саме вони зробили це інтервю, на якому вмяснюється що у Львові немає алкотестерів ! А зі скількох людей здерли гроші своїми китайськими калькуляторами, бо люди навіть не знали що їм підсовують !
Та разінська чи як її там і той істеричка - дзинзя це звичайно лишнє, але користь від існування дк є, причому не мала !
І тим не менше саме вони зробили це інтервю, на якому вмяснюється що у Львові немає алкотестерів ! А зі скількох людей здерли гроші своїми китайськими калькуляторами, бо люди навіть не знали що їм підсовують !
Та разінська чи як її там і той істеричка - дзинзя це звичайно лишнє, але користь від існування дк є, причому не мала !
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
До сраки той дк, одна показуха.
І взагалі вчіть елементарні основи законодавства.
І взагалі вчіть елементарні основи законодавства.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Maniak716
- Ім'я:Петро
до сраки то законодавство - діє тільки на бідних
і взагалі купіть собі пост прокурора/судді/депутата...
ДК хапнув зірочку, але це ще можна було терпіти
а от відколи вони звязався з Розінською я на їх сайт не заходжу - тошнить
навіть це відео не став дивитись як прочитав що вона там є
і взагалі купіть собі пост прокурора/судді/депутата...

ДК хапнув зірочку, але це ще можна було терпіти
а от відколи вони звязався з Розінською я на їх сайт не заходжу - тошнить

навіть це відео не став дивитись як прочитав що вона там є
Maniak716,
100% та псевдо звезда лишня, але діло не у ній ! так керівництво львівсього даі говорить про те що у львові не має жодного алкотестера !!!
тобто якщо у Львові вам пропонують продути прибор місцеві інспектора то це 100% китайська забавка і все що вона показує це до одного місця.
А стосовдо дк, то у вас якась дивне позиція !!!
Ніхто не заставляє вас бути їхнім фанатом, але не сприймати корисну інформацію лише через особисту неприязнь - це якийсь маразм
100% та псевдо звезда лишня, але діло не у ній ! так керівництво львівсього даі говорить про те що у львові не має жодного алкотестера !!!
тобто якщо у Львові вам пропонують продути прибор місцеві інспектора то це 100% китайська забавка і все що вона показує це до одного місця.
А стосовдо дк, то у вас якась дивне позиція !!!
Ніхто не заставляє вас бути їхнім фанатом, але не сприймати корисну інформацію лише через особисту неприязнь - це якийсь маразм

- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Саме шокуюче в цьому інтервю навіть не те, що нема алкотестерів, а те, що начальник ДАІ щиро впевнений, що вони НЕ ПОТРІБНІ, оскільки є кабінет наркодиспансеру (аж ОДИН на 800-тисячне місто!!!)
Тобто, він сам не знає своєї службової інструкції, яка регулює процедуру огляду водія... Що тоді можна хотіти від звичайного інспектора???
P.S. на рахунок наявності алкотестерів - писав я скаргу Резнікову (зам.начальника ДАІ України), що нема алкотестерів, тиждень назад до мене подзвонили з ДАІ і сказали, що один алкотестер в міському відділі вже є, згодом ще декілька штук виділять

P.S. на рахунок наявності алкотестерів - писав я скаргу Резнікову (зам.начальника ДАІ України), що нема алкотестерів, тиждень назад до мене подзвонили з ДАІ і сказали, що один алкотестер в міському відділі вже є, згодом ще декілька штук виділять
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Bober 2114
А нашо вони Тобі, хай так буде.Yuzer писав:що нема алкотестерів
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Тож так думаюBober 2114 писав:А нашо вони Тобі, хай так буде.Yuzer писав:що нема алкотестерів

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
а для того, щоб коли я впевнений, що тверезий, - не тратити на них часу на всякі поїздки по лікарнях і не вислуховувати їх дурні підозри на рахунок "червоні очі" і "руки трусяться"Bober 2114 писав:А нашо вони Тобі, хай так буде
от коли наїмся часнику, тоді і не буду просити алкотестер )))topper писав:Ліпше дихнути часником в їхню червону морду
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Bober 2114
Ну, так, згідно порядку, вони повинні, дати тобі дмухнути, а потім вже експертиза. Спочатку повинен складатись протокол і що він по твоєму туда буде писати, якщо нема в що дихнути? Вся система руйнується. Тай не зірвуться вони, з місця. ХІба вже чисто завалений будеш.Yuzer писав:Bober 2114 написав:А нашо вони Тобі, хай так будеа для того, щоб коли я впевнений, що тверезий, - не тратити на них часу на всякі поїздки по лікарнях і не вислуховувати їх дурні підозри на рахунок "червоні очі" і "руки трусяться"
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
те, що норма у видихуваному повітрі 0,2 ‰ алкоголю в крові. .Morozov писав:Що не так ???
а похибка 0,05 мг/л в чому?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
may,
звідки така інформація ?
Я ж закинув на попередній сторінці інструкцію для драгера, там немає ніяких %, все вимірюється тільки мл/л ! Відколи то виміри проводяться у відсотках ?
звідки така інформація ?
Я ж закинув на попередній сторінці інструкцію для драгера, там немає ніяких %, все вимірюється тільки мл/л ! Відколи то виміри проводяться у відсотках ?
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Morozov, may, васа, ви як два барана
1 мл = 0,001 л,
мл/л=0,001л/1л=0,001(нічого, немає одиниці вимірювання)=0,1%=1‰
0,2‰ означає що в обємі одного літра видихуваного повітря є пари алкоголю в кількості 0,002 літра.
з похибкою зара розберемся.
вже розібрався. вони одиниці вимірювання напутали - має рахуватись в відношенні об*єму а вони чомусь вважають що один мілілітр і один міліграм то одне і теж саме.
в диапапзоне 0,00 - 0,48 мг/л +-0,05 мг/л, означає шо якшо драгер показав 0,20‰ то може бути як 0,15‰ так і 0,25‰, тому фактично хай йдуть лісом зі своїм драгером

то не відсотки а промілле - є така одниця вимірювання, яка по суті своїй є 0,001. то є відносна одиниця. І мл/л - то є теж відносна одиниця, яка чисто математично дорівнює 1‰may писав:‰
1 мл = 0,001 л,
мл/л=0,001л/1л=0,001(нічого, немає одиниці вимірювання)=0,1%=1‰
0,2‰ означає що в обємі одного літра видихуваного повітря є пари алкоголю в кількості 0,002 літра.
з похибкою зара розберемся.
вже розібрався. вони одиниці вимірювання напутали - має рахуватись в відношенні об*єму а вони чомусь вважають що один мілілітр і один міліграм то одне і теж саме.
в диапапзоне 0,00 - 0,48 мг/л +-0,05 мг/л, означає шо якшо драгер показав 0,20‰ то може бути як 0,15‰ так і 0,25‰, тому фактично хай йдуть лісом зі своїм драгером

Востаннє редагувалось Чет, 21 червня 2012, 18:03 користувачем bossjara, всього редагувалось 1 раз.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Thug
Morozov, він про ‰, а не %, це проміле (одна тисячна), а не % (одна сота). Тобто проміле - 1/1000 чогось.
Іншими словами, вміст спирту у крові можна подавати у чому хочеш - і у проміле, і в мл/літр, і навіть у відсотках. Головне тільки правильно рахувати
Іншими словами, вміст спирту у крові можна подавати у чому хочеш - і у проміле, і в мл/літр, і навіть у відсотках. Головне тільки правильно рахувати
- Thug
bossjara, апіріділ 

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
вони вон взагалі в міліграмах на літр рахуютьThug писав:Головне тільки правильно рахувати

та якби всю жизнь... дуже багато вимірів, особливо динамічних проводиться в відносних одиницях...Morozov писав:Відколи то виміри проводяться у відсотках ?
Thug писав:апіріділ

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей