Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тебе втішу, ти ще на мотоцику не їздив, отам реально запарAnGeL писав: питав мене як там хонда, скільки я на ній їхав (то найбільш тупориле питання яке можна спитати про машину),
ну тут не скажи... звісно до уваги тойот масових не берем, але я б не сказав шо хонда не приносить задоволення від їзди на ній...Fobos писав:задоволенння від управління
та треба виходити з того,а не те що хтось сказав і десь чув.Я не маю бажання когось образити своїми постами,в тому числі і тебе,але треба більш реально дивитись на світ,і порівнювати те що мав можливість експлуатуватиAnGeL писав: та при чому тут мав в користувані, чи не ма
виділене жирним приймається в зачот, решта не катіт, я ж не писав про тупеР і тупеС, і інші модифікації різних тачок....asteroid писав:911, boxter,kayman, carera gt, m3,m5, m6, x6m, sl63amg, slr,sls, s63amg,e63amg, rs4,5,6,8, astra opc, vectra opc, corsa opc, focus st, fiesta st, scirocco, corrado, das auto gti і т.д.
Мав би, 36... якби по 8к були нормальні.Enter писав:Пересів з зубила на преля і вже мегамодний,і японці це " предел мечтаний",як би ти мав в користуванні японські і європейські авто,а так одне Задрот
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей