Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Вже напевно ні.Dimon писав:не понял? а тот на гонку не ставиш??vovka писав:шкода що невстигну до гонки в Рівному.
Ітак поганяв 1 день на делортах. Сьогодні зняв і поставив назад стандартний карб. Міряв розгін до 100 і на нашій трасі - дивно, но на моєму карбі навіть краще
Плюси делорто: дуже низький холостий, причому дуже стабільний, звук на холостому дуже прикольний (ну як на мене) відчуваєш як працюють всі 4 циліндри, дуже сильна прибавка на низах.
Мінус: важкий запуск після довгої стоянки та ще й в сиру погоду, великий розхід (за 1 день я це встиг оцінити :) ), прибавки на верхах взагалі не відчув, хотя вона там якраз би мала і бути.
Короче я думаю що вся вина лежить на колекторі з резинками (деякі були діряві, одна хомутом навіть не закручена, бо паук мішає, хомут не влазить по людськи). Із -за чого був підсос воздуху.
Крім того всього десь загубилася (або не прикрутился добре) кришка з одного карба (фото нижче - знайдіть 1 відмінність між карбами

Вже заказані колектора з Харкова, ті які вище на фото.
- vovka
- Контактна інформація:
Колектора вже в дорозі. В пятницю приїдуть, в суботу буду ставити 
Також вже замовлена мікропроцесорна система запалювання (http://mpsz.ru) - приїде мабуть на слідуючому тижні.
Задача мінімум - скинути секунду з теперішнього результату.
Для історії продублюю тут свій найкращий час за всю кар'єру:
Єдиний нюанс. Був дуже сильний попутний вітер.
Також вже замовлена мікропроцесорна система запалювання (http://mpsz.ru) - приїде мабуть на слідуючому тижні.
Задача мінімум - скинути секунду з теперішнього результату.
Для історії продублюю тут свій найкращий час за всю кар'єру:
Драг 8.07.2007 на Дубенському аеродромі.Час реакції на старті: 0.223
Час проходження траси: 16.822
Час "чистого" проходження: 16.599
Єдиний нюанс. Був дуже сильний попутний вітер.
- vovka
- Контактна інформація:
Ітак колектора вже давно лежать в мене вдома :) Залишилось стерти фарбу з внутрішньої сторони, висверлити отвір і напевно приварити кусок трубки під ДАД.
Також сьогодні отримав мікропроцесорну систему запалювання з ДАДом, ДД і ДПКВ.
Мабуть спочатку спробую її поставити без ДПКВ (так як там треба міняти маслонасос від 2112 а це трошки є менінгіту), старий трамбльор прийдеться "спростити" і дещо там заварити щоб не мішало
Мабуть спочатку спробую її поставити без ДПКВ (так як там треба міняти маслонасос від 2112 а це трошки є менінгіту), старий трамбльор прийдеться "спростити" і дещо там заварити щоб не мішало
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- трошка більше електроніки, це вже стає для мене цікаво, буду слідкувати за процесом.vovka писав:Ітак колектора вже давно лежать в мене вдома :) Залишилось стерти фарбу з внутрішньої сторони, висверлити отвір і напевно приварити кусок трубки під ДАД.
- vovka
- Контактна інформація:
CAT
Ше чекай.. Не всьо так просто.
Під ту МПСЗ треба на колекторах сверлити аж 4 отвори (по одному кожному каналі) і потім обєднувати їх через перехідник в один ДАД. Тобі буде датчик показувати правдоподібно розрідження в впускному колекторі. Ну але то фігня, спочатку буде без МПСЗ.
Але треба ще фільтра нормальні.
Мабуть буду замовляти фільтра не ебеї. Нарешті отримав доступ до платежів через paypal без комісії. Правда незнаю на які суми буде той пейпал :))
Орієнтовно нульовики K&N получаться біля 100$ (помойму нормальна ціна, враховуючи що звичайний нульовик цієї фірми теж в таку ціну приблизно).
От такі:
http://cgi.ebay.com/Dellorto-Weber-DHLA ... dZViewItem
правда я ще поміряю чи вони з моїм колектором влізуть під капот. Колектор довжиною 8.5 cм, фільтра якщо я правильно зрозумів мають 6см. Ітого 14.5 см.
Найшов ще такі фільтра:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/WEBER-DC ... 7055QQrdZ1
З штуцером під шланг картерних газів я так зрозумів.
Ше чекай.. Не всьо так просто.
Під ту МПСЗ треба на колекторах сверлити аж 4 отвори (по одному кожному каналі) і потім обєднувати їх через перехідник в один ДАД. Тобі буде датчик показувати правдоподібно розрідження в впускному колекторі. Ну але то фігня, спочатку буде без МПСЗ.
Але треба ще фільтра нормальні.
Мабуть буду замовляти фільтра не ебеї. Нарешті отримав доступ до платежів через paypal без комісії. Правда незнаю на які суми буде той пейпал :))
Орієнтовно нульовики K&N получаться біля 100$ (помойму нормальна ціна, враховуючи що звичайний нульовик цієї фірми теж в таку ціну приблизно).
От такі:
http://cgi.ebay.com/Dellorto-Weber-DHLA ... dZViewItem
правда я ще поміряю чи вони з моїм колектором влізуть під капот. Колектор довжиною 8.5 cм, фільтра якщо я правильно зрозумів мають 6см. Ітого 14.5 см.
Найшов ще такі фільтра:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/WEBER-DC ... 7055QQrdZ1
З штуцером під шланг картерних газів я так зрозумів.
- vovka
- Контактна інформація:
Вчора ставили власними силами (тобто я, Козачок, і Тігер-Нігер - велими їм вдячний за допомогу :) ) - взагалі не завели машину - потекла одна мембрана.
Сьогодні Саня найшов якусь мембрану, підлатали і всьо завелося. Є навіть нормальний холостий.
Но шось не їде машина вооооообще. Час квотера 21с
Але то мабуть я ще не звик, бо низів нема, до 5000 неїде.. Бо блін в сані їхала коли тільки поставили.. Вотакеот..
Є величезні шанси пролетіти мимо драгу в суботу :)))
Сьогодні Саня найшов якусь мембрану, підлатали і всьо завелося. Є навіть нормальний холостий.
Но шось не їде машина вооооообще. Час квотера 21с
Але то мабуть я ще не звик, бо низів нема, до 5000 неїде.. Бо блін в сані їхала коли тільки поставили.. Вотакеот..
Є величезні шанси пролетіти мимо драгу в суботу :)))
- vovka
- Контактна інформація:
C#@O$
Таки пролетів
Після драгу було дещо переосмислено, і вибраний напрямок для розвитку в цьому сезоні
Плани до кінця серпня.
Ковані диски+резина
КПП - 7 ряд, пара 4.33 (неспішно шукаю, будуть пропозиції кажіть, можливий обмін на мою 4.13, вони і так в одну ціну в магазинах).
Довести до ума підвіску (пружини+аморти)
Довести до ума делорто (шукаю карб під розборку, походу вже знайшов за 20 євро, треба привезти від німаків, якшо всьо буде гуд в 30-40 євро вкладуся), так як розвалилися [цензура].. в прямому смислі.. вилетіла одна фіговина з карба, шось типу малого дифузора як в солексі... тепер шукаю ))
Купити нормальні фільтра для делорто.
p.s. Якщо комусь треба 18 ряд кажіть, неспішно мабуть буду продавати. Хоча і нехочеться, так як намучуся з 7 рядом по трасі ))
Таки пролетів
Після драгу було дещо переосмислено, і вибраний напрямок для розвитку в цьому сезоні
Плани до кінця серпня.
Ковані диски+резина
КПП - 7 ряд, пара 4.33 (неспішно шукаю, будуть пропозиції кажіть, можливий обмін на мою 4.13, вони і так в одну ціну в магазинах).
Довести до ума підвіску (пружини+аморти)
Довести до ума делорто (шукаю карб під розборку, походу вже знайшов за 20 євро, треба привезти від німаків, якшо всьо буде гуд в 30-40 євро вкладуся), так як розвалилися [цензура].. в прямому смислі.. вилетіла одна фіговина з карба, шось типу малого дифузора як в солексі... тепер шукаю ))
Купити нормальні фільтра для делорто.
p.s. Якщо комусь треба 18 ряд кажіть, неспішно мабуть буду продавати. Хоча і нехочеться, так як намучуся з 7 рядом по трасі ))
- vovka
- Контактна інформація:
Пофіксив сьогодні проблеми з карбом. Виявляється друга камера в останніх заїздах не відкривалася взагалі.
:
Тепер машина рве як дурна, мабуть і раніше ця заслонка другої камери невідкривалася до кінця як має бути, бо по моїх замірах квотер стала набирати найкраще за останні півроку )) до 8000 розкручується на ура..
Вот же ж блін западло.. Навіть би і не подумав що таке могло статися іменно на гонках.
Но все таки невеличкий підсос воздуха на оборотах більше 6500 залишився.. думаю це таки та тріщинка в впускному колекторі дає про себе знати.

Тепер машина рве як дурна, мабуть і раніше ця заслонка другої камери невідкривалася до кінця як має бути, бо по моїх замірах квотер стала набирати найкраще за останні півроку )) до 8000 розкручується на ура..
Вот же ж блін западло.. Навіть би і не подумав що таке могло статися іменно на гонках.
Но все таки невеличкий підсос воздуха на оборотах більше 6500 залишився.. думаю це таки та тріщинка в впускному колекторі дає про себе знати.
- vovka
- Контактна інформація:
В процесі пошуку ОДНОГО б/у карба Dellorto (вже майже був купив один 48 делорт но якийсь #$@##@ дав на 1 бакс більше :))) ) , купив собі фільтра на ebay і синхрометер :)
Фільтра Pipercross походу вдягаються на дудки (вони в процесі купівлі, якщо вдасться виграти лот) і мені файно встануть в моторний відсік.
Ось так виглядають фільтра :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=003
Ось так виглядає синхрометер:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 36459&rd=1
Також потрібний такий набір жикльорів (орієнтуюся на максимальну потужність на 7500 і обєм 1.4) і т.п. для моїх карбів (DHLA 40), може в когось завалялися ?
Choke Size (якийсь клапан помоєму :)) ): 35
Main jets (основні жикльори): 140
Emulsion tubes (емульсійні трубки): 7772.7/7772.6
Air correctors (воздушні жикльорі які на емульсійні трубки надіваються походу): 180
Idle jets (холостий): 40/7850.2 (бідніші воздух .6/.1, багатший .8
Pump jets (жикльори ускорітельного насоса помоєму): 30/35
Aux Venturis (змішувальна трубка вроді): 7848.3
Фільтра Pipercross походу вдягаються на дудки (вони в процесі купівлі, якщо вдасться виграти лот) і мені файно встануть в моторний відсік.
Ось так виглядають фільтра :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=003
Ось так виглядає синхрометер:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 36459&rd=1
Також потрібний такий набір жикльорів (орієнтуюся на максимальну потужність на 7500 і обєм 1.4) і т.п. для моїх карбів (DHLA 40), може в когось завалялися ?
Choke Size (якийсь клапан помоєму :)) ): 35
Main jets (основні жикльори): 140
Emulsion tubes (емульсійні трубки): 7772.7/7772.6
Air correctors (воздушні жикльорі які на емульсійні трубки надіваються походу): 180
Idle jets (холостий): 40/7850.2 (бідніші воздух .6/.1, багатший .8
Pump jets (жикльори ускорітельного насоса помоєму): 30/35
Aux Venturis (змішувальна трубка вроді): 7848.3
- vovka
- Контактна інформація:
Сьогодні нарешті знайшов і замовив диски ВСМПО Фантазія R14 на http://koleso2000.com
Обіцяли привезти через 2 дні
З доставкою, проставочними кольцами, і хромірованими болтами вийшло біля 2300 грн - оплата при доставці :)
Для прикладу в нас на базарі на Зеленій один точно такий же диск без болтів і без доставки додому коштує 130$ :o
Обіцяли привезти через 2 дні
З доставкою, проставочними кольцами, і хромірованими болтами вийшло біля 2300 грн - оплата при доставці :)
Для прикладу в нас на базарі на Зеленій один точно такий же диск без болтів і без доставки додому коштує 130$ :o
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей