ага , в мене від позаминулотижневого Ігровця досі лисина облазитьBabak писав:Холодно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага , в мене від позаминулотижневого Ігровця досі лисина облазитьBabak писав:Холодно
Babak писав:Холодно
Жульєн писав: за 1 годину 44 хвилини було підкоренно найвищу гору України - Говерлу!
решту форуму просто незнало, афігетьЖульєн писав:9 червня 2012 року у складі найвідважніших членів та учасників тюнінг клубу,
так то так, так складали списки, збиралися і в результаті дізналися шо вже захід відбувсяMorr писав:решту форуму просто незнало, афігеть
а хто сказав шо відбувся?? хлопаки собі поїхали самі як хтіли...tetraider писав:шо вже захід відбувся
бензу ту шо розлилась повіз би відрами збиратиmister_X писав:А може то й на краще Мало, куди завезли б
snik писав:хто вам борониить зараз підняти тему на слух і поїхати бандою???
бо інші не знали, я наприклад мав інтерес їхати в кінці травня як воно і планувалося, а зараз вже все, нема можливості, та і бажання якось пропалоЖульєн писав:у складі найвідважніших членів та учасників тюнінг клубу
всі мали бажання але всі мовчали.. якби хтось шось за то говорив то може би були і поїхалиtetraider писав:бо інші не знали, я наприклад мав інтерес їхати в кінці травня як воно і планувалося,
Від Заросляка синім шляхом.Morr писав: кудою піднімалися
ну так би й написав з самого початку :)Жульєн писав:Взагаліто ми їздили святкувати дн нашого знайомого
о то зовсім інша справа, а то так завернув, ше й тут в тему запостив ніби це стосувалося цієї поїздкиMorr писав:Взагаліто ми їздили святкувати дн нашого знайомого, заодно й забігли на гору.
Вітаємо!Жульєн писав:9 червня 2012 року у складі найвідважніших членів та учасників тюнінг клубу, за 1 годину 44 хвилини було підкоренно найвищу гору України - Говерлу!
там класно! на КПП в"їзд з особи 20 грн, від КПП до гори дорога проблемна - багато виступаючого каміння, але це був єдиний мінус. З погодою нам дуже пощастило - під час підйому світило сонечко, правда на вершині був дууууже сильний вітер. Підкорення давалося непросто, але ніхто не здався і піднялись ми за 1год45хв - по складнішій стежці.gribkoff777 писав:Як там обстановочка?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей