Давай ціни) Люди хвилюються
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Замовлення футболок друзів клубу.
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
ny vu tjanete gymy...andrew писав:Ціни і фотки я зможу кинути у вівторок, думаю то все буде залежати від вишивки ніку
ho4 bu kolir vkazalu jakuj..
lydey potribno zaagityvatu i vrazutu stulem.. ot todi i bydete matu more zamovlen'.
Spo4atky vulozhulu bu foto fytbolky (maket), jak mae vugljadatu.
A to zi storonu meni navit' nemae bazhannja zamovljatu ri4, jaky we ja neba4uv..
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Дядько. куда спішиш???Вже на футболці світ зійшовся???ТУЗІК писав:Сьогодні вже четвер, а ще нічого нема... Скільки можна чекати?andrew писав:Ціни і фотки я зможу кинути у вівторок, думаю то все буде залежати від вишивки ніку
Можеш проявити ініціативу - пошукати альтернативний варіант фірми і домовитися з ними про виготовлення футболок і запропонувати нам сюди ціни і дизайн.
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Так, хлопаки я розумію шо всі мають свої справи і досить заняті, але пропоную:
1. Babaky - порахувати кількість футболок і приступити до зборів завдатку ( я розумію робота, бла-бла-бла, ти скажи я ж поможу
)
2.Аndrew - трошки ввести в курс справи, якшо екскіз готовий то закинути його сюди, бо шось сумніваюсь шо хтось дасть завдаток без "попереднього перегляду".
Вибачаюсь за офф і перевищення обовязків, але просто народ схариться і фіг шось з того вийде, а я думаю шо ми того не хочем. Чи не так?
1. Babaky - порахувати кількість футболок і приступити до зборів завдатку ( я розумію робота, бла-бла-бла, ти скажи я ж поможу
2.Аndrew - трошки ввести в курс справи, якшо екскіз готовий то закинути його сюди, бо шось сумніваюсь шо хтось дасть завдаток без "попереднього перегляду".
Вибачаюсь за офф і перевищення обовязків, але просто народ схариться і фіг шось з того вийде, а я думаю шо ми того не хочем. Чи не так?
Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей