де таку траву продають??
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Різні авто на вулицях міста Лева!!!
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ламбо не видел, а вот по пр. Чорновола новенькую красную Феррари везли на эвакуаторе без номеровTOXA писав:вчора бачив як біля готелю "ОПЕРА" стояла жовта ламборгіні мурчеляго, а сьогодні надбюдав як по городоцкій везли на евакуаторі ферарі ф540 (якшо не помильюсь з моделлю), потім попробую закинути фотки ламборгіні

Dynamic Sport Latvia
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
o ce tak novunu..21043 SW писав:Ламбо не видел, а вот по пр. Чорновола новенькую красную Феррари везли на эвакуаторе без номеровTOXA писав:вчора бачив як біля готелю "ОПЕРА" стояла жовта ламборгіні мурчеляго, а сьогодні надбюдав як по городоцкій везли на евакуаторі ферарі ф540 (якшо не помильюсь з моделлю), потім попробую закинути фотки ламборгіні
I smiwno kapec..jakwo ci mawunu bydyt' postijno jzdutu y L'vovi.. to skazhit' ..wo v nas vzhe dorogu zrobulu??? Bo ja todi kypljay motuk sportuvnuj!

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Yelik
OFF-biwe ne bydy.
nawo meni kurulu4ka. Ja dyrno growi na viter pyskatu na bydy. I tak rozymiete pro wo puwy.Ok. Do re4i v mene togo roky vesillje, i tezh postane v mene boly4e putannja- znaytu horowi avto.Ho4y matu vesillja jak y tebe na behah. Bydy wykat' ))
a sportuvmuh bajkiv pobil'walo v nawomi misti!?
OFF-biwe ne bydy.
nawo meni kurulu4ka. Ja dyrno growi na viter pyskatu na bydy. I tak rozymiete pro wo puwy.Ok. Do re4i v mene togo roky vesillje, i tezh postane v mene boly4e putannja- znaytu horowi avto.Ho4y matu vesillja jak y tebe na behah. Bydy wykat' ))

a sportuvmuh bajkiv pobil'walo v nawomi misti!?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
http://radikal.ru/cosworth писав:как фотку прицепить?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей