Баба мало получила значитьThug писав:Бабі аканчатільно дах знесло![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Баба мало получила значитьThug писав:Бабі аканчатільно дах знесло![]()
твоє "бачення" не відповідає нормативним вимогам і процедурі!Yuzer писав: Я в загальному описую ситуацію з медосвідченням, як я її бачу
процедурі може і не відповідає. Але це ЇХНЯ процедура, написана ЇХНІМ начальством. А в мене є права, гарантовані КОНСТИТУЦІЄЮ. І звинувачувати мене в чомусь без доказів вони не мають права. Складаючи протокол при відмові від освідчення вони не мають доказів, що я був в стані алкогольного спяніння. Вони просто фіксують факт відмови. А я в суді представляю ДОКАЗИ, що я був тверезий (довідка від нарколога).may писав:твоє "бачення" не відповідає нормативним вимогам і процедурі!
:)Yuzer писав:я в суді представляю
і далі по тексту...відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, -
тягнуть за собою
якась вона недограна та баба :)Thug писав:Бабі аканчатільно дах знесло![]()
А він у тебе єgribkoff777 писав:техпаспорт дивились
та я їхав акі агнець, все-одно зупинили, опричникиVusiko писав:Цей місяць треба їздити в пенсіонерському стилі
ппцgribkoff777 писав:та я їхав акі агнець, все-одно зупинили, опричники
ну хулє дєлать якщо фейс в тебе наркоманський?gribkoff777 писав:та я їхав акі агнець, все-одно зупинили, опричникиVusiko писав:Цей місяць треба їздити в пенсіонерському стилі
Vusiko писав:фейс в тебе наркоманський?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей