Чекаю в гості

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Babak писав:мене також пруть ті машинки
а шо так питаєш?Vusiko писав:таня, а малюх спить з тобою? Не боїться ночувати на вулиці?
верняк як брілокBabak писав:мене також пруть ті машинки
на сихові в одного дядька....навпроти шувара верхнього перед заправкою направо догори затим вниз і справа побачиш сервіс.робить дядя Петя..тато до нього їзде ше з дитинства...каже шо то найкращий розвальщикlazor писав:а де розвал робили?
Бачив машинку і власницю, на тих заправках де ти заправляєшся то нормальний розхід, не шкодуй втратити 10-20 коп/л. і краще залити трошки кращою бензи.Miss Mercedes писав:наїздила вже 350 км а заправила 25-27 л
ти маєш на увазі шо АНР і та на зеленій навпроти дністровсьокої то погані заправки??Lesuk_mk писав:Бачив машинку і власницю, на тих заправках де ти заправляєшся то нормальний розхід, не шкодуй втратити 10-20 коп/л. і краще залити трошки кращою бензи.
Вебер карточку Юрі за наклеп,педофілію і розбещення....Miss Mercedes писав: Последний раз редактировалось Жульєн Ср, 06 июн 2012, 00:42, всего редактировалось 2 раз(а).
кажеш місця дофіга? вже пробувала, тойво?
Vusiko писав: окко на порядок краще
Можна я в тебе відкуплю пристрій підсосу зі старого карба, як твій новий приїде? (бо щось зовсім не хочеться тільки за ним в польщу їхати)Miss Mercedes писав:ну і розхід кстаті в того брілка 8л...наїздила вже 350 км а заправила 25-27 л![]()
вже замовила карб з Польші...відстроєний на 3.5...але полякам вірити немона...думаю 5л немає перевищувати..як нє то поїду мазурів валити...
карб - 85 злотих
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей