Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чому гріється магнітола?
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Чому гріється проста магнітола 1ДІН?
І чому так не гріються магнітоли штатні, вмонтовані в торпедо.
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 0
!
Пояснюй пояснюй а до тебе всеодно недоходить, по перше штатна магнітола так негріється бо вона касетна (в основному) і як казали слабший підсилювач в мене на мафоні вопше куллер стоїть + звідки ти знаєш шо штатна негріється ти ніразу непробував а підключив піонера і подумав чогож то він так гріється!!!Saba2106 писав:то шо вони мають грітися я знаю, але чому? Я просто поспорив тут, і з мене велике пиво тому хто пояснить мені, чому і як, можна з формулами, графіками і т.д і т.п.
Просто мені сказали шо вона гріється, бо я неправильно підключив, о тому я і поспорив.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
кваса в студію він вроді спеціаліст по аудіо
в мене панасонік старенький є, він не гріється взагалі, а клав соні а імено клав а не вставляв тому що в уазіку нема куда вставляти магнітофон
так він шей з радіатором заді і гріється ужасно правда мафон фірмовий і йому пофіг, на ньому можна яйця жарити і йому нічо 
в мене панасонік старенький є, він не гріється взагалі, а клав соні а імено клав а не вставляв тому що в уазіку нема куда вставляти магнітофон
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Saba2106
В магнітолах використовуються такі мікросхеми в вихідному підсилювачі, які по параметрах так мають грітися, тобто це їхня робоча температура!!! 50 - 70 градусів!
в штатних магнітофонах майже завжди стоїть малопотужний підсилювач і він може грітися слабше, але він гріється!!! не гріються тіки магнітофони за 50гривень
і взагалі поясни друзям шо магнітофон важко не так підключити! там не так аж багато проводів, для прикладу покажи їм стандартний монітор (не ТФТ), так вот в ньому є десь 3 радіатора які нагріваються до 90-100 градусів. тому з нього так теплом тяне)
і взагалі твої друзі якшо мають машину, то нехай витянуть свій маг і попробують його язиком зі сторони радіатора :twisted:
В магнітолах використовуються такі мікросхеми в вихідному підсилювачі, які по параметрах так мають грітися, тобто це їхня робоча температура!!! 50 - 70 градусів!
в штатних магнітофонах майже завжди стоїть малопотужний підсилювач і він може грітися слабше, але він гріється!!! не гріються тіки магнітофони за 50гривень
і взагалі поясни друзям шо магнітофон важко не так підключити! там не так аж багато проводів, для прикладу покажи їм стандартний монітор (не ТФТ), так вот в ньому є десь 3 радіатора які нагріваються до 90-100 градусів. тому з нього так теплом тяне)
і взагалі твої друзі якшо мають машину, то нехай витянуть свій маг і попробують його язиком зі сторони радіатора :twisted:
Путін [цензура].
- Рост
- Контактна інформація:
Re: Чому гріється магнітола?
Все залежить від класу підсилювачів. Наприклад, в мому Накамічі внутрішні підсилювачі в гібридному А-класі, з підвищеним струмом спокою. Він дуже сильно гріється навіть якщо не грає. А взагалі 60-80 градусів - нормальна для напівпровідників температура.Saba2106 писав:Чому гріється проста магнітола 1ДІН?
-
- Контактна інформація:
Re: !
або я чогось не розумію, або хтось лоханувся по повній.Pioneer писав:Пояснюй пояснюй а до тебе всеодно недоходить, по перше штатна магнітола так негріється бо вона касетна (в основному)
Яке має [цензура] відношення касетний-некасетний. Механізм протяжки касети має ще більший двигун і т.д.
Тут має значення, потужність підсилювача і технологія. А касетники не гріються тому що більшість магів касетних - фігня з малою потужністю.
Прошу спеців підтвердити мою мислю або спростувати.
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
і в мене гріється, радіатор стоїть на всю бокову сторону(Кларіон), я його раз взяв руками :mad: , чуть не кинув.Я помітив, що чим голосніше слухаєш - тим більше гріється, висновок - гріються напівпровідники, віддають температуру на радіатор, значить процес працює, а от якби радіатор не грівся, то вже сумно...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей