pikach00 писав:Шашки рулять
ага, на криші

antik писав:шахматист блин
то називається "таксіст"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:Шашки рулять
antik писав:шахматист блин
які там шашки? Він вліво - не пустили, вправо - не впустили, потім зі свистом шин ледве повернувpikach00 писав:Tsonic, всьо правильно зробивШашки рулять
да уж по зустрчній, з лівого ряду - направоCr@zy писав:то омега Фаста
а смисл пихати в машину 3-літровий мотор шоб не давити тапку?t309 писав:от скажіть 200метрів варті того щоб ризикувати своїм життям і життям оточоючих?
Не треба булоt309 писав:треба було таки проїхатись до ашану для наглядності
+1 , я так чекав розвязки сюжету і ніфіга ...Cr@zy писав:Взагалі то я шось не побачив там шоб хтось ризикував життям оточуючих. Тож не по Дорошенка сотку валити, де в будь-який момент хтось може вискочити
Тому я таких "матьорих" не пускаюThug писав:Перевищення - фігня (в нагрузку - як і наголосив автор). Але отой об'їзд колєйки по зустрічній колії на Франка і ще й поворот з лівого ряду на право - елементарне свинство по відношенню до інших
свинство це коли я би нагло вліз і повернув! а ти подивись відео, я включив поворот і акуратно щоб нікому не мішати повернув!Thug писав:Перевищення - фігня (в нагрузку - як і наголосив автор). Але отой об'їзд колєйки по зустрічній колії на Франка і ще й поворот з лівого ряду на право - елементарне свинство по відношенню до інших
а ті матьорі дальше їздять і повертаютьtopper писав:Тому я таких "матьорих" не пускаю
Дядьку, от нінада про навики їзди. Це ж у кого не запитаєш - всі вважають себе найкразим водієм. Поки не станеться щось непередбачуванеFAST писав: їхав не більше 100-120км/год і то де була можливість! можливо твоя машина помаліше розганяється до 80 тому так і вийшло)) а ото ризикувати життям інших і т.д. можна і на малій швидкості без навиків їзди!
О, ще один штамп "я ж включив поворот!" Та всім плювати на твою блимаючу лампочку! Теж, блін, проблисковий маячок собі придумалиFAST писав: свинство це коли я би нагло вліз і повернув! а ти подивись відео, я включив поворот і акуратно щоб нікому не мішати повернув!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей