AnGeL писав:Sluva, та шо говорити, в бемеве масло в коробці разом з піддоном міняється
в мене ні! так шо про свій бумер скажу - це не так.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав:Sluva, та шо говорити, в бемеве масло в коробці разом з піддоном міняється
не мало!Enter писав:BOXER, кожних 80 тищ
МКПП: Getrag, ZF, АКПП: ZFSluva писав:P.S Вагеноводи,БМВісти і іже з ними ану підкажіть хто виробляє коробки автомат до ваших автівок?
я втикав це по телеку,і тут опа і така фігня про беху,я аж прозрів шо є правда на світіhrdrive писав:це кларксон собі жостко прогнав
всюди, від Koss, Pioneer і до BMW з Audi покупці значну частку ціни платять за бренд. Я завжди на це кажу: бренд же ж чимось створювавсяDNK писав:50 % там заплачено за бренд )
яка обіда,я тут я неполиваю беху тут топ гір полив беху.А я просто посміявся з відео і все.А так то треба тему оживляти час від часу,аксел закінув педалі від хтрейла а я відео ,всьо по чесному)cat-yellow писав: не в обіду, але тобі тільки дай привід німця гімном полити і зверху на гімні шаманські танці з бубнами і свистоплясками відплясати - і ти тут, як тут! бодрячком!
ти би для початку переглянув ціни на мін і макс. комплектації. тойота кемрі 34-54 тис доларів.BOXER писав:А за шо платять покупці Тойоти Кемрі? За бізнес-клас?
Skoda Superb, Volkswagen Passat, Ford Mondeo. Ті самі ціни але машини на голову вищі за Камрюху хоч вона і більша за них (це доречі не відчувається ні в салоні ні в багажнику, вона просто по габаритах більша) і тіпа вважається вже не Д клас а Е клас...Babak писав:чекаю у відповідь конкретну модель з цінами і тоді поржем
і шо це має значити? шось я не поняв смислу твого поста. або ти мого.Babak писав:ти би для початку переглянув ціни на мін і макс. комплектації. тойота кемрі 34-54 тис доларів.
роздутіша, без збільшення корисного об"єму і простору.CAT писав:вона просто по габаритах більша
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей