Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там ше на світлофорах відеокамери поначіпляли.Demyan писав:Ото намудрили на Чупринки:
власне...Thug писав:Я так поняв, що тема про заміну старих прав на пластикові. Якщо так, то у мене тільки одне питання - навіщо?
спецон сьогодні придивися з боку привокзально в напрямку короткої. там реально 3 смуги й місця достатньо й розмітка бруківкою викладена.і втикають на знаки як то 3 смуги
Доречі, також помітив ввечері шо немає цегли але в обід власне одного зловили біля пожарки, шо тудою їхав...LEgEnDA писав:від добробуту до підвальної можна їхати біля лялькового театру по нормальній дорозі. Цеглу зняли
й х?! що вони можуть притикнути? знаку нема - ад'ю!topper писав:немає цегли але в обід власне одного зловили біля пожарки, шо тудою їхав...
помоєму, там раніше ще перед перехрестям висів знак, рух по смугам тільки наліво або на право. Чи є він зараз - не зауваживMAECTP0 писав:й х?! що вони можуть притикнути? знаку нема - ад'ю!
ось це уточнення було б ой як доречнимLEgEnDA писав:Чи є він зараз - не зауважив
ну на андони ті хто цеглу зняв?!Gleb писав:MAECTP0, Ще висить, вчора бачив..
Сьогодні тудою їхав. Все правильно, тільки "дай дорогу" висить і нічого не забороняє їхати біля лялькового по трамвайній колії (що я і зробивBober 2114 писав:Там помоєму тільки знак дай дорогу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей