І потрогати мона
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
МІТСУ ЕВО 10
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
A skilku vi v nas kowtye..bo tyt vin vid....>>>Just be писав:Сьогодні в салоні на липинського бачив новий лансер, виглядають набагато краще попередніх.
http://www.mitsubishicars.com/MMNA/jsp/ ... ?loc=en-us
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Машина зачёд. На СІА сидів в ній. просто пушка.
Всіх хто не шарить - [цензура]!
RS +1
Для тюнінгу трошки зарано - всі тюнінгери світу ломають собі вже голову як там комп розблокувати - дуже важк тюнінгувати .. але думаю років за два три придумають. Евро рулз. І ніякий п!дар не скаже що це плагіат або щось на щось схоже - дизайн взятий з успішного галанта 1997 року! Акула.
А те що він єво десятий - говорить що до нього було ще девять евіків в яких розбробляти і придумували ехнологічні довершені рішення. Тому правильно тут кажуть - машина легендарна - дрочить!
П.С. порівняно з новим WRXфокусом - просто краса і послідовницястилю.
Всіх хто не шарить - [цензура]!
RS +1
Для тюнінгу трошки зарано - всі тюнінгери світу ломають собі вже голову як там комп розблокувати - дуже важк тюнінгувати .. але думаю років за два три придумають. Евро рулз. І ніякий п!дар не скаже що це плагіат або щось на щось схоже - дизайн взятий з успішного галанта 1997 року! Акула.
А те що він єво десятий - говорить що до нього було ще девять евіків в яких розбробляти і придумували ехнологічні довершені рішення. Тому правильно тут кажуть - машина легендарна - дрочить!
П.С. порівняно з новим WRXфокусом - просто краса і послідовницястилю.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
Re: МІТСУ ЕВО 10
У Львові зараз їздять просто нові ланцери, і наскільки я знаю, ево 10-их в нас ще нема 

Yar4ik, і до чого це ти сказав?
- axel
Andre писав:П.С. порівняно з новим WRXфокусом - просто краса і послідовницястилю.
STI ще немає, а до WRX не ма сенсу рівняти. Але що тут говорити, поки нема суперника. Просто побачимо хто буде кращий на дорозі і поза нею, а не просто на картинці.
bmw-club.lviv.ua
- axel
Я думаю скоро на цьому місці буде нова STI, а цих евіків змінять 10 евіки, але розмова буде на ту саму тему 

bmw-club.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей