Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

про НЕякість нових деталей
Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази
Re: про НЕякість нових деталей

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 21 травня 2012, 13:51

ibit писав:поділшся секртом?
я хз , вже не помню ті всі написи . А метод в мене один - не купляю будь-де :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

ibit
Ім'я:Igor
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення ibit » Пон, 21 травня 2012, 14:41

хтось пробував повернути назад у магазин це гіменце?.. брак заводський.... але вимазаний маслом... просто якби це не було закономірістю то забив би.. а так 2 рази купую по 2 фільтри... захарило
хай то будуть їхні проблеми і удмають другий раз де купувати.... вон ж то знають що вони беруть пальонку чи нормальне...

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Пон, 21 травня 2012, 14:59

ibit, їм до того пофік!!! а вимазані або користовані товари обміну і поверненю непідлягають !!! хіба прийти і хай підняти але з чеком !! ми пахану купляли на сенс регулятор холостого ! і я знаю що вони практично всі браковані тому продавцю і сказав що я поставлю на ваших очах і якщо небуде працювати я віддам його назад .на що він відповів якщо ви його підключите він поверненю непідлягає !!!! :facepalm і де тут правда !короче купив поставив оберти плавають пішов до нього сказав що він нетакий і забрав гроші ,тоді пішов пахан і взяв інший ,той запрацював! щкода на вітер 100 з копійками грн на вітер викидати а так ми схитрили!!!а на рахунок фільтра ,напевно буду шукати щось дорожче але в якомусь нормальному магазині !!!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 21 травня 2012, 16:06

pavlolvov писав:коли заводиш незразу лампочка масла тухне , а десь через с 2-3 !знайомий сказав г--но цей фільтр !
з манами таке постійно..

mahle бери.. там такого не замічав.

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » Пон, 21 травня 2012, 17:26

Шарова на форд Ruvillе проiхав на нiй 17тис,правда брав у Тернополi за 120грн. Не рекомендую. Фiльтра однозначно фiрми Маhlе,цiна-якiсть рулить

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 21 травня 2012, 17:45

Кнехт чи Мале якісні з.ч. не мав з ними проблем ніразу. Шарові рувіль бігають довго, правда в мене зимою в мороз одна порипувала ще на 2108
Не купуйте запчастини де попало і не матимите проблем :sing
Impossible is Nothing

borodatos
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення borodatos » Чет, 24 травня 2012, 21:25

ibit, друже.Один знайомий працював в автодокторі ще тоді,коли магазин був тільки один (на Підзамче).По сєкрєту сказав,що всі запчастини повний фуфєл і брати їх там не радить.Маю знайомого на автобазарі на Зеленій.Так він зразу мені каже яку запчастину брати,а якщо нормальної в нього нема,то іде шукати по базарі в своїх знайомих.
Одного разу вирішив на Перфецького купити розширювальний бачок (просто був у тому районі).Купив,поставив...Трохи поїздив...А потім поміняв ще й радіатор,так як циркуляційний канал в тому бачку,що йде від радіатора в бачок,був просто заплавлений ще з заводу.Так що краще шукай нормальну людину на базарі або замовляй запчастини в неті.

ibit
Ім'я:Igor

Повідомлення ibit » Чет, 24 травня 2012, 21:37

pavlolvov писав:ibit, їм до того пофік!!! а вимазані або користовані товари обміну і поверненю непідлягають !!! хіба прийти і хай підняти але з чеком
приїхав у магазин.. поміняв фільтр, мнулись, але поміняли.. купив новий у них, поїхав змінив фільтр приїхав віддав старий бракований і віддали гроші... поки вроді нормально.. але скілки пропрацює... голловне що поміняли.. але продаваць каже, ну то ж китайське :shock за таку ціну... бля а де він був скоріше і не сказав що то ге.... якщо і цей заглючить через тиждень, прийдеться купувати де інде... а головне сказав що нікли ще не звертались до них.. я перший... напевне просто перший принциповий... усі інші забивали болт..
КНЕКСТ минулого року із старту був бракований.. зразу не тримав клапан... тому того року мене вкурвило і поніс назад...

borodatos, розумієш, мене задрали продавці із базарів і магазинів які обсирають усіх інших продавців із інших магазинів і з піною у роті що у них усе оригінальне а у всіх інших фуфло... скільки не був на різних базарах одне і те саме :facepalm
зазвичай як мені не спішно знайомий із іванофранківська усе мені привозить.. але усякі дрібниці або коли спішно купую тут... і от спілкування із проавцями просто бодиває....
Востаннє редагувалось Чет, 24 травня 2012, 21:43 користувачем ibit, всього редагувалось 1 раз.

RUS_70
Подякували: 1 раз

Повідомлення RUS_70 » П'ят, 25 травня 2012, 19:44

DSC00010.JPG
Yelik писав:Для Peugeot/Citroen НЕ купуйте запчастини ходової Talosa, дешеве гі..но.
а також сайленти impergoom. на фото 3 тис, після заміни ,Для інформації http://www.dudinsky.ru/dmitry/auto/detali/audi-vw.pdf

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей