а машина та ???Pioneer писав:і вот на останок (уточняю на даній фотці не та дівчина що на попередніх)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а машина та ???Pioneer писав:і вот на останок (уточняю на даній фотці не та дівчина що на попередніх)
малось на увазі фотки з дівчиною і міцикомt309 писав:а машина та ???
Malenko_bros писав: не думаю, що якась дівчина буде настільки відважною як Соломійка)
поважаю твій талант до фотографійMalenko_bros писав:Всім прівєт
Оскільки ця фотосесія моїх рук справа - я теж маю право на коментування)![]()
В кожного з нас є власна думка і це дуже добре! Проте не слід забувати, що в фотосесії брала участь дівчинка не МОДЕЛЬ, а Данка наречена! це дуже важливий аспект. не думаю, що якась дівчина буде настільки відважною як Соломійка) всетаки не легко переступити через якісь свої принципи і рамки і "так" пофотографуватись. погодьтесь.
Щодо професійності:
Не слід порівнювати фотосет Андре, який робив теж я, і фотосет Данка.
.
.
Це зовсім різні речі. В фотосесії Андре брали участь 4 професійні моделі, 2 асистента по світлу, студійне обладнання та команда візажистів та стилістів. Це фотосесія значно іншого рівня. Для фотосесії нам звільнили цілу СТО на НІКО, вигнавши 24 машини з СТО на двір. Підлога СТО була повністю відмита і нічого при зйомці не мішало.
У випадку Данка - фотосесія в жахливих умовах і у холоді. Буденна Ашанівська парковка, повсюди люди, які приїхали на нічні сеанси в ІМАХ, алкаші і т.д. в зйомці використовулась звичайні фотоспалахи (НЕ СТУДІЙНЕ СВІТЛО) - тому притендувати на титул : "кращий автомобільний фотосет" я не буду.
Ціную думку кожного, якщо вона обєктивна.
Тяжко судити адекватно, незнаючи умов зйомки і причин чому так, а не інакше.
Вийшло так - як вийшло)
Pioneer писав:поважаю твій талант до фотографій
але народ читайте уважно Данко написав щоб скинути йому фотосесії і чи робив хтось такого чи інакшого рівня фото вот я і скинув для прикладу так як він просив, а ви чомусь всі читаєте між рядків і зразу треба чи нетреба порівнювати, алеж ніхто не порівнює і не обсирає а конкретно обгрунтовує ттак чи так!
всім піс і будьласка читайте повністю а не між рядків![]()
![]()
Malenko_bros писав:Pioneer писав:поважаю твій талант до фотографій
але народ читайте уважно Данко написав щоб скинути йому фотосесії і чи робив хтось такого чи інакшого рівня фото вот я і скинув для прикладу так як він просив, а ви чомусь всі читаєте між рядків і зразу треба чи нетреба порівнювати, алеж ніхто не порівнює і не обсирає а конкретно обгрунтовує ттак чи так!
всім піс і будьласка читайте повністю а не між рядків![]()
![]()
Дякую, Тарік!![]()
я все уважно прочитав
Данко просто інколи забурно реагує - але він такий вже є і не піднімайте такого кіпішу))
Danko писав:Облегшені до 44грм,44грм,44грм,45грм та 46грм,46грм,47грм,47грм...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей