Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Pioneer, Лілька прикольно вийшла 

- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
Re: Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
Pioneer, люблю слухати твою думку і поважаю... і саме того і домагався, щоб хтось виклав якісь реальні фотки,щоб побачити різницю! бо всі вміють як завжди попизд..и і більше ніхєра...Питання в тому що я щось роблю і тягнусь до кращого...,
Рівнялись до фотосесії з Андре але там бюджет у десятки раз більший! Її ж фоткав той самий фотограф Юра Маленко...
Ті хто багато писав чомусь притихли, бо реально немає що викласти...У львові З таким глухо... Всі жмуться грошима, щоб зробити якусь мінімальну показуху, чи фотосесію...і тільки пиз....ть - що могло б бути і краще - а от замутити краще ніхто не хоче! Вот до чого я...
Рівнялись до фотосесії з Андре але там бюджет у десятки раз більший! Її ж фоткав той самий фотограф Юра Маленко...
Ті хто багато писав чомусь притихли, бо реально немає що викласти...У львові З таким глухо... Всі жмуться грошима, щоб зробити якусь мінімальну показуху, чи фотосесію...і тільки пиз....ть - що могло б бути і краще - а от замутити краще ніхто не хоче! Вот до чого я...
NISMO DRIFT TEAM///
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
ну розумієш я трошки інакше відношусь якщо чсно в мене дуже багато різних фотосесій свого авто, татового друзів ітд які робили друзі чи знайомі і навіть сам щось пробував, як на мене цікавіше самому) також люблю своє авто але суто моя думка що давати 100$ за фотосет то краще якийсь доп до машини придбати) ну то як на мене, а фотосет можна зробити простішим способом на форумі купа людей з вмінням фоткати і які думаю погодяться зробити фотосети за символічі суми вот ще для прикладу мого знайомого фотки які робили також своїми силамиDanko писав:Pioneer, люблю слухати твою думку і поважаю... і саме того і домагався, щоб хтось виклав якісь реальні фотки,щоб побачити різницю! бо всі вміють як завжди попизд..и і більше ніхєра...Питання в тому що я щось роблю і тягнусь до кращого...,

а це взагалі сам щось пробував

- Just be
лазив я тут по форумах і зацікавила назва одної теми - "Львов - город контрастов"
ЗІ. Без всяких намьоків
ЗІ. Без всяких намьоків

- Danko
- Контактна інформація:
Just be, х.з. чуваку немаэ шо робити дома... Я шось непоняв до чого тут - назва теми, потім перша фотка і потім решту моїх фото...
Pioneer, я особисто вважаю. що пару раз в житті можна собі дозволити такі речі, атже після перегляду фоток мені ані краплі не шкода грошей.
Я працюю по одній професії і заробляю тим гроші, відповідно він по другій - Якби я знав що я сам зможу зробити такі фотки-я б не платив за фотосесію, але ми ж усі бачим, що це фотографії з інакшого рівня...
Я теж люблю фоткати і моментом виходять фотки тупо нереальні - тупо на професійному рівні, але ж це не цілковита фотосесія...
Pioneer, я особисто вважаю. що пару раз в житті можна собі дозволити такі речі, атже після перегляду фоток мені ані краплі не шкода грошей.
Я працюю по одній професії і заробляю тим гроші, відповідно він по другій - Якби я знав що я сам зможу зробити такі фотки-я б не платив за фотосесію, але ми ж усі бачим, що це фотографії з інакшого рівня...
Я теж люблю фоткати і моментом виходять фотки тупо нереальні - тупо на професійному рівні, але ж це не цілковита фотосесія...
NISMO DRIFT TEAM///
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Чувак з БМВ-клубу типовий дрочер, який не в курсі, шо робилось по машині, в своїй ніфіга не зробив, купив БМВ, тішиться і дрочить на нього і думає шо він самий крутий пєрєц, а таврія для лохів.
Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я не професіонал звичайно в сфері фотографії, але принаймні деякі нюанси знаю і помічаю одразу, де професійне світло і техніка, а де аматорська, не в образу іншим, але не достатньо купити дзеркалку, треба ще мати багато інших компонентів, а також мати смак, а сфоткати фотоапаратом машину з симпатичною дівчиною за кермом під незрозумілим кутом, а потім провести в фотошопі незрозумілі для мене операції з кривими світла і кольорів на око, ну вибачте тут вже не справа в смаку.
P.S. Danko респект тобі за те, що живеш тюнінгом, хоч і не завжди вдалим але знаючи тебе, що ти завжди виправляєшся хоч і любиш посперечатись і покіпішувати :)
P.S. Danko респект тобі за те, що живеш тюнінгом, хоч і не завжди вдалим але знаючи тебе, що ти завжди виправляєшся хоч і любиш посперечатись і покіпішувати :)
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
доречі так. якщо забстрагуватися від дівчат і машин (бо то особиста справа кожного.. он той тіп з бмвклуба думає шо і бмв машина.. ) то данкові фотографії виглядають професійно. відчувається певний рівень фотографа.
я от глянув на фото і тоже захотів фотосесію зі своїми машинами, а то ніяк не можу оприділитися з фотообойом на стіні.. всьо готове якесь не таке.. а нормальне коштує грошей :)
я от глянув на фото і тоже захотів фотосесію зі своїми машинами, а то ніяк не можу оприділитися з фотообойом на стіні.. всьо готове якесь не таке.. а нормальне коштує грошей :)
- Danko
- Контактна інформація:
Fobos, Я саме це хотів сказати! +100500
vovka, а можна докладніше про
vovka, а можна докладніше про
на якій стіні?vovka писав: не можу оприділитися з фотообойом на стіні..
NISMO DRIFT TEAM///
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Ремонт Вовка робить в хаті і на стіну хоче фотообої по темі авто і тп...Danko писав:vovka написав:
не можу оприділитися з фотообойом на стіні..
на якій стіні?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
vovka писав:он той тіп з бмвклуба думає шо і бмв машина..

короче, шо тут розводити всякі демагогії, всі погодяться шо фотосесія класна, дівчина на ній тоже, і машина... ну скажем так "бойова"

реально тільки з поваги до Данко можна не писати того шо не подобається, бо ж
а таких тут з форуму напевно на пальцях можна перелічити...Fobos писав: Danko респект тобі за те, що живеш тюнінгом, хоч і не завжди вдалим

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
4x2.5 метра в кімнатіDanko писав:а якій стіні?

- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
ну да, тому і їздить на М6 е63AnGeL писав:vovka написав:
он той тіп з бмвклуба думає шо і бмв машина..
![]()
![]()

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Bumer, ну погодься, шо він неадекватно відреагував 

Sad, but true.
- Chell
Danko, Проголосував заа тебе... Фотосет дуже сподобався, гарно получилося.. Одна порада - поміняй нижчі фотки на драйві, бо якось воно не вяжеться ті нові з старими... Ну то моя думка.. А так то всьо 

- Danko
- Контактна інформація:
AnGeL висловлюй свою думку-це норм... причом тут повага...є фотки-можеш їх обговорювати. :)
vovka, ЯК? ДЕ? і скільки то коштує? і як виглядає та процедура?

vovka, ЯК? ДЕ? і скільки то коштує? і як виглядає та процедура?

NISMO DRIFT TEAM///
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
він просто під сильним враженням від побаченого, ти уяви на скільки сильно це його шокувало, що він аж створив тему одній машині, думаю він вибрав би 2 пункт в голосувалці, але радує те, що він розуміє, що у Львові є різні варіанти тюнінгу,різні авто, як "не дуже ефектні", так і дуже класні, на його думку :) ;BOXER писав:Bumer, ну погодься, шо він неадекватно відреагував
ну і добавлю,що то все таки безкоштовний PR

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
- vovka
- Контактна інформація:
треба фото в хорошій якості. є фірми.. я був на Зеленій на одній фірмі. там є взірці полотна шпалер. даєш фото, а тобі потім рулони фотошпалер )) потім їх треба поклеїти як звичайні шпалери. ціна там в залежності від метражу. помоєму було в околі 125 грн m2.Danko писав:ЯК? ДЕ? і скільки то коштує? і як виглядає та процедура?
непогано можна освіжити ремонт в хаті ))
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
фотки класні, тавр класний, сіськи класні, жаль дівчина зайнята
M6_ д......еб !!!
ложка дьогтю, мені не сподобалась лише одна фотка 6ffed83a4b80.jpg

M6_ д......еб !!!
ложка дьогтю, мені не сподобалась лише одна фотка 6ffed83a4b80.jpg