Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чому динаміки в дверях не грають бас
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Поставив я в двері Helix-и. Заглушив двері наглухо. Зробив набірний фанерний подіум, динамік через них дихає вільно.
Ніфіга не грають бас... правда від магнітоли поки що підключав.
Які можуть бути причини? Завеликі двері? Треба підсилювач?
Ніфіга не грають бас... правда від магнітоли поки що підключав.
Які можуть бути причини? Завеликі двері? Треба підсилювач?
- Рост
- Контактна інформація:
Дверні - це які?
Якщо лінійка не Компетішн, то всі вони достатньо чутливі для гри від магнітоли і бас повинен бути. Сам не раз так підключав. Тому причина або в поганій аудіопідготовці дверей, або в помилці розміщення, або в помилці підключення.
Ще такий момент - можливо твоє розуміння басу не співпадає з таким розумінням дядька Фішера? :)
Якщо лінійка не Компетішн, то всі вони достатньо чутливі для гри від магнітоли і бас повинен бути. Сам не раз так підключав. Тому причина або в поганій аудіопідготовці дверей, або в помилці розміщення, або в помилці підключення.
Ще такий момент - можливо твоє розуміння басу не співпадає з таким розумінням дядька Фішера? :)
- Dancer
- Контактна інформація:
Колонки Helix Blue 62
Фазування першим ділом провірив, я ж не зовсім вже тойво..
Розуміння басу дядька Фішера?
По любому не має бути сильного завалу на басі...
: Слухав машину Фаста, там вони грають нормально, якщо відключити мегабаси всякі.
Я от зараз думаю, яку ж то треба помилку зробити шоби колонки зовсім не грали бас? Процедура бюджетної установки ж проста як двері. В дверці закриті всі технологічні дюри... Подіум на силіконі, як вчив дядько Квас
Хіба що треба підсилювач. Завтра притягну, буду пробувати з ним, щоби впевнитися точно. Можливо магнітола не справляється з колонками #-o Бо кричить голосно, динамік скаче вперед-взад, але не грає..
:
Блін, то напевно фігня якась дрібна. Піду на свіжу голову всьо перевіряти
Фазування першим ділом провірив, я ж не зовсім вже тойво..

Розуміння басу дядька Фішера?

Я от зараз думаю, яку ж то треба помилку зробити шоби колонки зовсім не грали бас? Процедура бюджетної установки ж проста як двері. В дверці закриті всі технологічні дюри... Подіум на силіконі, як вчив дядько Квас

Хіба що треба підсилювач. Завтра притягну, буду пробувати з ним, щоби впевнитися точно. Можливо магнітола не справляється з колонками #-o Бо кричить голосно, динамік скаче вперед-взад, але не грає..

Блін, то напевно фігня якась дрібна. Піду на свіжу голову всьо перевіряти

- Dancer
- Контактна інформація:
Ура!!!! Заработало!!!! (с) Кот Матроскин
Сьогодні притягнув до машини свій домашній ресівер, і з ним колонки заграли!!!
Всьо як казали - при закритому салоні дотягують до 60 гц
Чую горб на верхньому басі - десь на 160-200гц. Великі гуру, скажіть як можна його підрихтувати? :)
Заодно порівняв звук з тюнера магнітоли і ресівера. Не сподівався, що буде так відчутно
: і то тільки тюнер... уявляю що буде на CD...
Сьогодні притягнув до машини свій домашній ресівер, і з ним колонки заграли!!!

Чую горб на верхньому басі - десь на 160-200гц. Великі гуру, скажіть як можна його підрихтувати? :)
Заодно порівняв звук з тюнера магнітоли і ресівера. Не сподівався, що буде так відчутно

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Якщо звернути увагу на мою кількість постів на цьому форумі і дату реєстрації, і прийняти до уваги те що я в даному випадку користуюсь тегом , думаю мене дане зауваження стосуватись немало б. Прошу пробачення за отфтопік, просто неприємно коли тебе рівняють до зятятих флудерів в одну шеренгу.Terry писав:Djfresh
pikach00
Fobos
нафіга стільки всього писати????
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей