Жестякgribkoff777 писав:pikach00, трудно, на пальцях всього не поясниш :) Тіпуха з поворота вперся в ряд припаркованих машин і чекав, поки ті поїдуть.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жестякgribkoff777 писав:pikach00, трудно, на пальцях всього не поясниш :) Тіпуха з поворота вперся в ряд припаркованих машин і чекав, поки ті поїдуть.
нічо собі частково, вважаю взагалі автор виноватийSpeedo писав:в даній пригоді автор відео також частково винен
лише??? то шо волговода заїло й він давай по правій обганяти?! побачив що в його смугу перелаштовуються й ноль реакції - швидкість не скидав. певно, замість дивитись на дорогу скалився до автора відео.tiko писав:вважаю взагалі автор виноватий
замість перелаштуватись в прав смугу?!Liuskywalker писав:tiko, +1, ніколи не ведуся на моргання , можу ще й ногу на педальгальма покласти
я мав на увазі - без срачки, перед маневром впевнююсь, що не підставлю і не западлю комусь, і якщо не впевнився - хай собі лампочки попалить моргун !MAECTP0 писав:замість перелаштуватись в прав смугу?!
риспектLiuskywalker писав:я мав на увазі - без срачки, перед маневром впевнююсь, що не підставлю і не западлю комусь, і якщо не впевнився - хай собі лампочки попалить моргун !![]()
обгрунтуй вину автора... просто щоб я таким оленем не був.tiko писав:да взагалі 3-є олені.
позвонили з дому "в дитини припадок / впала зламала хребет..."3) Автор - нафіга моргаєш? Їхав-їхав з середньою швидкістю - вже "приспічило"?
очепятка?ryvol писав: включив правий тай думаю обжену
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей