Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Денис
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Сьогодні о 9-00 на перехресті Стрийська-Динамівська,Пассат В-4 працівників ДАІ з включеною сиреною ідучі на червоне світло протаранив Опель Омега В(Караван).В пацана з Омеги тільки поцарапана рука,а от майор чекав швидку.....
Цікаво,кого в цій ситуаціі зроблять винуватим????
P.S-фото е на телефоні,але я не можу його викласти.Можу відправити MMS і хтось його викладе?
P.S-фото е на телефоні,але я не можу його викласти.Можу відправити MMS і хтось його викладе?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Фото: http://photofile.ru/users/andriygsi/2786848/Денис писав:Сьогодні о 9-00 на перехресті Стрийська-Динамівська,Пассат В-4 працівників ДАІ з включеною сиреною ідучі на червоне світло протаранив Опель Омега В(Караван).В пацана з Омеги тільки поцарапана рука,а от майор чекав швидку.....
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
судячи з фоток менти по зустрічній обїжали машини, що стояли на світлофорі, а отже тіп на опелі фізично не міг їх бачити.Про Правила дорожнього руху
3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10 - 18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
в правилах чорним по білому написано: "за умови забезпечення безпеки дорожнього руху", а судячи по пошкодженнях мент гнав так не хіло, хоча знав що там поворот, міг [цензура] і притормозити. тобто він накуй забив на ту саму безпеку руху, яку покликаний захишати.
і ще б цікаво було дізнатись яке невідкладне службове завдання він виконував.
пацана шкода.
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
в нас завжди менти були уродами яким неохота було стояти впропках ( цим же методом бачив неодин раз в нас успішно користуються швидкі) а що в ментів на машині мигалки небуло? :gai:GSi писав:Фото: http://photofile.ru/users/andriygsi/2786848/Денис писав:Сьогодні о 9-00 на перехресті Стрийська-Динамівська,Пассат В-4 працівників ДАІ з включеною сиреною ідучі на червоне світло протаранив Опель Омега В(Караван).В пацана з Омеги тільки поцарапана рука,а от майор чекав швидку.....
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
наша міліція нас береже....... :gai: [цензура] бляДенис писав:Сьогодні о 9-00 на перехресті Стрийська-Динамівська,Пассат В-4 працівників ДАІ з включеною сиреною ідучі на червоне світло протаранив Опель Омега В(Караван).В пацана з Омеги тільки поцарапана рука,а от майор чекав швидку.....
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Той пасат таки доїздився... Пару днів тому виїхав мені в лоб на Б.Хмельницького з серпантину. Став як баран і дивиться на мене. Мусів здавати назад і об'їжджати, бо воно з мигалкою. Там водій точно з Англії приїхав, бо [цензура] праву-ліву полосу таки плутає.
Невідкладне завдання, бля... У них "відпрацювання області" до 18.06, потім, певно на виручені гроші у відпустку ломануться. Ото спокій буде.
Невідкладне завдання, бля... У них "відпрацювання області" до 18.06, потім, певно на виручені гроші у відпустку ломануться. Ото спокій буде.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Не переживай)Glibko писав:Вчора мені в зад вїхав додік коли я стояв на місці....
Мене заді РАВ4 "чіркнув" хотів об"їхати в пробці......Знаєте шо?))
Куй там!!!
Блекджек і все таке!)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей