Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ти що слухаэш?
- Djfresh
- Ім'я:Леша
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Музику яких стилів,напрямків слухаєш ти?
- Djfresh
Чому зразу така критика?Хіба не цікаво хто яку любить музику?pikach00 писав:Скоро буде тема "А ти як дрочиш?"
Хіба добре якусь фігню писати?Сам напевне слухаєш якусь минулорічну попсу,або те що слухають "всі".
Напевне й своєї думки не маєш!!!

P.S. Анонізм це хвороба,але я впевнений що тебе ще можна вилікувати!
- Djfresh
Музика це єдине що супроводжує нас впродовж нашого життя!Ми працюємо,відпочиваємо,думаємо під музику!Під музику засинамо,встаємо під звуки будильника,І якщо в у вас буває таке,що коли ви їдете на своїй машині,і музика грає голосніше ніж шумить ваш мотор,то як ти andrew можеш казати"а тут то пофік.."
Ти хочеш сказати,що люди які запихають в багажніки кіловати звуку,а потім хваляться один перед одним,не помішані на музиці?І їм зовсім не по барабану яка музика в них грає!
Ти хочеш сказати,що люди які запихають в багажніки кіловати звуку,а потім хваляться один перед одним,не помішані на музиці?І їм зовсім не по барабану яка музика в них грає!
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
вони просто помішаніDjfresh писав:люди які запихають в багажніки кіловати звуку,а потім хваляться один перед одним,не помішані на музиці
машину треба робити для себе а не для того шоб мірятися пісюнами.
— Специально для новых русских фирма "Сони" выпустила телевизор, сделанный из цельного куска золота.
— А как его смотрят ?
— Его не смотрят, его показывают
Нука, бегом, за уроки...Djfresh писав:Чому зразу така критика?Хіба не цікаво хто яку любить музику?pikach00 писав:Скоро буде тема "А ти як дрочиш?"
Хіба добре якусь фігню писати?Сам напевне слухаєш якусь минулорічну попсу,або те що слухають "всі".
Напевне й своєї думки не маєш!!!:
P.S. Анонізм це хвороба,але я впевнений що тебе ще можна вилікувати!:megalol:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей