Так же само я думав про це вольво але проіхавшись від суховолі до 700-ки я був вражений ні який ваз з нею ніколи не зрівняєтся,то як пливеш у кораблі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel і не ржавіє! Однако... А я думав що вона з заводу ржава!Gleyf писав:а нова машина навіть та шкода супер б чи мазда 3 йка уже має іржу а машині всього кілька років...
то або дядя хай відремонтує жигуля, або ти перестань йому байки розказувати про розхід, одне з двохGleyf писав:І коли у одного дяді жигуль брав як мій 3-х літровий опель
На свій вік пережив біля 15 машин у користувані сімї з 2009 року..Novel писав:У тебе такий вік що на мою думку щось рекомендувати комусь ще рано...
Ну за цілу зиму більше 13 л а95 не виходило,при чому автомобіль з АКППvovka писав:то або дядя хай відремонтує жигуля, або ти перестань йому байки розказувати про розхід, одне з двох
ну я б так не сказав... купешка 124 агонь машинка....Novel писав:На мою думку машина для старпьорів...
ну от в мене 124 3.0ТД + автомат по місту до 10 бере...vovka писав:то або дядя хай відремонтує жигуля, або ти перестань йому байки розказувати про розхід, одне з двох
На труп машина не схожа, тим більше на реєстрації. Їдь дивися, головне щоб кузов був більш менш цілий і зірка на капоті блистілаOrrrk писав:http://auto.ria.ua/auto_mercedes_124_7933901.html
От є екземпляр, коштує 3500 але мужик каже шо знятий карб
3500$, 86р, 2.0 карб, які тут можуть бути відгуки? Автор правильно зробив що відключив можливість коментувати, щоб не було дописів на зразок "за 2000 заберу Валєра тел.ххх.", "обміняю на вагон картоплі" і т.д. Навіть якщо там двіжку гаплик, то його заміна обійдеться зі всіма вихідними до 1000$.mister_X писав:зверни увагу на такий момент:часто так роблять, коли з машиною реальна "попа" і ті, хто її дивився - писали відгуки про неї.Продавец запретил комментировать это объявление
ЦЕ я і мав наувазі що мав іх у власному користуванні і на даний момент маю !десь на драйв 2 є блог про ці авто які були,і тут була і бмв(525 трупNovel писав:От коли сам матимеш тоді будемо щось розказувати і поговоримо, а то якщо я почну перечислювати що у нас було в родині то на його шлєк трафить все розписувати...
та 960 з вигляду непогана і навіть ще з живими ніваматами, але ви собі не уявляєте наскільки не дешево обходиться заміна задніх 30 сайлентів на мультілінку 2mister_X писав:ТС, як тобі? http://auto.ria.ua/auto_volvo_960_7063860.html
![]()
Gleyf, як глюкане - куплю собі також колись 740ву ))
Gleyf писав:Цитата:
Продавец запретил комментировать это объявление
часто так роблять, коли з машиною реальна "попа" і ті, хто її дивився - писали відгуки про неї.
ну в мене в сімї зараз є седан і універсал...Novel писав:Не спорю! Аде ми не про купешку, а так про цивільний варіант...
то зовсім не все одно, бо то дизель.snik писав:ну от в мене 124 3.0ТД + автомат по місту до 10 бере...
та, то дизель, але всеодно...
це реальний розхід в нашому місті..snik писав:знайомий має лечеті 1.8 універсал то в ного десь 12 вроді виходить(точно не памятаю)....
ну-ну.. зимою (особливо в таку 20 градусну як цього року) 3 літрове бензинове двигло на допотопному автоматі і з заднім приводом - 13 літрів... тяжко повірити ))Gleyf писав:Ну за цілу зиму більше 13 л а95 не виходило,при чому автомобіль з АКПП
шо далеко ходити.. в мене форд 11.5 зараз бере (по паспорту 10.5, але то реально тільки якщо їздити як останній тошнот.. тому то нереальноGleyf писав: а й інші авто з обємом до 2.0 брали приблизно 13 л/100км
vovka писав:http://www.cars.ru/catalog/Opel/Senator ... ails/8357/
в нього по паспорту 14.3 літом )) в спокійному режимі..
На трасі також 8-9 лvovka писав:зато по трасі 6.5-7. в тому то і недоліки великих об'ємів , бо він в пробці на ХХ і малих нагрузках споживає значно більше чим якийсь 1.6. а коли їдеш зі сталою швидкістю то там вже різниця недуже відчутна.
погугли, там скоріш за все карб пєрбарг 2ее, PIERBURG 2E-EOrrrk писав:купити новий карб чи нову цю заслонку?)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 41 гостей