Opelevod писав:живу вектру А

бо кращого нічого не буде за ту касуOrrrk писав:БМВ нехочу шо ви до мене з ним пристали

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opelevod писав:живу вектру А
бо кращого нічого не буде за ту касуOrrrk писав:БМВ нехочу шо ви до мене з ним пристали
+100500!!! не бачу логіки: створити тему про вибір авто, типу шоб порадитись з форумчанами, почути від кожно пораду, шо треба брати БМВ, шо то самий ліпший варіант, і йти дивитись на акцентBOXER писав:бо кращого нічого не буде за ту касу
приїдь на мою Астру глянь....16 років їйOrrrk писав:А я к вектра А? Опель ж гниє? БМВ нехочу шо ви до мене з ним пристали
Чувак, мені реально смішно з твоїх постів і тем.....ти купуєш 5 річну машину що питаєш чи вона гниє? люба 20 річна машина може зігнити за зиму якщо за нею не дивитися і не матиме значення чи це БМВ, опель чи фольц.Orrrk писав:А я к вектра А? Опель ж гниє?
ну буде 3 роки лив тільки бензин та масло, а потім продасть комусь, і вже новий власник чудо автомобіля буде мав сєкас...Stuff писав: і [цензура] із ним собі
а далі "наша песня хороша начінай сначала" :)Liuskywalker писав:вкотре переконуюсь , що на форумах смислове навантаження несуть тільки перші дві-три сторінки![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей