Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Де можна зробити обвіс під замовлення?
KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Вів, 17 квітня 2007, 14:46

bondarchuk50 писав:Як приклад - заборнік повітря на капот Субару Імпреза (оригінал 1200 у.е.)
В тебе голова нормально шурупае?? мені здаеться незовсім. :twisted: карбон заборнік коштує 250-300 у.е.))) Мужик іди на другий форум)))

bondarchuk50

Повідомлення bondarchuk50 » Вів, 17 квітня 2007, 18:22

Ви знов не зрозуміли про що йде мова, я спробую пояснити, бо не хочу щоб до мене ставились як до хрінового майстра с інтернетом вдома, при цьому зауважу що я ні в якому разі не виправдовуюсь за свої слова.
Якщо хто бачив мій комплект http://photofile.ru/users/bondarchuk50/ ... genres/71/ то на червоному ланосі можна бачити якої якості є мої вироби, тобто не фарбовані не шпакльовані змонтовані на рідні місця, комплект є полірований.
Уважно подивіться (фото №5) на переднє праве крило, Ви побачите що крило деформоване. Причиною деформації був відкритий каналізаційний люк в яке потрапило переднє праве колесо відповідно був удар по нижній частині переднього бампера біля колеса, з яким, крім тріщини верхнього шару чорного пластика (товщина 0,2-0,4 мм, діаметр пошкодження біля 5-7см) нічого не сталося. Там саме (передній бампер права сторона, фото №5) на нижньому кантові можна побачити білу смужку, 3-5 см, яка утворилась в наслідок тертя бампером об досить високий бордюр на швидкості приблизно 40-50 км/год (зі слів власника), і знову верхній шар пластику пошкоджено але бампер цілий і неушкоджений, а по бамперу відсутні тріщини. Мало того, дозволяється ставати ногами в місця де знаходяться галогени і розгойдувати машину. При цьому я певен що комплект є якісним і тому сміливо даю гарантію.
Далі, комплект виготовляється за допомогою матриць, які, до речі, коштують не мало і потребують нормально часу на виготовлення, а ще щоб мати ці матриці, треба зробити “болван” тобто макет майбутнього виробу, на що теж треба час і гроші, при цьому я не враховую час потрібний на пошук або розробку дизайну майбутнього комплекту (в форумі Ви тільки і просите щоб хтось зробив, при цьому запропонував дизайн, як бачу слабо самим і тільки балачки бла, бла, бла!!! так як каже KAVArnuy).
Далі, комплект виробів виготовляється (2-і людини) на протязі 3 днів +1 день на фарбування і 0,5 дня на монтаж, і ціна його складає (комплект + фарбування матеріалом замовника) 800 у.е., мінімум! Тобто за 4,5 дня (хай буде 5-ть) не поспішаючи, отримуючи задоволення, я маю пристойний заробіток за якісні речі, при цьому людина довільна, а я ще й гарантію на це даю!
Стосовно виготовлення під індивідуальне замовлення. Якщо людина хоче індивідуальний бампер такої якості, повторюю не зліплений з шпаклівки як статуя, і вагою щоб був не важчою за заводський але потужніший і досить міцний бампер, то тепер уявіть скільки потрібно для цього часу не кажучи за вартість матеріалу і чи варто після цього починати робити подібну якість за копійки (спробуйте, полазьте раком так як vovka написав (Та ладно.. Невірю що ти будеш одним тільки бампером займатися без перепочинку 8 годин в день 5 днів на тиждень на протязі місяця. Принаймні я ще такого ніде не бачив.), золоті слова, особливо для людини яка пробувала це робити, тільки тут ще й помилка вкралася, я займаюся цим 6-ть днів на тижнів на протязі місяця) Якщо варто, пропоную спробувати терти пластик по всій площині бампера при цьому щоб він був однаковий як по діагоналі так і по вертикалі, щоб кріпився як має бути і т.д. При цьому скажу відверто, терти пластик задоволення вище за кохання, скляний пил, треться як бетон, а при цьому ще існує клієнт, який вимагає якість за 200 у.е., я через це, нажаль проходив.
Так от товариші і отримуєте якість за ці гроші, а потім резюме, контор не має, фуфло тулять і т.д. Ось чому я і писав, якісно можна і є де, але за нормальне БАБЛО! І порада на майбутнє, обдумайте свої критерії щодо якості, можливо ми зараз і розмовляємо про різні речі.
Стосовно ціни на заборнік для субару, сперечатись не стану скажу одне, був в мене клієнт якому я робив заборнік, він то і повідомив мені вартість ОРІГІНАЛЬНОГО заборніка яка дорівнює 1200 у.е. Можливо я не правий, якщо так то вибачайте.
Маю надію що я нікого не образив, а якщо хтось таки затаїв обіду, то ще раз вибачайте.
З повагою,
Сашко.

Sashek
Контактна інформація:

Повідомлення Sashek » Вів, 17 квітня 2007, 19:21

bondarchuk50 дай свій номер хочу дещо замовити!!!Кинь сюди: 80504301811

bondarchuk50

Повідомлення bondarchuk50 » П'ят, 20 квітня 2007, 07:22

привіт, роблю все і різне, але на жаль з вуглепластиком ще не працював але теоретично знаю що це таке (той самий принцип але замість стекло волокна використовується вуглеткань)Якщо тобі цікаво далі, то мене цікавить що саме ти хочеш, а саме чи є в тебе фото, ескіз або креслення, чи я повинен тобі щось запропонувати. Пиши подробиці tuning-vinnitsa@ukr.net
З повагою,
Саня
:D
Koya писав:2 bondarchuk50
З чого робиш або можеш зробити ? Мені треба крила з розширювачами з вуглепластика.

OKKO

Повідомлення OKKO » Суб, 16 червня 2007, 08:47

Хто може мені зробити спойлер на ГАЗ 31105 за моїм ескізом?

Djfresh
Ім'я:Леша

Повідомлення Djfresh » Суб, 16 червня 2007, 13:09

bondarchuk50
Ціни як на марсі!

April

Re: Де можна зробити обвіс під замовлення?

Повідомлення April » П'ят, 01 серпня 2008, 23:26

bondarchuk50, Для нексії готове щось маєш? Цікавить задній спойлер. Машина хетчбек 5-ти дверний.

Ganibal

Повідомлення Ganibal » Пон, 08 вересня 2008, 15:14

bondarchuk50, А для пежо 405 є у тебе щось готове з обвісу ?

DrAlex

Повідомлення DrAlex » Суб, 20 вересня 2008, 22:57

Даа... дві новини - одна - якщо не знаєш конкретно чого хочеш - роби САМ! (чи вийде дешевше - не факт, але хаяти не буде кого! :D ) Друга - як людина, яка своїми руцями ліпила обвіс та гріль на свій пепелац (фотки Кортіни - в "Гаражі"), можу сказати що виготовлення бамперів і т.п. з матрицями - то є найкращій, але тому і найдорожчий спосіб. стосовно того де можна зробити(про шо і зайшла тема): - починав я робити у Сергіїв у гаражах на Стрийскій, за онколікарнею. вони роблять з піни + полієфірка-волокно.Роблять ЯКІСНО, і найголовніше - КОРИСТУЮТЬСЯ ГОЛОВОЮ! (Шоб думати! :shock ). Фарбу користують Sikkens, (підбір робив самостійно - на власний ризик) Плюс того варіанту, як на мене, - що ти ГАРАНТОВАНО не побачиш свій бампер на десятку "чіста тачіл" з світодіодами на прискалках! :D Координати можу скинути, але вони зараз у відпустці, десь за 2-3 тижня будуть.
кому тре - моя ася - 457-142-894

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей